Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   Libere Sau Grupe? (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/17840-libere-grupe.html)

Gratzian 24-05-06 09:36

Libere Sau Grupe?

Libere sau grupe?
Placere sau competitie?

Votati urgent, asteptam parerea voastra.

200SX 24-05-06 10:13

Re: Libere Sau Grupe?

Grupe daca exista cronometrare, libere in caz contrar.

Al3xius 24-05-06 10:34

Grupe , sa va fie si voua mai usor la organizare ! ;)

Succes !

ilie 24-05-06 11:49

Libere ... distractie mai mare :)

GYM 24-05-06 12:28

Quote:

Originally Posted by ilie
Libere ... distractie mai mare :)

Sa vad daca mai ii distractie cand cazi tu cu Loganu' cu un CTR.....eu zic grupe, clar !!

bad_boy2k 24-05-06 12:38

parerea mea e ca la un show din asta e mai potrivit sa fie libere cu cronometrare cu tot... pur si simplu e plictisitor pana se desfasoara toate grupele mici... si cred ca nu e loc de plictiseala la 4tuning day, nu? :)

akimoto 24-05-06 13:13

grupe fara doar si poate, 7-8 grupe mari si late

Gratzian 24-05-06 14:04

Quote:

Originally Posted by akimoto
grupe fara doar si poate, 7-8 grupe mari si late

cu sprijin in organizare?

Bogdan_mb 24-05-06 14:48

grupe , dar am votat din greseala libere :sad: :sad: ... totusi deunde pot sa aflu taxa de participare ? si daca vor fi grupe cum vor fi structurate ?

daflyer_oradea 24-05-06 15:11

grupe, clar...la libere se creeaza numa haos...
si asa la cate or sa fie e greu de organizat si de tinut in frau toata :miscarea" ce va avea loc.
indiscutabil grupe...cele de la LR sunt perfecte, parerea mea.

cat despre cei care vor libere, de cate ori ati participat la liniute?macar ca spectator, nemaivorbind ca si organizator sau ca "mana de ajutor"

in fine, ramane de vazut.

juana_man 24-05-06 15:53

grupe! dar n-ar strica nici cateva libere la capat :D:D:D just 4 fun

NightClubRacer 24-05-06 15:58

grupe, dar ar fi bine si niste libere dupa grupe... ;)

ZanDer 24-05-06 16:20

grupe, libere ii prea de tot, ajung sa ma dau cu cineva cu multzi cai in plus fatza de mine si nici nu sjtiu ... deci grupe ( nu ca aici ar fi totzi corectzi, dar totusji tot mai bine ii )

Hondarul 24-05-06 17:15

Quote:

Originally Posted by ZanDer
grupe, libere ii prea de tot, ajung sa ma dau cu cineva cu multzi cai in plus fatza de mine si nici nu sjtiu ... deci grupe ( nu ca aici ar fi totzi corectzi, dar totusji tot mai bine ii )

Din ce spui tu aici, ai votat gresit. La libere, prin definitie, te dai cu cine vrei tu, cu cine doresti. La grupe te dai cu cine trebuie... o fi din grupa cu tine, insa de cele mai multe ori, la grupe au fost si cele mai mari diferente. La libere TU iti alegi partenerul de liniutza, nu organizatorul...;)

akimoto 24-05-06 18:50

oameni buni, cum puteti sa votati pentru libere ?
libere puteti face oricand, oriunde, cu oricine...fara sa fie nevoie de aeroport pentru asta

bodyspeed 24-05-06 20:00

Quote:

libere puteti face oricand, oriunde, cu oricine...fara sa fie nevoie de aeroport pentru asta

asta cam asa e... si in plus de asta daca vrei sa te dai cu cineva anume si nu e in grupa ta ....e loc acolo de cateva libere ;)
categoric grupe ....... cel mai bine ;)

Gratzian 24-05-06 20:01

Quote:

buna interventie... dar sa ajuti baietii la organizare? akimoto?
hm, hm, hm

BH-15-RIC 24-05-06 21:06

Am optat pentru grupe caci la libere se creeaza un haos total ginditi-va 100 de concurenti de ex care se conving unul pe altul sa se dea cu el ..........va spun eu ca la sfirsit nu se mai poate controla nimic si mai e o chestie ce faci daca tu vrei sa te dai cu unul care nu vrea sa se dea cu tine ?

Bogdan_mb 24-05-06 22:22

grupe si la final libere ... dar nu stiu daca ajunge timpul

juana_man 25-05-06 09:18

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Am optat pentru grupe caci la libere se creeaza un haos total ginditi-va 100 de concurenti de ex care se conving unul pe altul sa se dea cu el ..........va spun eu ca la sfirsit nu se mai poate controla nimic si mai e o chestie ce faci daca tu vrei sa te dai cu unul care nu vrea sa se dea cu tine ?

atunci o sa vedem calitatile noastre de negocieri :D:D:D

RoSonic 25-05-06 12:25

Parerea mea e ca in cazul asta ar trebui sa fie libere. Este totusi ZI de SHOW, si nu o "etapa" exclusiv de curse.
Adica, sunt curse incluse intr-un eveniment cu multe alte componente!

Din punctul de vedere al publicului, deobicei, aproape jumate din timpul alocat grupelor este plictisitor (grupele inferioare). La libere exista o alternata de perechi de masini cu puteri mici si masini cu puteri mari, mai vezi o cursa de dacii, apoi una intre supercaruri etc... Si cum lumea vine la un SHOW, de ce sa vina sa se plicitseasca? Plus ca la libere numarul de curse efective ar fi mult mai mare, si mult mai putini timpi morti!

Ca participant, venit sa se fugareasca cu cat mai multa lume, tot la libere are sansa de a se da de mai multe ori! In grupe daca e piramidal sa zicem se da majoritatea 1 data sau de 2 ori, plus ca se limiteaza numarul de inscrieri pentru a se forma piramida. Daca e pe timpi.. se va da fiecare 1 data sau de doua ori si gata. La libere, ai sansa sa te dai de multe ori, vezi cursa de libere de pe Baneasa in care aproape toti participantii s-au dat de vreo 10 ori...
Plus ca te dai cu cine vrei... si astfel se intalnesc masini de categorii diferite dar cu final spectaculos!... dar tot ce am insirat aici le stiti cu totii...

Repet, ce am zis eu este parerea mea in contextul dat, adica un SHOW amplu cu multe atractii nu doar curse!
daca era vorba de o etapa de curse era altceva!

daflyer_oradea 25-05-06 12:48

eu zic ca e bine grupe, si la sfarsit lasam lumea sa se dea la libere cat vrea...pana ne dau astia afara de la aeroport.:D
nu e cel mai bine asa?
;)

RoSonic 25-05-06 13:21

Quote:

eu zic ca e bine grupe, si la sfarsit lasam lumea sa se dea la libere cat vrea...pana ne dau astia afara de la aeroport.
nu e cel mai bine asa?
Asa ar fi cel mai bine... si daca ar fi doar curse in ziua aia ar fi "foarte" realizabil...
Dar cum am zis si mai sus... evenimentul contine multe altele in afara de curse, si deci timpul dedicat curselor nu va fi nelimitat, fiind foarte posibil ca tot acest timp sa se consume cu grupele, nemairamanand si pentru libere. (abia mai ramane putin timp pentru libere la etapele de curse...)

akimoto 25-05-06 15:07

Quote:

Originally Posted by Gratzian
buna interventie... dar sa ajuti baietii la organizare? akimoto?
hm, hm, hm

voi dezbate problema cu echipa sa vedem daca va putem ajuta cu ceva

criss 25-05-06 22:38

grupe.
de preferat dupa sistemul Legal Racing
si timpi

Psycho 25-05-06 23:16

am votat libere .. sunt adeptul liberelor ..

Gratzian 26-05-06 01:45

Quote:

Originally Posted by criss
grupe.
de preferat dupa sistemul Legal Racing
si timpi

grupele vor fi in mod absolut legal racing...
este greu sa conceapa cineva mai bine...
experienta bate orice, indiferent ce ar spune oricine orice despre legal racing, nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania, ar fi absurd sa avem noi pretentia sa o facem

Jeff 26-05-06 08:43

Quote:

nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania

Probabil :D

Al3xius 26-05-06 12:42

Quote:

grupele vor fi in mod absolut legal racing...
este greu sa conceapa cineva mai bine...
experienta bate orice, indiferent ce ar spune oricine orice despre legal racing, nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania, ar fi absurd sa avem noi pretentia sa o facem

Ia baga ochiu pe grupele de la Craiova si trage linie si vezi care grupe sunt mai bune ! eu zic sa acordati o sansa si masinilor <65 cp ...sa se bata intre ele nu cu tdi-uri chip-uite !

P.S. Jeff, subscriu ! Pacat ca au fost "goniti"!

zetemte 26-05-06 13:47

Si eu tot timp zic si cred ca grupele dupa putere sunt O MARE GRESALA si peste toatea lumea sa fac grupe dupa tractiune/tip de motor ... eventual dupa timpi la calificari ...

Bogdan_mb 26-05-06 13:50

Quote:

Originally Posted by zetemte
Si eu tot timp zic si cred ca grupele dupa putere sunt O MARE GRESALA si peste toatea lumea sa fac grupe dupa tractiune/tip de motor ... eventual dupa timpi la calificari ...

adevarat ce zici , dar in felul asta ar fi multe grupe cu 2 ,3 participanti si nu ar mai avea nici un farmec..

Al3xius 26-05-06 15:51

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
adevarat ce zici , dar in felul asta ar fi multe grupe cu 2 ,3 participanti si nu ar mai avea nici un farmec..

Nu neaparat !Si chiar daca ar fi ...ar fi peste 5 masini si ai putea sa "jonglezi" usor cu grupele sa se bata turbo cu aspiratele si sa faci o alta grupa sau ceva de genu asta, daca ma intelegi ! :) Oricum "noi romanii este limitati" :D

Bogdan_mb 26-05-06 15:56

Quote:

Originally Posted by Al3xius
Nu neaparat !Si chiar daca ar fi ...ar fi peste 5 masini si ai putea sa "jonglezi" usor cu grupele sa se bata turbo cu aspiratele si sa faci o alta grupa sau ceva de genu asta, daca ma intelegi ! :) Oricum "noi romanii este limitati" :D

te intaleg, si eu tot asa as opta , dar pentru cate evenimente sunt intr-o singura zi , nu cred ca ar ajunge timpul

Gratzian 26-05-06 17:44

Quote:

Originally Posted by Al3xius
......si sa faci o alta grupa sau ceva de genu asta, daca ma intelegi ! .....

asta e problema cea mai tare, si mai mare, pun pariu ca ABSOLUT TOATA LUMEA poate face o organizare "ceva de genul"

pana una alta, pe grupe ramane, si libere la sfarsit....

Al3xius 27-05-06 00:24

Am zis "si ceva de genul asta" pt. ca se intelegea foarte clar ce vroiam sa zic, cel putin wtcvictim a inteles ! Nu te mai laga de anumite cuvinte puse aiurea si ia ideea din fraza respectiva ! Daca e nevoie iti si detaliez ce vroiam sa spun :

Grupele sa fie facute pt masini turbo si aspirate !
Daca la o anumita grupa nu sunt destule masini aspirate pt. a fi o grupa completa masinile din grupa respectiva(adica cele aspirate) se bat cu cele turbo de la o grupa(sau 2 depinde de impartire) inferioara.
La fel si pt. turbo, daca sunt prea putine turbo, le urci cu una sau 2 grupe mai sus dar la aspirate !

Cam asta vroiam eu sa zic ! Dar vad ca Romania stagneaza ! ;)

Succes !

P.S. organizare "ceva de genu" au incercat unii sa faca si altii si-au bagat .... in munca lor..ca deh...si Dumnezeu avea barba !
P.P.S. nu e atac la adresa nimenui dar mi se pare aiurea ce a citat si Jeff cu o pagina in urma !

Later edit : in fond si la urma urmei eu am venit cu o idee, nu am dat cu parul ! Buna sau rea ramane la aprecierea voastra !

Gratzian 27-05-06 00:41

nici la adresa ta nu era atac, sefu, doar tu stii practic ce inseamna dificultatile organizarii, nu?

Al3xius 27-05-06 01:51

Tocmai de-aia am si votat sa organizati pe grupe ca sa va fie mai usor ! ;)

Succes !

zetemte 27-05-06 02:58

Quote:

Originally Posted by wtcvictim

Nu neapaarat ... depinde cum le faci ...

ZanDer 27-05-06 08:35

... io zic ca nu ar trebui sa fie separat turbo de aspirat, sa se incadreze la categoria lui fiecare ...

daflyer_oradea 27-05-06 09:48

daca au aceeasi putere, chiar daca sunt turbo sau aspirate, nu cam tot acolo?
daca ar fi sa separam si turbo de aspirate, chiar nu am termina in 2 zile...
singura diferenta cred ca ar fi legata de cele care au 4X4...alea eventual vor primi grupe separate, tot in functie de timp si de numar de masini inscrise.
de aceea va rugam sa va inscrieti on=-line,s a stim cam la cate masini sa nje asteptam.
Sper sa reusim sa faccem rost de fotocelule, si atuni va fi foarte usor sa facem o diferentiere la calificari.
Incercam, toti, si sper sa reusim cu ajutorul vostru sa fie cat mai bine.
dar, asta nu se poate decat daca o sa ne ajutati si voi, toti cei care vor participa la curse. Preuspun ca se vor inscrie multe masini, si atunci o sam fie nevoie de putina intelegere si atentie, sa mearga totul snur.

All times are GMT +2. The time now is 18:12.

- Copyright 2026 4Tuning