![]() |
Hummer H2-700cp
5 Attachment(s)
Geiger a creat ceea ce se poate numi “cel mai rapid Hummer de politie din lume”, cei 700 CP ai lui H2 fiind perfecti pentru un serif statal.
Geiger a dus cei 8 cilindrii in V ai lui H2 pana la 7.0 litri si 700CP. Ceea ce a rezultat a fost o marire a cuplului la 904 Nm. In ciuda greutatii de 3.1 tone si a latimii masive, Geiger Hummer ajunge la 100 km/h in mai putin de 6.5 secunde, si este limitat electronic la 250 km/h. Geiger Hummer-ul ruleaza pe cauciucuri masive: anvelope de munte, Kumho 325/35R-28, sustinute de masivile jante cromate. Franele au fost upgradate, suspensiile sport si garda la sol mai joasa au contribuit la imbunatatirea controlului. Si interiorul a beneficiat de modificari de design totul fiind completat cu un performant sistem multimedia |
Re: Hummer H2-700cp
haoleoooooooooooooooooooooo
astia au innebuint rau nu le anung lambo si porsche acu c dreaq mai vor rachete nasa |
e foarte tare dar nu cred k merita atatia bani pt politie.
ma refer k nu le trebuie masini asa scumpe...:twisted: |
vreau si eu una bucata...nu am pretentii nici la culoare la nik :)
|
ma frate in partea aia sa fi gabor e bine ....la noi le da logane.. pai ce sa prinda cu loganu;) ..
in fine prea super masina:shock: |
ma, de-ar fi si la noi dinastea pe DN-uri , s-ar ori lumea debuna voie sa le vada:D, ar scapa politishtii de un efort:)
|
vreau si eu una bucata hummer ca ala
|
dak ar fi asa ceva in romania, ar fi furate componentele de la ea....
cum credeti ca va rectiona un tigan care vhedhe o haoleo ce masina ps: nu-s tigan:P pps:am glumit |
hummer-urile deja sunt mult prea comune...da nu ca as refuza 1 hummer.....
in rest masina de mai sus e o uzina pe 4 roti |
Dar chiar, care e cea mai buna pt teren, hummerul?
|
Prea tare masina asta :)....astia-s nebuni....
|
Cu o masina din asta, parca iti vine sa te faci gabor:lol: Oricum fac o prostie astia care le dau politiei asa masini....Parca ti-e si frica sa treci pe langa asa un monstru pe strada:o ....Daca vrea gaboru se urca cu ea pe tine ca e ca un monster truck pe langa celelalte masini:D :D
Bine ca nu avem si noi asa masini prin romania ca altfel am B3L!-0000:lol: :lol: |
Quote:
|
super tare masina, dar oare merita politia asea ceva, ca sa dea niste amenzi... :D in romania au renuntat la pasaturi si vento si baga loganuri, frumos. :D
|
Quote:
|
Mda, vor loganuri sa e strice la 140km/h doamne, astia au innebunit, ce sa fac aia cu logan intr-o urmarire cu r32 sau rs 4 da m3
|
poate incep politai cu loganurile sa fuga dupa astia cu ferarri sau lamborghini
|
Quote:
|
oricum eu am vazut ca si in alta tara politia foloseste loganuri
|
Politia prin africa folosesc loganuri ca ptr ei sunt ca merturi ptr noi:lol:
|
oricum politai se c..a pe ei cu loganurile lor nici bine nu leau luat si se rastoarna cu ele dar sa mai fugareasca si pe alti:lol:
|
Quote:
|
inchipuitiva k mergeti cu un astra sau g2 sau ceva micut si se ia ditamai h2 dupa voi, te uiti in oglinda si....ii vezi nr la un nivel cu oglinda,brrrrrrrrr
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/18289-poze-masini-politie-lumea-larga.html aici daca vreti sa vedeti multe masini de politie misto
|
Si daca politaii dau jos stick-erele si le vor folosi la agatzat femei?Cine o sa rupa gura targului?Bine k asta doar in Romania s-ar putea intampla si cum Politia Romana nu are bani de asa ceva...avem noroc.
|
Superb!!!Cel mai tare Hummer vazut vreodata.
|
asta nu este singurul hummer misto facut de ce de la Geiger mai sunt si altele
|
Sper sa mai scoata si alte modele.Poate se apuca si de H3.
|
Quote:
|
poate te fac ceva la hummer h1
|
ba ce tari sunt astia !!!iar noi cu dacilie si harburile noastre
|
Asta este.Nu putem compara puterea financiare a "lor" cu a noastra.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning