![]() |
Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
il provoc p cassyus... p masina asta :
|
Re: challenges
ia zi tipule cum stai...
eu am terminat un desen... facem si din spate!? |
.........provocarea este acceptata.......desi nu prea am timp totusi .....sper sa nu ma fac de ras si sa postez cateva desene pana la sfrsitul acestei saptamani.
|
am facut topicul asta pentru a ne putea provoca si face concursuri ... la fel k la VT .... hai sa folosim topicu asta de acu inainte... c ziceti!?
challenge-ul cu cassyus ink se tine... mai avem un pic... |
1 Attachment(s)
pentru al doilea challenge ...cel cu hot`rod`ul...ar fi bine daca le`am posta totzi aici ..sa nu ne mai incurcam cu alte topicuri ...io l`am terminat pe al meu ..poate o sa`i mai fac nishte mici retushuri ..desi nu prea cred :D ..so here it is !
|
bv lks... foarte dragutz....
|
ok, ma bag si eu, imi fac timp sa fac o schita/doo la un hotrod ;)
|
las k am vz noi c "skitze" faci tu :lol: ... bv ;) :peace:
|
2 Attachment(s)
le postasem in alta parte...sper ca nu va suparati ca am pus 2 desene...alegeti si voi unu'
|
eu zic k nu are nik dak venim cu mai multe desene ;) ...
|
2 Attachment(s)
eu ma bag cu 2 schite mai vechi facute prin tineretile mele ...;)
|
a doua arata misto... iar prima imi pare fffff familiara... dar nust d unde :D
si din lucrarile mai noi dc nu postezi!? |
Quote:
|
ok ... le asteptam cu drag...
|
moa ce tari sunt!ma bag si io la un hot road!!!
|
io zic ca cel mai bine ar fi sa punem cate o lucrare de fiecare.. .sa alegetzi voi care va place mai mult si cu care sa participati..
|
eu oricum nust dak o sa am timp makr de una... dar eu zic k nu strik k o persoana sa isi puna mai multe lucrari... doar nu a muncit degeaba :p
|
1 Attachment(s)
hot road
fundalu...dupa bac : ) |
bah mah leshi .... :yikes: :writers_b super tare :clap: :clap: :clap: :rockon:
|
frumos imi place
bv |
Quote:
nu intreb din rautate ci din curiozitate. PS: spor la bac, care este ! |
TopArt : Photoshop - Pt contrast mai puternic si tenta de sepia : Auto Levels/Color Balance +cadranu.
PS: sar'na care este ia' ! |
zal'tare lume.... cum sta treaba cu hot rod-urile... eu am facut unu p care nu vroiam sa il postez la inceput... dar i-a placut unui amic si m-am hotarat sa il postez ... dar am sters poza din greseala :lol: :lol: in fine... intrebarea e... avem un termen limita ceva!?
|
ad1..cu toate ca apreciez desenul tau..cred ca e cel mai bun, ar trebui sa il postezi in varianta originala nu modificat in photoshop ca doar e challenge desene de mana nu?
|
1 Attachment(s)
am refacut poza la hot rod...
|
Nu Mai Are Nimeni Nik?
|
hai mah... nu se mai baga nimeni...
|
Hai ca am vazut si eu despre ce e vorba. O sa incerc ca week-endul asta sa fac si eu ceva. sa vedem ce-o iesi.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata am terminat si eu. Personal nu-mi plac unele detalii legate de coloristica (mi-a cam tremurat mana) si nici scanner-ul nu m-a ajutat foarte mult.
|
arata km scurt... dar e msitoc ;) bv
|
L-am facut azi in super graba.Se putea si mai mult, dar cum am mai spus de obicei stau mult pe un desen ca sa iasa cum imi place mie.
Forma asta imi place mult si-mi aduce aminte de masina din clipul celor de la ZZ TOP. |
marfa fratilor lucrarile ...am vrut si eu sa ma apuc dar rezultatu e jalnic asa ca m-am lasat ...imi vad de 3d`u meu ;)
|
nimeni nu mai zice nika???se face si un poll cu lucrarile astea???:?: ;)
|
3 Attachment(s)
....gata ......desi eu iubesc mai mult muscle car-urile am facut si eu ceva .....plus ceva mai vechi din timpul liceului,nu e prea hot rod dar cred ca putin impins de la spate intra in categoria asta .......
|
Misto cea din stanga e hot rod vero, iar celelalte zici ca sunt masini de-a lui Batman!
|
tare ma...da zi si tu secretu coloratului...cum faci?
|
..ba da voi suntetzi nebuni mah .......cum draq va iese asa ceva mah din mana aia ......"e dar de la dumnezeu" :peace:
|
io zic ca daca nu te-ai nascut cu talnetu asta nu ai nici o sansa ......si cum am mai spus eu ...am incercat si eu ...si .............
deci daca nu ai mana degeaba |
pana al urma face cineva un poll?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning