Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Stalpi Dacie (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/178570-stalpi-dacie.html)

cotto 24-03-10 20:42

Stalpi Dacie

As vrea sa imi colantez si eu stalpii de pe dacie. As vrea negru mat. Ce imi recomandati? As vrea cate mai multe detalii cum se procedeaza la lipire si alte chestiuni.multumesc

PH 33 RNR 24-03-10 21:27

Re: Stalpi Dacie

e foarte greu sa colantezi stalpii

cotto 25-03-10 07:11

Daca tot zici ca e greu sunt dispus sa ascult toata povestea despre colantarea stalpilor! Merci pt aroganta ta ;)

andi_cimpean 25-03-10 08:45

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 3217331)
Daca tot zici ca e greu sunt dispus sa ascult toata povestea despre colantarea stalpilor! Merci pt aroganta ta ;)

Nu era arogant.

Dar nici tu nu ai fost explicit. Despre ce Dacia este vorba?
Daca este din seria 13xx atunci este foarte greu să faci stâlpii din autocolant, pentru că nu ştiu dacă ai observat dar are nişte forme foarte ciudate. Încearcă sa le aplici autocolant şi vei descoperi că nu aşa se face treaba.
Eu mi-am şmirgheluit zona respectivă şi i-am aplicat vopsea mată.

Dacă ai Dacia Logan/Sandero, atunci, da, merge să îţi faci din autocolant, chiar ar fi prostie să îi aplici vopsea.

cotto 25-03-10 08:59

1 Attachment(s)
Este vorba de o dacie din 2001. Nu cad de ce ar fi asa greu. Numai ca nu stiu ce folie sau autocolant sa folosesc.

andi_cimpean 25-03-10 09:23

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 3217596)
Este vorba de o dacie din 2001. Nu cad de ce ar fi asa greu. Numai ca nu stiu ce folie sau autocolant sa folosesc.

După preferinţe.
Eu sunt de părere că cel mai bun autocolant ar fi ăla mat. Găseşti aşa ceva la orice firmă de publicitate.

Dar eu îţi spun de pe acum că nu îţi va plăcea, pentru că se vor vedea porţiuni din caroserie, unde nu ai putut să le acoperi cu autocolant.

SOLENZAXJG 25-03-10 14:40

Dar nu va inteleg de ce toti vreti sa puneti autocolant pe stalpi sau nustiu pe unde ce nu va place la ea asa arata cel mai frumos nu tot tiganeli pe ea acuma fiecare cu gustul lui dar treaba aia cu colantul chiar ii naspa pe bune gusturile nu se discuta dar asta ee parerea mea.

ynp_46 27-03-10 06:57

decat sa le colantezi mai bine dai vopsea.si faci si ramele la geamuri.arata mult mai bine., a si arunca prizele alea de aer de pe aripi.nu e M3, M5, M6.:rolleyes2

SOLENZAXJG 27-03-10 08:09

Cum zice colegul ynp_46 mai bine mai da jos din tiganeli ca nu are radiator acolo unde le-ai pus tu alea prizele alea mai bine fa si tu ceva cu un gust.Acuma la toti ii moda autocolant pe capota stalpi si nustiu pe unde tiganeala adevarata.

GEO GR 01 NVN 27-03-10 17:41

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 3217331)

daca tu reusesti sa ii colantezi perfect atunci te chem sa mii faci si mie,k eu unul am incercat si nu mi-a reusit sub nici o forma:lol:

cotto 28-03-10 11:04

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3218379)
Dar nu va inteleg de ce toti vreti sa puneti autocolant pe stalpi sau nustiu pe unde ce nu va place la ea asa arata cel mai frumos nu tot tiganeli pe ea acuma fiecare cu gustul lui dar treaba aia cu colantul chiar ii naspa pe bune gusturile nu se discuta dar asta ee parerea mea.

De ce vorbesti fara sa intrebi ? Nu am cerut ideii de tuning..da ? Aia e o poza veche de acum 2 ani de cand am luat masina. Oricum alea sunt date de mult jos. Masina a suferit si un accident si stalpii as vrea sa ii colantez deoarece dupa vopsire s-a lipit un mecanic murdar de un stalp si nu se mai duce, si prefer autocolant decat sa dau comanda de vopsea. Eu am intrebat doar! Multumesc

andi_cimpean 29-03-10 08:05

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 3225680)
De ce vorbesti fara sa intrebi ? Nu am cerut ideii de tuning..da ? Aia e o poza veche de acum 2 ani de cand am luat masina. Oricum alea sunt date de mult jos. Masina a suferit si un accident si stalpii as vrea sa ii colantez deoarece dupa vopsire s-a lipit un mecanic murdar de un stalp si nu se mai duce, si prefer autocolant decat sa dau comanda de vopsea. Eu am intrebat doar! Multumesc

Dar nu trebuie să dai comandă de niciun fel de vopsea.
Cu un spray Duplicolor îţi rezolvi treaba foarte frumos.
Trebuie să fii atent când lipeşti ziarele pentru a proteja alte suprafeţe.

cj06dla 01-04-10 11:46

o dacia lovita nu o mai poti pune la semne veci pururi....daca ti-au fost avariati stalpi la accident poti sa o declari o masina pericol public nici un micanic din romania nu o mai face sa fie stats....poti sa o duci la RABLA

andi_cimpean 01-04-10 11:58

Quote:

Originally Posted by cj06dla (Post 3238772)
o dacia lovita nu o mai poti pune la semne veci pururi....daca ti-au fost avariati stalpi la accident poti sa o declari o masina pericol public nici un micanic din romania nu o mai face sa fie stats....poti sa o duci la RABLA

Şi care este legătura thread-ului cu ceea ce ai scris tu mai sus?

SOLENZAXJG 01-04-10 12:16

Cotto auzi tu nici atata nu ai stiut cum sa scoti petele alea de vaselina din vopseaua cum zice andi DUPLICOLOR si te-ai scos sau de ce nu ai remediat atunci cand so pus mecanicul ala pe masina sa ii zici omule uitate ce ai facut.

cotto 01-04-10 20:12

Am rezolvat problema. Se poate sterge topicul. Multumesc!

andi_cimpean 01-04-10 21:30

Ar fi frumos să ne spui la ce metodă ai apelat şi dacă poţi pune şi o poză, două cu lucrarea terminată.

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning