![]() |
Vento
10 Attachment(s)
pun si eu citeva poze cu masinuta mea,Papamobilul,cum a primit numele datorita faptului ca merg cu ea foarte precaut sa nu pateasca ceva.
|
Re: VW Vento
la vara o voi duce la vopsit.inca nu sint hotarit ce culoare ar fi cea mai buna.ma gandesc la rosu inchis,negru,visiniu inchis.poate ma ajutati si voi.
|
1 Attachment(s)
Un negru lucios intens cred ca i-ar sta f. bine. Vento e o masina destul de serioasa, ii trebuie si o culoare serioasa. In caz ca nu vrei sa schimbi culoarea in acte ar merge si un visiniu cu ceva perla, sa iasa in evidenta. Ti-am atasat o poza cu unul negru.
|
si mie imi place negru foarte mult.daca iese frumos ,actele sint floare la ureche.ma gandeam sa cumpar si faruri cu sticla clara,stopuri ceva gen in poza de mai sus si semnalizari cu proiectoare tot sticla clara.
|
Re: Vento
http://sp6.fotolog.com/photo/38/42/1...04409182_f.jpg
si asa ar arata foarte bine. dar pacat de cum e aranjata masina din poza. oricum bafta, si cu negru ar sta bine. frumoasa masina |
alta culoare ce am vazut ca merge este visiniu inchis.pina la vara mai am timp de gandire.pina atunci ma chinui sa schimb culoarea verde din bord,butoane,etc.treaba cam migaloasa.si plus ca benzina e deja mai scumpa decit lucrarea.cu negru exterior cam ce culoare ar merge la bord?albastru sau rosu?
|
3 Attachment(s)
a venit si la noi iepurasul!si nu cu mina goala ci cu ...plasma
|
1 Attachment(s)
plasma in doua culori.asa se vede pe albastru
|
2 Attachment(s)
grila fara semn.home made.mai are nevoie demici retusuri
|
2 Attachment(s)
la lucru.el e criticul de arta
|
cred ca grila o voi vopsi rosu.nu prea arata bine asa.
|
2 Attachment(s)
de plictiseala am vopsit grila.rosu imperial.cred ca asa va fi si restul masinii vopsit
|
rosu rubin nu imperial.
|
am uitat sa dau citeva date despre masina-motor 1,8 benzina,90 cai putere,inchidere centralizata,A\C,4 geamuri elecrice,folie omologata pe toate geamurile,an 94 luna 10.jante aliaj.
|
negru ar fi frumos si sa'i pui niste ats cup pe 15 ar arata smecher....chestiilea alea negre de vin la pasaje sunt aiurea,in rest e ok
|
chestile alea negre sint pentru a acoperi prostia neamtului.a dat cu antifon gros ca sa nu rugineasca presupun.cind o voi vopsi le dau jos dar pina atunci sint forte bune.
|
E ok masinuta!
Daca o sa adopti un stil clean sa fii sigur ca o sa iasa ceva frumos! Ai diferite moduri in care sa il faci sa arate bine. Totul depinde de tine.BFT |
3 Attachment(s)
azi am montat noile faruri de la FK.luni va merge la vopsitorie.
|
ft frumos vento sa ai noroc de el :D
|
multumesc frumos.sper ca dupa ce o vopsesc sa fie si mai frumoasa.azi am montat si stopurile noi.sper mai tirziu sa fac si poze cu ele
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
foartee tari farurile FK :P...tot ce ai facut pana acum e facut cu bun gust..succes in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
|
ai vopsito ? ai iesit bine?
|
doar ce am lasat-o la vopsitor.pe sapt viitoare e gata.are de lucru la ea cu mici-mari reparatii la tablarie.si nu-l grabesc ca se supara si astupa rugina
|
4 Attachment(s)
citeva poze facute la repezeala in drum spre lucru.urmeaza sa o spal si sa mai montez unele chestii.weekendul urmator ma pun sa o polishez.sper
|
nice PAPAMOBIl..jante cu buza si putin lasata cred ca ar merge.
|
foarte frumoasa ... dar parerea mea e ca arata mai bine cu bandourile negre cum a fost inainte ;)
|
pe fata am taiat o spira si jumatate dar pe spate nu ca va freca.telescoape si arcuri sport nu vreau.are fratele meu si e jale.plus ca trebuie sa ai harta pe unde sa mergi prin orasul asta plin de denivelari.bandourile imi plac mai mult asa.probabil eram satul de cum erau inainte.cind ma satur le vopsesc iarasi negre ca nu e filosofie.jante caut dar sa fie si rezonabile la pret.
|
azi am montat si xenon.super lumina.mai trebuie sa cumpar becuri de pozitie albe pt angel eyes sa arate frumos cu xenonul.
|
Sper ca e cu lupa....ca altfel e cam naspa pentru ceilalti participanti la trafic.
|
frumoasa masina ,bafta in continuare
|
Quote:
Frumos vento! |
bagai niste jante mai mari de 16 17 toli f frumoasa masina in rest kautai o grila happy all god o parere despre polo mew ?
|
jante de 17'' sa nu pui pt ca sunt cam mari pt directia si planetarele de vento
un max 16'' ar merge |
euu am 17 pe clio hatchback si merge ..mult mai bine ca inainte
|
eu nu stiu am incercat cu 16 dar demarajul era mult mai slab decat cu 14 sau zice in talon :)
am vazut si acum difernta cand am schimbat pe 14 pe iarna fata de 15 ce am avut vara de aceeasi parere este si un prineten care si-a pus de 17 fata de 14 demaraj mult mai slab in plus nu avem 200 de cai si se cam simte |
multumesc pentru cuvintele frumoase.nu vreau sa pun jante mai mari pt ca freaca si asa pe spate.ar trebui sa pun telescoape sport si aia nu face bine la rinichi.azi am primit si pleoapele pt far.luni merg sa vopsesc si dupa aia pun pe masina.din ce am vazut e mai nervoasa cu pleoape.asa e trista fara.xenonul nu deranjeaza din ce am vazut.sint foarte fain reglate farurile.si nu am vazut cu lupa pt vento.o sa fac ceva poze pe sapt viitoare.weekend fain va doresc
|
stai linistit ca nu deranjeaza ,eu am xenon pe masina de 2 ani si nu am avut probleme in trafic doar cand aprind si cele de ceata din bara
becurile din angel eyes o sa fie o distractie .....si eu am vrut sa imi pun albe ,dar am renuntat cand am vazut la ce pret mi-au iesit,de bani aia mai cumpar un set de xenon si pt faza lunga :) bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning