![]() |
Hai sa vorbim de decibeli!
Subwoofere,boxe...si tate alea de fac zgomot...poze,intrebari propuneri...
|
nu vorbesc ca mi se face rau... n-am bani deocamdata... ca sa zic...sa vorbim dar nu numai de dB ci shi de SQ... poate mai invatza shi unii ca muzica nu e numai bassssss :P
|
pai nu e vorba doar de bass
|
Vreau o explicatie profesionala pentru DB .. nu ca nu as stii ce inseamna da ii vorba sa fim pe topic :D
|
1 Attachment(s)
Incepem cu poze...
|
1 Attachment(s)
What about this...
|
|
|
|
Ok...rockford fosgate golf r32, focal...da sa nu vad sony...numa eventual intr-un taxi condus de unu de 55 de ani...SONY SUCKS!!!Stai sa gasesc io un wallpaper mai vechi de al meu...
|
baga sa fie ca iarna asta se face ceva de genu asta pe o furie neagra
|
1 Attachment(s)
Alege-ti Alex: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Sau
|
1 Attachment(s)
Sau
|
1 Attachment(s)
...sau...
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
sauuuuu
|
1 Attachment(s)
another one...
|
1 Attachment(s)
here i go again...
|
1 Attachment(s)
o my god!!!!
|
1 Attachment(s)
smooth...
|
Asta ultimul dupa cum se poate vedea in dreapta imaginii are si una bucata generator de curent...nu de alta dar acolo is 3 suburi MA Audio de 1200 w reali bucata...DA SHIZNIT!
|
ba lajule ,tu oricum esti surd .daca iti mai pui asa ceva in masina o sa te putem auzi din marasti :D
|
F****a-ti p**a Pitic
|
ba,cum facem cu macaraua ta,acum sincer,pe tine nu te enerveaza :(
si sa stii ca am un prieten clapaug care o zis ca el face geamuri electrice din motorase de stergatoare . |
ba lajule piticu are dreptate chiar esti surd,freacati p**a :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Pitt...esti offtopic...
|
1 Attachment(s)
again...
|
1 Attachment(s)
and again...
|
ba lajule decat sa mai pui muzica in masina ta mai bine cumpara un aparat auditiv :lol: :twisted:
|
iara vine bou asta cu poze...
|
...cu asta...
|
1 Attachment(s)
uuuuuu
|
1 Attachment(s)
f^&*%^*%&($^*k
|
1 Attachment(s)
brrrrrrrrrr
|
Acuma si voi....si intrebari....vreau si eu....se poate....cum....ce??????
|
cu instalatia aia pot transmite mesaje in spatiu ca sa auda aia de pe statia orbitala? :lol:
|
Nu dar daca pui vopsea pe subwoofer itzi face viniluri pe masina.... :twisted: :D
|
1 Attachment(s)
Va mai arat eu...
|
1 Attachment(s)
Asa ceva sa nu va puna sfantul sa puneti pe masina ca va blestem neamul de la protozoare incoace.....adica....SONY
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning