![]() |
Golf GTI Edition 30
6 Attachment(s)
Volkswagen celebreaza 30 de ani de Golf GTI, cu o versiunea speciala, denumita "GTI Edition 30". |
Re: Golf GTI Edition 30
interesanta masinutza :D
|
Ce fain e schimbatorul de viteze,zici ca e o minge de golf.
|
misto tare!!! pretu e acelasi?
|
daca faceau si plafonu,capota si portbajul negru era si mai belea!..merge si asa :)
|
frumoasa /........................
|
belea mashina ... :D:D:D
|
is naspa gentile cas negre in rest ii beton.schimbatorul in forma de minge de golf ii misto.
|
ii tare frumusica. :D
|
Frumoasa masina oricum.....Nu e mare diferenta fata de GTI-u normal inafara de cativa cai in plus si interioru un pic schimbat:-)
|
Misto....parerea mea e ca nu prea dau bine jentile alea negre pe ea...da asta e doar parerea mea....in rest...crescuta cu inca 30 de calutei.....e ceva
|
imi place mai mult decat un golf gti simplu fiindca are 30 cai in plus:-) si interiorul mai frumos.ce sa zic...e misto:lol:
|
e foarte tare masina mai ales culoarea jantelor care se potriveste de minune cu culoarea rosie a masinii...
Avand in vedere ca este o masina limited edition pot spune ca este mai tare si mai scumpa decat un GTI simplu...este mai individualizata decat celelalte GTI-uri;) |
Frumoasa foc ..
|
jentile ii dau un aspect mai agresiv vopsite in negru si ....schimbatoru ala te face sa crezi ca esti la golf :D
marfa..... |
e totusi un progres 30 de cai si jentile negre dau foarte bine. schimbatoru e ceva nou pana acum , tare masina.
|
mie nu-mi place schimbatorul, n-are forma....
|
Diavolitza rosie....
|
Sweet! Jantele sunt super, caii in plus o placere iar pentru cine cumpara o editie limitata GTI o afacere pe viitor :D (golfistii stiu de ce :) )
|
sa vedem kat o sa fie diferenta de pret dintre unul normal si asta...
zik asta pt k cu max 1000 euro tiai vopsit jantele,pragurile, spoilerul spate,extensia fatza si iti faci si o resoftare poate de 50 cai :) iar schimbatorul asta e pt dsg.... |
Super tare masina!!!
|
banal,banal,banal...
|
daca era un limited edition, puneau si ei niste jante macar diferite fata de gti-u normal. sincer, parca umbla cu cioara vopsita(in cazul nostru cu janta....)
|
adevarul e ca sunt mai frumoase jantele de pe gti-ul normal dar in rest e bine
|
Ttrebuiau nijte spoilere mai mijto, ca sa se asorteze cu jantele si iesa cool
|
N-am ce sa zic de rau.Doar ca merge tunat.Lambo doors obligatoriu.
|
nice nice nice
|
e frumos foc GTI asta...dar ma omoara culoarea....e mai tare : ALB
|
interesant golfu...desi sincer jantele negre mergeau mai bine daca masina era alba, nu rosie.
|
masina asta cere tuning.... faptul ca au crescut puterea motorului este este normal ca doar evoluam pe toate directiile
|
Superb!!! Arata mai frumos ca R32 la exterior. Si cu marirea de putere cred ca scoate 0-100 sub 7 secunde.....Tare, foarte tare...:D :D
Poate in viitor vor pune varianta 2.0TFSI de pe S3 cu 272 CP si pe Golf... |
Imi place schimbatorul , zici ca e minge de golf, poate si aia au vrut cei de la VW , asorteze numele masini cu al schimbatorului "GOLF", nice car... ;)
|
Pacat, e slabut ca idee! 30 de cai in plus, jante negre si un schimbator dintr-o minge de golf nu cred ca rezuma istoria de 30 a modelului... In ultimul timp gama golf s-a inmuiat, s-a ingrasat, s-a scumpit... Pacat!
Singura parte buna e ca n-au ales sa faca ideea aniversara un TDI dopat! La cat de obsedat e europeanu de TDI-u, i-as fi crezut in stare pe cei de la VW sa faca asa ceva... |
arata bine si asa eu zic ca ii bun si nici nu e atat de scump
|
e misto dar...oare era nevoie de ea?eu zic ca nu prea sunt care sa opteze pt 230 de cai..sau gti cu 200 sau r32 cu 250...nu?
|
Ma dar in afara de jante, skimbator de viteze si... cam atat are ceva distinctiv :P ?
|
I Love It !
|
Cate modele se fac?.. e o serie limitata.. it's a must have..
|
Numic impresionant.
Totusi cit maresc pretul unui GTI aceste adaugiri aniversare? In final pretul conteazaStie cineva un pret aproximativ? |
super tare masina.... agresiva, puterea putin mai mica decat r32
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning