![]() |
SERVICE AUTO
3 Attachment(s)
SERVICE AUTO oferim lucrari de intretinere periodica si mecanica auto pentru o gama larga de autoturisme intr-o locatie centrala (Piata Iancului) la preturi foarte avantajoase , calitate ridicata si timp de executie cat mai scurt.
Andrei - 0762895292 Dan - 0722633599 |
Re: SERVICE AUTO
zona Iancului - mai precis.. unde? Multumesc
|
10 Attachment(s)
poze auto reparate
|
10 Attachment(s)
poze 4 service
|
Am atasat pozele (facute cu telefonul de altfel ) in ideea ca ne ocupam si de mici zgarieturi , lovituri si vopsitorie fara cuptor ce-i drept dar de buna calitate.Confectionam si montam rollbaruri interioare , bare si bullbaruri exterioare ca cele din imagine folosite la auto cross si rally cross.
|
1 Attachment(s)
Programul este de Luni pana Sambata 10- 17
|
salut , am o problema la un ROVER , am skimbat 2 becuri la nr de inmatriculare mi-am pus 2 dalea pe LED si culmea NU IMI EXPLIC mi-a murit lumina in portbagaj , senzoru de portbagaj numai indica in BORD si nici lumina pe placuta de inmatriculare nu vrea sa se aprinda !!! poti sa ma ajuti ???
|
Raspuns pe PM
|
----------up--------
|
salut! pentru refacerea imbinarilor la catalizator(clio 93 1.4) un pret aproximativ
|
Depinde ce intelegi tu prin refacerea imbinarilor la catalizator. Pentru cele 2 coliere de prins te costa 20 Ron. Daca este nevoie de sudura si alte interventii atunci sunt si alte preturi evident.
|
mersi de raspuns, daca poti sa imi lasi si o adresa
|
Str Sachelarie Visarion nr 31
|
--------up--------
|
----up-------
|
-----up------
|
salut , sa elimin la o masina o toba efectiv sa o tai sa pui teava estimativ 50-100 cm nu mai mult este vorba de toba din misloc inainte de finala ??
cam cat mar costa astept raspuns ! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze cu unele lucrari
|
-----up-------
|
un schimb de discuri si placute de frana spate, la o skoda octavia 2 ?
|
placute de schimbat 40 ron si 110 ron discurile pe ambele roti.
|
Montaj inchidere centralizata Matiz efectuezi? Eventual si cu legatura la alarma existenta pe masina. Inchiderea o am eu.
|
5 Attachment(s)
Nu te pot ajuta din pacate , noi nu montam alarme si inchideri.
Mecanica auto , lucrari de intretinere periodica , retusuri caroserie si electrica. Mai nou Terosonari auto - 300 ron (in 2 zile) |
un pret pentru montaj distributie logan 1.6 8v
|
legat de topicul asta:
https://forum.4tuning.ro/318-zona-teh...ml#post3406118 cat ma costa sa schimbati cablul, si sa ii puneti un alt suport, nu cum l-am legat eu cu sarma. multumesc. astept raspunsul dvs. |
@ Dany pentru distributie pretul este de 200 ron
@Faby manopera este 50 ron , cred ca am si vorbit la tel parca , nu? cat despre suport putem sa-ti confectionam unul fara sa te coste o enormitate. (referitor la preturi este o vorba , putin dai , putin face) |
Si eu cred ca am vorbit, dar acum vroiam sa vedeti si poze, sa stiti exact ce ar fi de facut. si sa fiu eu sigur ca este cablul de frana.
Si o parere legat de acel cablu, ce spuneti, sa iau original, sau ne descurcam si cu cel la 50 roni? Legat de pret, eu stiu ca asa e, dar nu pentru romania. aici poti sa dai mult si primesti servicii foarte proaste. Daca imi puteti spune si un pret pentru acea prindere, ar fi si mai bine sa stiu exact la ce ma astept. |
Fabbydesign a rezolvat problema cu 100 ron pentru schimbat cablu de frana si sudat suport prindere cablu.
|
1 Attachment(s)
Bucse punte spate si fata VW lV
|
Preturi de criza , constatarile se fac gratuit. !!!!
|
salut. si revin pentru alta problema.
imi trebuie pentru spoiler (sper ca asa se cheama) sa fie prins mai bine. a iesit din clipsurile respective. se poate face ceva? si daca da, cat cat cat ( $$ ) :) ? |
Quote:
|
Constatare gratuita. acum avem program sambata de la ora 8 la 18 Va asteptam!!!
|
7 Attachment(s)
Oferta lunii Ianuarie schimb ulei si filtru ulei la pretul de 30 ron si schimb placute frane la 40 ron. Oferim calitatea lucrarii si maxima atentie la fiecare detaliu.
|
Orice fel de intrebare puteti sa mi-o adresati pe mess la adresa grand_turbosi si tot aici si pentru programari si interventii rapide.Multumesc
|
1 Attachment(s)
Cat ma costa indreptarea plafonului in acea zona ? (s-a aruncat ceva de sus)
up pm cu un pret doar manopera , si alt pret cu tot cu vopsire (negru lucios) |
Am discutat pe mess problema , Up
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning