![]() |
Chiar asa?
Chiar asa s-a ajuns ?
EU unul nu pot sa-i privesc pe cei din imagine ca pe niste oameni Mi se par niste animale proaste,proaste rau ... nu inteleg logica,nimic nu se leaga in filmul asta... cum s-a ajuns aici ? http://observator.antena1.ro/social/...e-de_6784.html |
Re: Chiar asa?
Asa ceva numai in Romania poti sa vezi :rolleyes2 ...
|
Quote:
Eu nu īnţeleg ce dracu' poate avea site-ul ălora, pentru că īmi da eroare la orice browser folosit. Google Chrome Mozilla Opera |
EvLSantOS ; cum sa t-i se para...
|
Quote:
|
Incredibil dar nu imi vine sa cred , pacat de tara asta, maine poimaine fiecare baba si mos vor face jafuri armate pt bani, ca de , vine criza sau este ......
Dumnezeu cu mila! |
sunt peste tot asa.nu numai la noi
initial zici ca ii regizat... oricum.. trist... oameni,oameni...dar tot ca niste animale se comporta.. |
looooool
:)) :D mama esti nebun ce imbulzeala ma intreb oare pe langa tot ce s-a cumparat oare cat s-o si furat... |
sa vedeti dupa un cutremur sau ceva mai nasol,cum sar oamenii astia pe magazine ca in haiti :shock::evil:
|
in ce sat o fi oare ?
|
:| au doamne... ce oameni disperati, ce inculti, nesimtiti, needucati///etc:|
|
Meet the Flinstones
|
Quote:
Ce dracu' ma, zici ca n-au mai vazut in viata lor asa ceva, parca s-ar da moca. Se bucura de produse ieftine, dar le iau deja lovite si probabil defecte. Vai de capu' nostru. |
Ne ducem dracului.
Asta fiind una la mana. A doua la mana... ii copiem pe americani. Aia sunt alti retardati care se calca in picioare pentru rochii de mirese si pentru altele... Daca o muri unul calcat in picioare, o mai fi asa isterie? |
Quote:
|
criminalii lumii =))))) doamne am ajuns de rasu lumii :)))))
|
sa va zic una mai tare?
AZI a fost un alt magazin ACEEASI IMBULZEALA, pentru ceva chilipiruri :)) Deci 2 zile la rand in iasi, tare :)) |
trist ce se intampla, prin Somalia mai vezi asa ceva, doar ca aia se bat pentru mancare ..
|
https://www.youtube.com/watch?v=vxy-t...eature=related
piesa de prin 2001-2002. oare cassa locco vedeau VIITORUL? |
In seara asta am citit in ziar despre treaba cu magazinul din Iasi in care a fost haosul...atunci mam crucit (la pozele vazute)...dar acum sincer am ras de am crapat, sincer. Ce poti sa faci cand vezi oameni atat de retarzi? Sa plangi?...iar referitor la comentariul "asta doar in Romania"...prietene, nu stii ce vorbesti. Americanii is tatici "promotiilor". Ce a fost in Iasi azi e frectie la picior de lemn pe langa ce fac americanii in sezonul promotiilor. (scuzati dar si acu ma apuca rasu' cand o vizualizez pe saraca casierita, in fund pe scaun cum dirija multimea =)) )...e tragicomic...WTF!!! GRATIS DACA SCRIAU PE USA SI TOT NU CRED CA SE IMBULZEA LUMEA IN ASA HAL!
|
bine ma, o fo reduceri la drujbe si inca ceva :))
|
Quote:
Cum s-a ajuns ? "Foame de bani". Dependeta de anumite lucrurii,cand a aparut Gta Iv sau Playstation 3,stateau oamenii la coada..sute chiar..pentru un obiect,cred ca nici pentru o persoana din familie nu stateau atat. :lol: |
La fel este peste tot daca sunt reduceri adevarate.In Italia la Milano cand sunt reducerile la magazinele din centru[gucci,lv,armani] etc.. lumea sta de la 4 dimineata la rand dar acolo baga doar cateva persoane in magazin si cand cineva termina de cumparat si iese intra alta persoana.In state cred ca ati vazut si voi ce se intampla si acolo.
|
pur si simplu... trist... :cry: nu e vorba de incultura si nesimtirea oamenilor cat de gradul de saracie la care s-a ajuns... pana la urma, noi suntem cat de cat privilegiati (ma refer la cei care suntem pe-aici, pe forum)... avem bani sa platim un net, sa avem un PC/laptop, sa mai bagam un ban in masina din parcare... altii sunt la limita subzistentei si nu ma mira deloc comportamentul lor....
|
Quote:
Īn filmare se vede clar că sunt numai melteni. Ăia care trag Romānia īn jos. Cei 5.000.000 de romāni care au vrut in continuare portocaliul să guverneze fantoma asta de ţară. Cumpărau panseluţe numai pentru simplul fapt că erau la 1 leu, nu pentru că erau iubitori de frumos sau doreau să le facă cuiva cadou. |
Quote:
|
Putea sa fie acolo RAHAR AMBALAT SI POLEIT IN STANIOL.daca scria promotie pe magazin:Go,go,go. mai auzeazi cate o babuta Fire in the Hooooole :lol: .(pt cine a jucat cs):lol:.
Gluma e gluma dar uite eu nu inteleg ce fac cu lucrurile alea,pentru ce iti trebuie holsuruburi.piulite si masini de gaurit peretii...Doamne ce lume,si nu mai ziceti de romani sau de moldoveni ca toate natiile sunt asa.:D |
Si mie de ce nu mi-a spus nimeni de reducerile astea?:|
VENEAM DE JOI!! IMI LUAM SI CORT CA AVEAU LA REDUCERI !!! :lol: .. Ce uameni.... |
Quote:
|
apropo, daca am revenit hai sa revenim de tot in action :P
ieri a mai fost o semi chestie din aceasta...cica primi 500 de clienti primesc banane si portocale moca in nu-s ce magazin. pe antena 1 aseara o scris FRUCTUL UMILINTEI sau ceva de genu era stirea sa vezi batranii care plang ca n-au ajuns la o banana |
Stati ca vin sarbatorile si ii vedem chestii de genu* la stiri... Parca ar veni sfarsitul lumii, toata lumea alearga sa isi faca provizii pentru nu stiu cati ani de stat in buncar...:rolleyes2 Cumpara mai mult de cat au nevoie si ori arunca jumatate din cat au cumparat ori ajung la urgente cu probleme de la exces...
Sau babele si mosii cand se dau sarmale pe gratis, apa sfintita sau sa zabaleasca nu stiu ce moaste...iti faci cruce cand vezi asa un spectacol grotesc... :lol: Cand imi amintesc cum stateau astia la lansarea Iphone-ului sau alte gadget-uri...cu zielele, plateau boschetari sa stea la rand pentru ei...Vai, si ce triumfatori ieseau astia din magazin cu punga in mana...:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning