![]() |
efectuez tapiterie piele
3 Attachment(s)
Mihai - 0743 165 842
|
Re: efectuez tapiterie piele
Am vorbit la telefon smbata si cred ca ai ramas ''dator'' cu cateva informatii!!!Astept cu interes !!:?:
|
ai piele gaurita? ca la mercedes...
poti face cusatura cu "fir" de piele ca la audi TT ? |
la ce bani imi faci si mie scaunele de fata la un audi 80 coupe sant din piele rosie au mai fost reconditionate odata dar au iesit nasol salut
|
Quote:
din pacate nu se poate lucra inca cu fir de piele Quote:
|
cat ceri pt facut un volan cu piele...
|
Pt a mea, cat e sa-mi imbraci volanul in piele (gri+negru), doar partea pe care se tine mana, fara partea cu airbag.
Si pt viitor, scaune plus bancheta (gri partea centrala unde te asezi si stai cu spatele + negru partea care ingradeste aceste portiuni)? |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
pai atunci poate ne zici si noua de unde esti si daca ai mai facut vreo dacia nova ca mar interesa cu tot cu fetele de usi
|
3 Attachment(s)
mercedes coupe
|
cat ma costa toata tapiteria pentru un opel calibra?
|
Quote:
|
cam cat ar costa de facut un plafon de bmw e21?
|
Audi A4 - pret estimativ, saune + bancheta spate + volan + 4 repere la portiere + cosola intre saune fata
|
da la un cielo? si o vreau in 2 culori, unde stai cu fundu respectiv spatele sa fie mai inchisa la culoare si restu in culoarea masinii(alb) + unde-i materialul de usi
si nu vreau piele, vreau material normal |
sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal la un vw scirocco 2, scaune fata pe laterale, plafon si stalpii de la jumatatea masinii si spatele ei cat m-ar costa?
|
1 Attachment(s)
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?
|
Quote:
|
la un seat ibiza m-ar interesa sa fac interiorul in 2 culori galben/negru cam cat m-ar costa cu material normal si cat m-ar costa cu piele? Precizez ca am airbag-uri in scaun ! Merci !
|
pt un bmw e39 seria 5 toata tapiseria + fetele la usi la cat ajunge...as vrea piele gaurita in mijlocul scaunului si pe laterala piele normala
|
cam cat m-ar ajunge o lucrare completa (scaune fata banketa,portiere,si volan) la un laguna 1?Ai cumva idee unde se poate imbraca la noi si bordul?
|
Salut,
Poti vopsi un volan din piele cafenie care s-a decolorat/innegrit? sau imi poti spune cel putin cu ce anume il pot vopsi (marca/tip vopsea) si cum trebuie sa pregatesc volanul inainte de vopsire? merci |
tot nu miai raspuns
|
cat ajunge de facut un clio cu totu ?am airbag doar in volan....vreau in 2 culori alb/negru
|
Sal cat ma costa sa-mi faci bancheta din spate din material textil (un fel de catifea) de culoare cafeniu deschis la o alfa 147?
|
ma intereseaza un pret pentru toate scaunele (incl.bancheta spate) si portiere la un Opel Astra F ( 1993 )
|
mai este cineva aici?
alooo mar interesa neaparat pt o bora ceva asemanator cum ai zis ca ai la fordul ala focus de la pagina 1 scaunele fata bancheta spate si fetele de usi deci pt un wv bora cat ma ajnge cu totul un nr de tel si cat dureaza.ms |
Poti sa pui mai multe poze cu interiorul de la Focusul tau? Si poze cu bordul ca am vazut ca ai folie de aia ce imita carbonul.
|
|
Cam greu cu raspunsurile pe forum man ;) . Intreba cineva acum ceva vreme de piele perforata, tot nu se poate lucra cu asa ceva?
|
Rog oferta
Pentru Mercedes C 220, vreau o tapiterie piele crem deschis, sau crem deschis in combinatie cu negru. Cat ar costa? Timpul necesar ? Garantia, intretinerea, alte date pentru a lua o decizie. Unde efectuezi luncrarea, ma refer la localitate ?
|
Vreau sa stiu si eu pretul pt un logan scaune fata + bancheta spate
|
cat m-ar costa pentru o skoda octavia tour model din 2004???astept un raspuns.ms mult
|
Salut,pentru un E46 doar volanul de reconditionat,un pret:?:
mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning