![]() |
VAND scaune RECARO
8 Attachment(s)
Au fost pe masina mea, golf 2 in doua usi.
Modelul este de golf 3 gti. 150euro bucata neg. |
Re: VAND scaune RECARO
150 euro bucata in starea asta ? :|
|
cati bani dai "in starea asta" ?
care apropo...inseamna murdarie, caci intr-o poza se vede cum stau cutii pe ele... |
150e ambele
cineva interesat? |
schimb cu muzica / bass statie cabluri ....Lightning audio 12 '' , 400 wati , statie 750 w ?
|
Tu vrei 150 de euro pe bucata ? In halul ala in care arata ? Pai alea nu merita mai mult de 100 de euro cu tot cu banchetele din spate .. oricat de limitata ar fi editia aia..
Nu am nimic personal cu tine dar nu m-am putut abtine. Spor la vanzare! |
oferta mea ramane valabila sculele valoreaza undeva 800 - 1000 ronn
|
eu nu ma supar, dar sper sa nu te superi nici tu cand voi zice ca nu stii scaunele.
Imi pare rau, desii ai golf 3, ar trebuii sa stii ce inseamna recaro. |
imi pare rau, dar eu nu mai am masina...
sper ca ma intelegi... Quote:
|
stiu ce inseamna recaro si stiu si care sunt preturile..daca erau in stare buna meritau ..dar aia nu se numeste nici pe departe stare buna
|
oki.
uite, care e treaba... pot sa le curat, pot sa fac poze din care sa nu se vada ca nu sunt noi, pot sa ascund sau sa fac poze neclare. dar nu cred ca asta e scopul. in momentul in care o sa fie cineva interesat, nu o sa le dau pana nu o sa le vada in realitate. de la discutii pe forum pana la a vinde/cumpara ceva e cale lunga... deci, esti interesat? |
eram interesat daca erau in stare impecabila !
spor la vanzare |
mersi.
spor la cautat. |
Spala-le :)
|
pai sa stii ca o sa le spal ca vad ca lumea zice ca sunt vai d capu lor...
|
nu e vorba de spalat. E vorba de acele sustineri laterale tocite si imbracamintea rupta. Recaro (nu editia asta) am si eu pe masina si toate au aceleasi probleme cu sustinerea laterala stanga sofer.
E boala clasica. Sco, ai ID meu in lista (strugy2000). Fa niste poze clare la ambele scaune si discutam. Poate poate .... |
io inteleg, dar daca erau noi ceream mult mai mult.
vad ca nu le vrea nimeni nici la 150e ambele... eu am vazut scaune noi sparco si alte firme si stiu cum sunt alea si cat de bune sunt. Acu, na, fiecare face si cumpara ce vrea... |
hai sa nu comparam marcile in felul asta. Recaro e scaun de masina totusi. Eu de exemplu stau cu OMP in garaj, pt ca asa ceva nu pun pe masina de strada.
Fa pozele de care vb si discutam. Altfel, vorbim discutii :) |
hai tati, ce faci cu scaunele alea? le mai ai, le dai, le-ai dat, nu le mai dai?
|
Quote:
le dau, dar nu am timp sa ma duc sa le fac poze. |
am inteles, pai daca-ti faci timp, fa-ti timp sa le faci niste poze bune la amandoua.. clare, ca sa vada si okiu meu defectele alea de care tot se vorbeste.. si dup-aia vedem cum rezolvam;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning