Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   efectuez tapiterie piele (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/17924-efectuez-tapiterie-piele.html)

ffocus 25-05-06 19:12

efectuez tapiterie piele

3 Attachment(s)
Mihai - 0743 165 842

manole74 29-05-06 10:56

Re: efectuez tapiterie piele

Am vorbit la telefon smbata si cred ca ai ramas ''dator'' cu cateva informatii!!!Astept cu interes !!:?:

beck 03-06-06 21:40

ai piele gaurita? ca la mercedes...

poti face cusatura cu "fir" de piele ca la audi TT ?

robert_pantelimon 04-06-06 17:29

la ce bani imi faci si mie scaunele de fata la un audi 80 coupe sant din piele rosie au mai fost reconditionate odata dar au iesit nasol salut

ffocus 07-06-06 16:23

Quote:

Originally Posted by beck
ai piele gaurita? ca la mercedes...

poti face cusatura cu "fir" de piele ca la audi TT ?

piele gaurita se poate comanda

din pacate nu se poate lucra inca cu fir de piele

Quote:

Originally Posted by robert_pantelimon
la ce bani imi faci si mie scaunele de fata la un audi 80 coupe sant din piele rosie au mai fost reconditionate odata dar au iesit nasol salut

approx 200 euro

Swat-Cat 07-06-06 21:02

cat ceri pt facut un volan cu piele...

B|shOp-VR6 08-06-06 11:42

Pt a mea, cat e sa-mi imbraci volanul in piele (gri+negru), doar partea pe care se tine mana, fara partea cu airbag.

Si pt viitor, scaune plus bancheta (gri partea centrala unde te asezi si stai cu spatele + negru partea care ingradeste aceste portiuni)?

ffocus 08-06-06 12:44

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Swat-Cat
cat ceri pt facut un volan cu piele...

volanul se face doar impreuna cu o comanda pentru toata tapiteria...se pot face si anumite zone de pe fetele de usi

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Pt a mea, cat e sa-mi imbraci volanul in piele (gri+negru), doar partea pe care se tine mana, fara partea cu airbag.

Si pt viitor, scaune plus bancheta (gri partea centrala unde te asezi si stai cu spatele + negru partea care ingradeste aceste portiuni)?

asa cum am eu? ...in jur de 500 de EURO...depinde de cat material intra...pentru un calcul exact poti veni la atelier

SirNenea 22-06-06 10:02

pai atunci poate ne zici si noua de unde esti si daca ai mai facut vreo dacia nova ca mar interesa cu tot cu fetele de usi

ffocus 10-07-06 11:15

3 Attachment(s)
mercedes coupe

Dannyfaq 11-07-06 22:52

cat ma costa toata tapiteria pentru un opel calibra?

ffocus 13-07-06 09:41

Quote:

Originally Posted by Dannyfaq
cat ma costa toata tapiteria pentru un opel calibra?

400-500 euro

Dani_E21 20-07-06 09:48

cam cat ar costa de facut un plafon de bmw e21?

Jailbird 21-07-06 07:58

Audi A4 - pret estimativ, saune + bancheta spate + volan + 4 repere la portiere + cosola intre saune fata

Kent8 21-07-06 15:30

da la un cielo? si o vreau in 2 culori, unde stai cu fundu respectiv spatele sa fie mai inchisa la culoare si restu in culoarea masinii(alb) + unde-i materialul de usi
si nu vreau piele, vreau material normal

smtraxx 25-07-06 08:26

sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??

ffocus 27-07-06 10:23

Quote:

Originally Posted by Dani_E21
cam cat ar costa de facut un plafon de bmw e21?

175 euro

Quote:

Originally Posted by Jailbird
Audi A4 - pret estimativ, saune + bancheta spate + volan + 4 repere la portiere + cosola intre saune fata

650 euro

Quote:

Originally Posted by Kent8
da la un cielo? si o vreau in 2 culori, unde stai cu fundu respectiv spatele sa fie mai inchisa la culoare si restu in culoarea masinii(alb) + unde-i materialul de usi
si nu vreau piele, vreau material normal

275 euro

Quote:

Originally Posted by smtraxx
sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??

nu se poate

Mario_Dub 29-07-06 15:52

sal la un vw scirocco 2, scaune fata pe laterale, plafon si stalpii de la jumatatea masinii si spatele ei cat m-ar costa?

Bontzay 01-08-06 20:41

1 Attachment(s)
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?

ffocus 05-08-06 17:08

Quote:

Originally Posted by Bontzay
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?

din pacate bordul in piele nu se poate face la noi...scaunele si fetele de usi da

god2me 19-08-06 12:58

la un seat ibiza m-ar interesa sa fac interiorul in 2 culori galben/negru cam cat m-ar costa cu material normal si cat m-ar costa cu piele? Precizez ca am airbag-uri in scaun ! Merci !

spy 19-08-06 17:53

pt un bmw e39 seria 5 toata tapiseria + fetele la usi la cat ajunge...as vrea piele gaurita in mijlocul scaunului si pe laterala piele normala

B.z.K. 26-10-06 12:15

cam cat m-ar ajunge o lucrare completa (scaune fata banketa,portiere,si volan) la un laguna 1?Ai cumva idee unde se poate imbraca la noi si bordul?

ccris 13-11-06 12:07

Salut,
Poti vopsi un volan din piele cafenie care s-a decolorat/innegrit? sau imi poti spune cel putin cu ce anume il pot vopsi (marca/tip vopsea) si cum trebuie sa pregatesc volanul inainte de vopsire?
merci

robert_pantelimon 15-11-06 19:19

tot nu miai raspuns

JUST-DO-IT 25-11-06 21:46

cat ajunge de facut un clio cu totu ?am airbag doar in volan....vreau in 2 culori alb/negru

Anggell 04-12-06 04:50

Sal cat ma costa sa-mi faci bancheta din spate din material textil (un fel de catifea) de culoare cafeniu deschis la o alfa 147?

marian79 07-12-06 10:08

ma intereseaza un pret pentru toate scaunele (incl.bancheta spate) si portiere la un Opel Astra F ( 1993 )

naka66vio 08-12-06 22:07

mai este cineva aici?
alooo
mar interesa neaparat pt o bora ceva asemanator cum ai zis ca ai la fordul ala focus de la pagina 1 scaunele fata bancheta spate si fetele de usi deci pt un wv bora cat ma ajnge cu totul un nr de tel si cat dureaza.ms

Sebastian.C 09-12-06 15:41

Poti sa pui mai multe poze cu interiorul de la Focusul tau? Si poze cu bordul ca am vazut ca ai folie de aia ce imita carbonul.

ffocus 11-12-06 10:34

pentru informatii complete

http://www.tapiteriepiele.ro/contact.php

studio54 13-12-06 16:28

Cam greu cu raspunsurile pe forum man ;) . Intreba cineva acum ceva vreme de piele perforata, tot nu se poate lucra cu asa ceva?

dady 07-11-08 17:08

Rog oferta

Pentru Mercedes C 220, vreau o tapiterie piele crem deschis, sau crem deschis in combinatie cu negru. Cat ar costa? Timpul necesar ? Garantia, intretinerea, alte date pentru a lua o decizie. Unde efectuezi luncrarea, ma refer la localitate ?

Zycu_tao 02-03-09 14:36

Vreau sa stiu si eu pretul pt un logan scaune fata + bancheta spate

comy_rpd 02-04-09 15:18

cat m-ar costa pentru o skoda octavia tour model din 2004???astept un raspuns.ms mult

CoSmIn-CMN 18-03-10 13:01

Salut,pentru un E46 doar volanul de reconditionat,un pret:?:
mersi

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning