![]() |
Audi RS4 Avant
6 Attachment(s)
Motor: |
Re: Audi RS4 Avant
imi place si a4-ul nou normal :)..... rs4 nici nu se mai pune problema8)
|
nu arata asa de misto ca A3-u sportback dar are performance betoon.turatii de pana la 8250RPM ii tare de tot
|
cum sa nu iti placa acel V8 de 420 cp.........bestiala masina
|
Super puternic motoru;) .....e reusita masina...imbina aspectu de masina sport cu cel al unei masina de famile....Audi totdeauna au fost tari8)
|
Este tare de tot si cu 420 de cai..e si mai si...:|..:D
Dar parca nu mai pare la fel de sportiv ca cel de inainte...:? Poate ca atunci cand o sa vad mai multe poze cu el sau cand o sa il vad pe strada o sa imi schimb parerea...:) |
mie imi place foarte mult si un a4 avant de-asta nou dar rs4 e ... superb:-)
|
As prefera rs4 limuzina, dar nici asta nu strica, e f mijto, sper sa scoata vanzari cu ele ;)
|
super audiul.... iar ca motorizare 420 de cai ...chiar cat sa ajunga
super tare |
Cabrio park e mai de efect.
|
:-O mortala, veninoasa, dar totusi frumoasa... vreau si eu una...
|
tare rau masina,mi se pare super reusit noul audi a4 si varianta avanta si cea berlina...si 420 de cai..e prea bine
|
audi face masini marfa.motoare mari si bune, interioare selecte, din pacate le pun pe "break-uri"(avant le zic ei). mie nu-mi place asta. cred ca au probleme cu distributia greutatii pe punti.
|
Mie imi place audi, ca au multe butoane inauntru, fata de alte ''superacruri''
|
am inteles ca e vreo 80 de mii de euro limuzina ...asta cat o fi? cat despre porformante si aspect..no coment
|
Limuzina e 70mi CIP, asta poate e 80mi
|
Cele mai tari masini tot Audi raman!!!!!!!quattro sau nu.....Sw sau nu....tot mishto sunt!!!!
|
wow...betooon.420 de cai si 8250 rot/min :O nebunie! de pret nu as sti ce sa zic, dar sunt sigur ca e scumpa
|
Quote:
|
bestiala masina...am stat in noul audi rs 4 sedan in germania si e super tare masina...astetpam totusi si noul M3 si atunci vom putea sa facem o comparatie mai obiectiva!
|
mortalllla masina.....si mi se pare ca arata chiar mai bine decat limuzian..totusi 70 de mii cip mi se pare exagerat plus cu optionale si taxe ajungi cred aproape de 90.de banii aia iti aduci m5 second
|
Cine are bani isi cumpara, noi vom putae merge cu frumusetea asta abia peste 10ani :(
|
Quote:
|
=)) eram sigur ca cineva se ia de semnatura, semnatura mi-a placut, ca are nijte explicatii tari.
Asta nu inseamna ca nu-mi plac audi, is chiar mort dupa ele, iar la anul imi iau si eu un a4 2.o tdi quattro |
Cred k Audi a lansat moda asta cu breck-uri sportive....si vad k are destui de multi adepti
|
masinutza este superba .m-as putea acomoda cu asa ceva :D:D:D:D
|
Este superb si avantul,ca si sedanul.iar in privinta motorului...tare mi-as dori sa il aud la 8250 rpm...:lol: Suna infernal la relanti (am auzit RS4 la SIAB), in ture nu pot sa imi inchipui...
|
superba ... categoric ... mai ales interiorul ... imbinari perfecte....de motor .. nu mai zic....si isi merita si pretul ... oare a atins audi perfectiunea ?:D :D :D
|
Frmustea aia bate si m6 :D
|
chiar azi am intrat in rs4-ul limuzina...ceva incredibil...daca sunteti din cluj poate il stiti cel rosu rs4 mtm de la showroom-ul audi de pe turzii...e extraordinar...
|
cum ar spune unii jurnalisti... modalitatea de a-ti convinge soacra ca "te-ai cumintit" :) ... Doamne fereste
|
superba masina!! arata frumos si sportiv interiorul la ea!!! Audi au si eleganta si sportivitate in acelasi timp! sunt buni de tot!!!
|
piesa masian.mor dupa ea.am conds 1 a6 si m-a bagat in sperieti nici nu cred k ar exista ceva sa nu imi placa
|
Quote:
Masina de vis:) |
Dap, dar cred k o soacra s-ar urca o singura data in asa ceva. Ca la cum ar trebui sa fie condus asa ceva.... ea ar vomita pe geam cam des.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning