![]() |
facem si noi o intalnire week asta?
ma gandeam sa facem o cheia in week asta ca va fi frumos,ma adresez posesorilor de e36 si nu numai,nu facem discriminari...cine vrea sa scrie aici,daca ne adunam mai multi de 10 masini mergem...
eu sunt primul in lista: B 83 PRP bmw e36 |
Re: facem si noi o intalnire week asta?
Quote:
|
CHIAR NU MAI EXISTA SPIRIT DE AVENTURA,UNDE SUNT PASIONATII DE BMW ADEVARATI,EU AS MERGE IN FIECARE WEEK DACA N-AM STRANGE BRAGADA DE CATEVA MASINI,NU TREBUIE NEAPARAT SA NE INTINDEM PE ACOLO,DOAR SA MERGEM USUREL,SA DEFILAM CU FELINELE,PT MINE ESTE UN SENTIMENT APARTE...EU CRED CA VIN CU AMBELE MASINI...
|
ma eu am dat un mass in lista mea vineri ... si sambata am plecat si m am driftuit de unu singur cu ursul .
pot fi pus pe lista mereu ca prea am hibernat toata iarna .... pe vremea asta ... tre sa ncingem rotile si ... gratarele .. |
chiar nu este nimeni amator de asa intalnire?
|
preparoza eu ma bag la o plimbare cu mata .sper sa fie frumos zic eu
|
avem asa :
PRP KTY PAF CRISTIAN DIN DB SPRINTER TU VI? |
Vin in conditiile in care mergem mai multi ... asa daca vin inca 2 masini nu are nici un haz.
|
S-a anuntat de ceva timp intalnire BMW la CP, s-a anuntat pe BimmerPost acum ~saptamana.
Deci Prepa nu are rost sa mai faci inca o intalnire, mai bine te axezi pe asta de duminica. later edit - 12 Iunie: E36 Meeting 2010 - 17 Iulie: E30 Meeting 2010 - 21 August: E46 Meeting 2010 By BMW Owners :D |
Quote:
|
griffo eu vad rostul abia ne mai imprietenim si noi mai vb de una alta ,se mai duce o conversatia ,mai radem glumim ,ne mai vedem masinile ,
cum mai zicea si preparatu as merge in fiecare weekend daca ar fi decat sa stai in casa B18NJD vine si el (70% -sa rezolv cu radiatorul sa vedem ce are ) da cum zicea si sprinter asta numai daca vin mai multi daca doamne fereste intervine ceva la cineva sa anunte pana vineri seara :) |
Pana la cheia nu pot venii , dar asa daca s-ar strange mai multe pisici intr-o parcare undeva in mijlocul bucurestiului , m-as baga .
|
Quote:
|
Am fost si pe acolo de cateva ori , dar sunt diferite tipuri de bavareze , si visez sa vad o data platoul ala plin numai cu e36 :oops:.
|
Quote:
Si anul asta o sa fie , e36 meeting, speram si suntem convinsi ca vor si mult mai multi,8) 12 Iunie: E36 Meeting 2010 :lol: |
Am cont si pe BMWONERS si am scris si acolo , numar fiecare zi si abea astept sa fiu prezent chiar daca o sa fiu cel mai slab motorizat de pe acolo si probabil singurul diesel :rolleyes2
|
Quote:
|
Clar ... o sa iasa fix 0 .... sunt macar 5 masini care vin sigur ? e deja vineri....
|
Preparosa,in caz ca sunt macar 5-6 masini vin si eu cu iulian,deci inca 2 masini.Tinem legatura pe mess sau tel
|
vin si eu ca mi-am terminat masina...
|
Quote:
Griffo te castrez cand te prind,intra pe mess si da-mi pozele alea asa cum sunt editate sau ne |
deci am inteles ca este o intalnire bmw in fata casei poporului,o sa aflu o ora,ne vedem acolo daca este,in cazul in care vremea este nefavorabila o lasam pe alta data pt ca eu nu-mi scot masina pe ploaie,deci cam asa ramane,duminik casa poporului si o sa stabilim o ora.
|
deci iar plec singur ...
|
deci ramane pt duminica la casa poporului?la ce ora?
|
Sa faceti poze :wave:
|
e clar deja...
|
eu unu nu mai pot veni am radiatorul varza :( si nu pot face prea repede de el:( azi am fost si la cristi mdk si nu are oricum vreamea e nasoala pt weekendul asta din cate vad
|
pai fiti atenti,eu de venit vin indiferent de vreme,de plecat la munte oricum plec si eu si frati-miu,aman2 cu pisicile,deci maine voi scrie ora la care ne vedem,daca vremea chiar va fi naspa,lasam intalnirea pe week viitor,mai discutam maine ce si cum...
|
maine,duminik,ora 14 in fata la casa poporului,in cazul in care ploua..o lasam pe week viitor,daca nu ploua ne vedem acolo cati mai multi.
|
bine mister asa sa fie
|
vedeti ca s-a dat cu o ora inainte,sa nu ajunge-ti prea tarziu...este ora aprox 5 dim si vad ca nu este inorat,poate ne ocoleste ploaia,ar fi grav...
|
Eu tocmai am venit de pe cheia ....am dat o tura nocturna pe acolo, drumu este impecabil cu cateva mici exceptii, trecerile cu caile ferate sunt decente... drumul la 5 dimineata era in proportie de 90% uscat.... doar 2 - 3 gropi pe final de drum, aproape de brasov... in rest superb, ca intotdeauna.
|
a inceput ploaia,se pare ca vremea nu a tinut cu noi,sa speram ca week viitor o sa avem mai mult noroc,ramanem sa mai discutam aici,poate pana atunci cei care aveau probleme la masina o sa poata sa le remedieze si sa ne vedem cat mai multi...
|
vreme de cacao chiar de ziua mea:D.sapt viitoare este pastele si cred ca multe lume o sa plece .
|
Propun o plimbare la mare de 1 mai ,nu imi dati in cap ca e prea devreme ... veniti cu pareri poate mai aveti de retusat la masini .
|
Quote:
|
ce haos iesea de 1 mai pe litoral .. prin neptun ... prin 2000 ... :)
|
Eu si cu fratimiu adik 2 masini prezenti ..
|
pai si cum sa facem , sa luam si 2-3 zile la hotel la vro agentie ? adika impreuna , sau fiecare pe treaba lui ? ca eu as sta cateva zile p akolo . si asa e si treaba sigura cine merge daca rezervam ceva , adika daca dam deja banu .
|
pai ar fi o treaba sa luam ceva prin agentie,iesim mult mai ieftin plus ca o sa fim toti grupati...sa vina si altii cu alte ideei etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning