![]() |
Super tare !
http://world2.********************/?ac=vid&vid=31004903 Foarte tare jocul ! Merge free !
|
Re: Super tare !
Hai sa facem toti de pe 4tuning un fel de clan ceva...:)
|
http://www.********************/?ac=vid&vid=11064797 Link aflat si in semnatura mea! Eu joc din 2006-05-14 21:17 deci stiu ceva mai multe decat tine. In joc sunt vampirul Takfo, pe serverul 1.
As vrea sa multumesc celor peste 100 de useri ai 4Tuning pentru clickurile date pe poza din semnatura mea si sa incurajez si pe altii sa faca la fel. |
ma bag si eu la el si dau si eu un clik ;)
|
Quote:
Tu ce lvl ai? Pana la urma facem un clan ceva?!? :? |
Eu sunt la level8. Cel mai mare din joc e un vampir cu 33. Idei de baza: bati(adica te lupti, poti sa iei si bataie) unul mai slab ca tine, ai o ora de liniste in care manhunturi de 10 minute. Cumperi arme rar si cu grija, bagi bani in stats si hideout. Dupa ce ai terminat cele 6 manhunturi de 10 min fiecare, cheltui banii (ca sa nu ia cineva din ei daca te ataca intre timp) si bagi 8 ore la graveyard pana maine dimineata.
Eu sunt intr-un clan, si am membri pe la nivelele 20-26 care ma razbuna in caz ca se pune vreun varcolac pe mine. Daca intr-un clan nu sunt decat membri cu nivel mic, o iei la kk rau de tot de aia mai mari. Poti sa bati si unul mai mare ca tine, jocul are si un element de sansa, dar nu te baza pe asta.Ah, pe serverul 1, unde joc eu sunt de 2,5 ori mai multi vampiri decat varcolaci (desi 50% din vampirii aia sunt conturi inactive). Sunt si clanuri romanesti in joc, atat de varcolaci (unul din ele e pedepsit pentru atacuri asupra unui membru al clanului meu) cat si de vampiri Intrebari? Pentru referinte: http://board.********************/ si http://vampiresofthenight.forumup.net/ |
Prea tare jocu ...miam facut si yo user
cand o sa am si yo lvl mare poate o sa ma bagati si pe mine intrun clan si mai spuneti si voi niste ponturi ca sa evoluam mai repede thz |
tare tare..dar cum dreq fac level 3
|
Ca sa ajungi la nivelul urmator, trebuie sa faci experience. Adica ori te iei la bataie cu nivele egale sau mai inalte ca al tau (1 punct xp daca iei bataie, 2 daca castigi), ori faci manhunts, ca si acolo iei xp. Daca ai cont pe server 1 (adica din semnatura mea), da un mesaj in joc (acolo sunt takfo) si te bag in clanul meu! Asta daca esti vampir, desigur.
|
cum treci la nivelul urmator? prin raiduri?
|
man is pe celalalt sever cum dreq ma mult???????
|
Nu poti sa te muti. Du-te la pagina de highscores si alege un clan din aceiasi rasa cu tine. Trebuie sa fie un buton cu join clan. Cauta un clan mare, aflat sus in clasament .
Nivelul il obtii dupa ce castigi un anumit numar de puncte de experienta (la overview vezi cate). |
m-am prins ms mult..dar mai sunt din astia care zic min lvl 4 sau cand intri dai la fiercare 50
|
Sunt multe clanuri. Al meu nu cere nivel minim, nu cere donatii in fiecare saptamana, dar dupa ce donezi 500 i-ti alegi titlul in clan. E pe locul 15 la server 1 . Cauta pana gasesti unul mai de treaba.
Da si tu un click pe poza din semnatura mea ! Eu am dat pe a ta. |
Este si clanul SPEEDLINE .
|
einstein1984 , votat:)...eu jucam pe vremuri the crims, terminasem o runda pe locul 12 , eram destul de mandru:)....de atunci am zis ca nu mai joc niciodata astfel de jocuri ca iar n`o sa mai am timp de nimic , o sa fiu prea disperat iar:)...bafta multa
|
[^0^] ~Anonymous Vampyres~
CLANUL MEU ... |
Un click e de ajuns maestre. Nu poti musca aceiasi persoana de 2 ori in 12 ore si nu poti musca decat o data la 2 minute.
|
io acuma sunt pe locul 2747 cu nivelu 2. sunt vampirul bogdan(suna infricosator asa'i?)
|
la ce te ajuta faza cu poza...da click....
|
Quote:
Iti da sange la litres of blood si iti da 2 GOLD parca atat |
la ce lvl sunteti?
eu acusa 4 |
Eu la 8 cu perspective de trecere la 9. Se pare ca pe server 1 nu se mai pot face conturi noi, de aia a si aparut server 2. Hai sa ne ajutam unii pe altii si o data pe zii sa ne clikuim semnaturile!
|
nivelul 3 fratilor
|
lvl 4 dar uneori cand ma lupt nu imi da pct la experienta.sau it da doar la lvl tau de ex cand te bati cu unu de lvl4 sau mai mare?
|
Victims Bitten (via Link)ce Inseamna?
|
Quote:
iti deschide o pagina ... aia de la joc ... dar este Linkul meu de a musca "victime" ... cu cat apasa mai multi pe baner , pe poza , etc , cu atat numarul victimelor creste! |
aa gata am inteles acusi
|
Bogdan, vezi ca ala nu byte linkul. Il gasesti la pagine overview. Azi am ajuns la nivelul 9.
|
lvl 5 ......f curand 6
|
Quote:
|
lvl 8,dar m-am cam plictisit..sunt intr-un clan de romani...:D
|
LVL 10, si in clanul meu sunt si romani. Tocmai am inceput razboiul cu un clan de lupi (am rezolvat 3 bucati pana acum)!
|
si yo am lvl 8 dar deja devine plictisitor.
la ce te ajuta gangu?poti sa te bati cu alte ganguri? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning