![]() |
Dacia Pictata
7 Attachment(s)
Pun si eu poze cu o dacie pictata,care a rupt bucurestiul....Din o suta de masini 99 se uit dupa ea....Ce ziceti copiii:P
|
Re: Dacia Pictata...SUPERRRRRR
O sa-mi fie mila cand o roade rugina pe dedesubt.
|
:)) e marfa vopsita dar doar vopseaua si soferul am vazut ca e tare sprinten cu dacia lui intr-o seara vroia sa se dea si o ambalaaaaa dar nimeni nu acea un v8 sa se dea :)
|
e dragutz facuta dar eu unul sunt adeptul simplitatii si in opinia mea nu merge deloc cu verdele ala
|
Daedalus...are 26 de ani si nu are un punct de rugina pe ea....nu cred ca in urmatori ani o sa o prinda rugina...poate o sa se dezmembreze de la atata basi si muzica cat o sa mai pun pe ea....Stiu ca pe verdele asta nu prea merge...daca vedeti am vopsit neagra fata,sa pot face ceva pe ea...Dar in scurt timp o sa vina alta masina care am de gand sa o fuck rau de tot a la WEST COST:D) super pictura pe ea....
|
tu ai pictato???
|
Ti-am vazut masina dar era cam lovita pe partea stanga fata pacat de pictura .
|
SUPERRRRRRRRRRRRRRR naspa :(
|
Quote:
foarte misto, felicitari! |
Multumes TAU,din pacate un dobitoc cu un cielo a trecut duminica seara pe ROSU...si stii care este faza...ca am stat si vreo 6 secunde pe verde...a trecut pe rosu si a intrat in mine....Astept sa o fac si sa o pictez la loc...bine ca mi`am facut firma de asa ceva...ca ma rupea la money si asa nu prea mai sunt:)))... TAU daca vrei sa iti mai fac ceva la desen,sa imi zici...
|
Dan98 ce nu iti place la ea ??? Ca este dacie??? Sau ca nu iti place desenu??? Eu nu vad nimic rau in asta...si pe deasupra are ceva ce tu nu o sa ai niciodata...sa nu mai zic de personalizat...ceva ce in romania nu prea merge...mai trebuie sa m`ai treaca vreo suta de ani...ca asa este romanul...Sa speram ca renunta lumea la autocolante...
|
pfiuuuuuuuuuuu ...nu am cuvinte
|
supeer desen ...astept sa vad si altele
ar fi super sa fie toata dacia neagra;) |
super tare e desenata. ;) detalii de firma pls, dar pe PM. :D
|
Uite un numar de telefon pentru totzi care vor sa isi faca masina unicata...si nu va mai luati dupa basinosi cu masini tari...ca este de cacat sa iti faci pe dacie ca nu este adevarat...fiecare ce are....si daca nu ma insel eu pe dacie se aude cel mai bine muzica,si cred ca si desenata este socanta pentru ei:))))....eu unu am disperat pe totzi cu desenu... ma bucur ca va place...uite numarul de telefon 0729739947 Marius. si o sa va explice tot ce aveti nevoie...
|
Misto desen , nu ma pricep...aerografe cumva?
|
Da...totul in aerograf....
|
in aerograf iese asa cum vrei tu...de asta este misto...de abia astept sa vad pe strada masini facute de mine....
|
Super tare masina!!!!!!! Bravo tie frate!Deat cu o masina straina pe care o are tot ciobanu plecat in spania, mai bine o dacie unicata!!! Bafta si FELICITARI inca o data
|
cam cat te-a costat toata treaba.....sau daca ti-ai facut-o tu cat te-au costat materialele si manopera...defapt cam la cat se ajunge per total
p.s: prima dacie din RO care imi place cu adevarat...asa ca ciocu' mic la aia care ziceti ca dacia ii de *** |
Totul la 400 de euro...daca doriti sa va faceti si foi flacari(reale,stilizate)...picturi cu unicate puteti sa sunati la 0729739947 totul este foarte ieftin,adica pt buzunaru fiecaruia....este foarte multa munca in detalii...si in bani astia intra(lac,mana de lucru si vosea)....
|
e o lucrare mishto,chiar imi place!felicitari
|
un fuckin` belivable...scz lbju`...:P
|
Multam baietzii...:P,va astept acum si pe voi :P
|
super ... am ramas socat cand am vzt ... tine-o tot asha :D:D
|
o sa imi mai fac pe ea...o sa paralizeze lumea pe strada:))))...acum, astept clienti noi sa fac o trupa de unicaturi....
|
Bafta in tot ceea ce faci.Putini sunt care investesc bani, ore de munca dar si suflet intr-o masina mai...batranan k sa zic asa.
|
a mea are 26 de ani...si nu are un gram de rugina...daca ai grija de masina te tine o viata intreaga...(vorba vine)....:))) si eu unu o alerg pe a mea de ii sar rotile...ca de asta este masina....o alergi dar sa ai si grija de ea....
|
misto paintjob...dar se opreste cam brusc pe laterala pe aripa fata...paremi-se putin bloncos...
|
NU am mai stat sa o mai fac...ca trebuia sa intre altceva din flacarile alea...in usi pana pe aripile din spate...si nu am mai stat cu ea...ca vreau sa imi bag lume sa le fac masinilile...dar cand o sa fie timp o sa continui desenu pe ea....
|
ar fi bine s-o continui...arata ciudat asa doar patrea din fatza...dak ai reusii s-o faci toata asa atunci chiar ca shokezi lumea:) tineo tot asa!!! Buna treaba pana acum!!
|
o sa o fac stiu ca arata ciudat...dar mai stau un poco si pe urma toata masina o fuck...
|
daca i-ai pune si niste jante dupa ce o faci....niste croame...ca merg bine pe negru...creca ar fi oficial cea mai tare dacie din romania
|
imi place desenul dar schimbai si u un pic aspectul la masina ca asa stock parca nu da asa de bine dar cred ca daca iai pune o bara ceva siar schimba total aspectul dar lucrarea e de nota 100
|
mi-as face si eu asa ceva pe berlina mea daca as avea bani.
Iese super misto. |
vezi ca te-am intrebat pe pm cat iei pentru un desen ......... si nici un raspuns.........
|
e nebun gagiu .. hahahaha bravo oricum ... dar cred k mashina asta nu era cea mai buna alegere .. dar .... BRAVO
|
pretul pe toata capota este 150 de euro minim...depinde de complexitatea desenului...cu aripi cu tot mai inca 50 de euro...daca vrei si pe usi 300 de euro....
|
oricum sunt foarte putini care isi fac asa ceva pe masini...degeaba ai masina preparata daca nu ai si ceva unicat la ea...acum lumea cand se uita pe strada sa saturat de BMW-uri si de alte tipuri de masini...a mea ca este dacie sa uita toata lumea...mai nou a ajuns politia sa ma opreasca sa se uite la desen...si mai nou unu de la circulatie a zis ca a dat zoom pe de desen(era cu masina de radar)...:))))
|
asta da satisfactie
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning