![]() |
Opel Astra G 1.7DTi 16v
6 Attachment(s)
dupa cum scrie si in titlu se vinde opel astra G
din 2003 motor 1.7dti tehnic in stare foarte buna cu unele modficari(jante r17,kit bari fata spate si prag,dubla evacuare si altele....) airbaguri geamuri electrice comp bord dvd(dvx...usb..) servo abs comenzi volan etc... consum mic,motor in stare imepcabila masina se prezinta foarte bine...interior ingrijit pret 5400 usor neg si unele schimburi cu audi a4 b5+ dif sau bora, bmw e46 toate numai si numai diesel chiar si neinmatriculate anii 99-2001 La variante pretul difera in cazul ce imi oferiti astept oferte |
re: Astra G 1.7dti 16v
valabil...
cash(se discuta) sau variante chiar si cu neinmatriculate bora sau bmw e46 + dif primesc numai si numai diesel |
4 Attachment(s)
valabil,mega up
se accepta si ceva variante numai si numai cu bora sau e46 diesel dar prefer cash 5300 la care s-ar mai putea discuta ceva ceva...pret cu dvd inclus provenienta Belgia,inmatriculat de 1an si...stare tehnica impecabila,singura "problema"asa zis este bara fata care este de fibra care are crapaturi,dar se lucreaza la remediere o sa revin si cu alte poze |
sus sus....astept oferte in special cash dar si combinatii cu bora sau e46 diesel
|
valabil
cash sau variante numai si numai diesel bmw,bora...chiar si cu neinscris |
6 Attachment(s)
cateva poze la repezeala...cand o sa am si numerele de TM si timp o sa fac ceva mai profi sa zic si mai curata cu ea:D
valaaaaaaaaaaabil accept orice test cash sau variante |
valabil
cash sau variante |
upp...cash cash...dar si variante
|
sus sus sus....
|
valabil...
la cash se discuta... accept si variante |
4800eu pentru o masina ieftin de intretinut comparativ cu anul
masina in stare f.buna...consum mic.. accept si variante |
10 Attachment(s)
valabil...
4800 si poate se mai discuta ceva...uurgent ori schimburi cu e46,bora |
4600....si zilele astea mai negociez ceva,fiind urgent
azi am schimbat si uleiul,filtrele 2x gume Brigestone pe fata un pivot parca incepea sa scoata ceva sunete cateodata,deci a fost rezolvat + unghiul de fuga pentru siguranta;).... deci masina impecabila,nu bate,nu fumega... sau schimb cu e46 |
2 Attachment(s)
valabil
uuuurent 4500 cam fix;)... am fost la un drum lung cu ea 1300km dus intors nu bate absolut nimic pe ea,merge frumos,nu trage....fara grij a fost drumul un consum mic,mixt 5 iar 4%extra si 6% urban +1,2 poze de pe drum |
valabil
urgent....cat timp mai ii vacanta as vrea sa rezolv capiotulul asta:D 4500 europeni |
4500 si la fata locului se mai poate discuta
sau variante cu bora sau e46 |
Un UP de la mine pentru o masina excelent intretinuta ! Spor la vanzare colega 8)
|
Quote:
intradevar masina tehnic ii ok,fara probleme acum depinde cui ii place tuningul de pe ea,dar aia ii chestie de look,fiecare si-o face cum vrea pana la urma mania pentru e46 ma face sa o vand..dar nici nu o du ca sa fie data 4400 un ultim absolut pret sau 4600 neg:D |
sus
4500 europeni,si la fata locului pentru cumparatorii adevarati se mai lasa,discuta ceva;) sau schimb cu e46(si motivul vanzarii)in sau neinmatriculat ori ma intereseaza si un vento tdi,motorul sa fie ok si masina la linie iar ca dotari macar servo apoi +\- trapa,clima,geamuri electrice...etc si primesc 2000eu dif.. astept oferte |
valabil
aceas masina aceas stare se accepta orice test economica,cat de cat tinerica etc... pret bun,mai ales ca se apropie macelul cu taxa noua aberanta:P a fost cum a fost pana acum,jale,dar acum va fi si mai si.... (din cate am vazut un banal ex.masina eu 3 si motor de 1.6 taxa ii 6mii si ceva eu) cash sau variante....e46,bora sau vento |
valabil 4500 eu
sau schimb |
sus
cash-variante... inca pretul ramane asa dar curand(zilele se scurg)intra taxa noua si cele inmatriculate pretul va creste:) |
valabil
masina intre timp a primit o bateria noua TOP-LA(si cea veche era ok dar pentru iarna am zis sa fie 100%) folii Llumar pe fata(35%) si azi o sa dam un polish cred si sa vad daca pot monta folia negru mat pe stalpi pretul ramane acelas 4500 la cash sau variante daca mai intra ceva fonduri este in plan sa schimb distributia(mai merge 5-6mii) si apoi un chip si niste jante buzate...de atunci pretul va creste astept oferte |
variante
cash astept oferte?! |
de unde esti?iasi sau timisoara?
|
masina a fost inmatriculata prima oara in RO 2009 pe iasi
acum este la mine in TM |
4 Attachment(s)
suuuus
cash 4500 si la fata locului mai discutam ceva accpet variante cu e46 in principiu bora golf 5 audi a3 si neinscrise insa urgent sau inscrise si diferenta + sau - atasezi si cateva poze si mai revin si cu altele cand reusesc sa le scot de pe card |
valabil
un 4400 cash FERM masina se afla in stare foarte buna,se accepta orice test sau variante cu e46 bora a4 b6 numai si numai diesel....ofer si diferenta dupa caz curand intra taxa noua,ma intereseaza si neinmatriculate dar cat mai repede |
9 Attachment(s)
acelas pret ,aceas stare
4400 europeni sau schimb,pot oferi si diferenta dupa caz garantez ca masina in realitate arata mult mai bine(nu este prea fotogenica) pretul ramane deocamdata asa,zilele urmatoare este in plan un alt sistem muzical(full gz)kit xenon,o cotiera si poate un eleron ceva(luneta sau portbagaj)atunci pretul se va modifica in stare foarte buna,toate consumabilele schimbat recent(ulei,filtre toate toate)mai ramane distributia baterie noua,taxe la zi etc... +cateva poze |
:rolleyes2
valabil.....cash-schimb |
ARE AC? NU IMI PLACE TUNNINGUL DAR VEDEM...
|
nu are...
masina asa a fost adusa din Belgia(original de pe acolo)inmatriculat ro in 2009 si majoritatea km a fost pe afara tuningul,ce sa zic....depinde fiecare ce gust are ce ii place acuma se poarata originalul dar se va duce si vremea asta(ca si fapt divers bariile sunt undeva pe la 400 eu) daca esti interesat,te inviti sa o vezi oricand,in realitate arata mai ok(nu ii prea fotogenica) o vand ca vreau sa iau alt model e46 sau bora...atat,in rest ii absolut ok,fara probleme |
valabil...
si pe timp de iarna se descurca excelent:D un consum de max 6l afara schimb cu bora sau e46 diesel sau vand |
Quote:
Parerea mea este sa vinzi body kitul si sa pui unul stock, dvd-ul etc recuperezi ceva bani si o dai putin mai ieftin asa poate o sa ai mai multe persoane interesate precum si unii mai batrani (astia pe la 40 de ani in sus daca vad putin tuning zic ca ai dat in masina de i-a sarit motorul si deaia o vinzi, iti spun din experienta). Bafta in continuare la vanzare! P.S: Si eu tot astra g am aceeasi culoare cred (z157) dar este 1.6 16v si sunt super multumit de ea. O masina foarte buna, fiabila si costuri minime de intretinere! |
Quote:
legat de masina,as vrea sa o dau asa cum am luat-o la pret si asa pierd dar asta e ma gandeam sa pun original tot insa mai ales acum pe anotimpul asta nu prea iasa nimic.....legat de pret cine o vrea o cumpara cine nu asta e;)...nu ii urgenta eu am in cap alt"proiect"si de asta o dau,daca nu atunci ramane si mai fac una alta la ea mersi |
|
Quote:
nu ma intereseaza nici un fel de benzinar,poate sa fie si ferrari la fel si alte masini in afara gamei de vw sau bmw ori audi...(bora,e46 sau a4) bafta |
4 Attachment(s)
valabil...
intre timp s-a montat si xenonul,mai este in plan un eleron si strut bar...cam atat se accepta orice test taxe la zi,fiscal pe loc,asigurare.....itp 2ani etc... |
valabil si de anul nou
pretul nu este nou,este acelas 4400 sau schimb cu bora,e46 diesel... sau ceva mai greu de gasit polo 9n3 sedan ofer diferenta dupa caz nu ma intereseaza masini sub 2000 si benzinare nici daca primesc diferenta 5000 eu:D masina este in stare foarte buna,acte taxe la zi etc.. distributia noua(0km...)o sa revin cu poze si dovezi nu doar vorbe astept oferte |
Re: Astra G 1.7dti 16v
2 Attachment(s)
valabil....
cash sau variante bora 1.9tdi ofer diferenta dupa caz ori e46 320d....la fel diferenta din partea mea masina in stare foarte buna,acte la zi,itp 2012(dec)taxe la zero...etc distributia schimbata de 100 km... astept oferte |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning