![]() |
Honda Integra x7
Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile:
-voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai |
Re: Honda Integra x7
4 Attachment(s)
.emh.
|
4 Attachment(s)
Cypos
|
4 Attachment(s)
skyZZo
|
4 Attachment(s)
JuST_GiuGiu
|
4 Attachment(s)
gonzy_et
|
4 Attachment(s)
cozmin23
|
4 Attachment(s)
ANDR31
|
Vot emh, clean look, nice paint job. Succes in continuare!
|
Vot eMH pentru simplitatea cu care e facuta masina!!!
Dar mai mult pentru "tatuajele" facute pe masina;) |
vot JusT_GiuGiu....imi plac jantele si eleronul
bafta la toti!!! |
Vot gonzy_et, imi place ca este colorata si bine realizata ;)
|
Vot pentru skyZZo fiindca e clean look dar cu detalii cum ar fii dunga rosie jos la prag si bara fata si tribalul pe lateral care e aproape invizibil si se potriveste cu drack mobilul imi aduce un pic aminte de 350Z negru din Tokyo Drift.
|
Vot Cypos pentru ca imi place cum a combinat culorile si pentru ca a facut poze concludente.
|
Se pare ca scoru e destul de strans....
"Haide la Vot"....ce ciudat suna:lol::lol::lol: |
Eu l-am votat pe Georgica, pentru ca imi place mult culoarea.
Un mare minus pentru ca a pus pe stanga un sticker cu Comp Cams si pe dreapta cu 5Zigen :| Pai se poate, mai Georgica? (adica JuST_GiuGiu) |
Din pacate prostreetu nu iti ofera foarte multe la partea de paint.....
Dar pregatesc ceva care o sa fie "BOMBA CU CEAS"...:Dvedeti la urmatoarea masina:) |
Vot emh!
|
lupta se duce intre gonzy si cypos(dupa mine)
restul sun masini facute in 5 minute... ps:stiu ca va place fumul si driftul... dar biata integra are tractiune fata...asa a facuto mami ei... |
Quote:
Mult nu am cometat imaginile dar e clar un RACING stil am incercat sa fac cumva sa dispara farurile rotunde si simple cum are Integra facand fata mai dinamica cu liniile abordate. Bafta in continuare la toti concurentii. |
Quote:
si la fel si in cazul lui cypos:twisted: |
votul meu merge la Cypos pentru ca se vede clar ca a lucrat la masina ....
Imi place mult si a lu gonzy ..... |
Vot Cypos. Imi place masina deoarce e simpla nu are bodykit-uri cu 15 mii de gauri si 15 mii de linii, pj e destul de frumos realizat, si combinatia de culori perfecta :)...Bravo man !
|
Dupa parerea mea Cypos castiga la calitatea masinii si a pozeleor!
Pacat ca eMH nu a avut cum sa aiba o claritate mai buna... Se stie cine a castigat! |
mie sincer nu imi place masina lui emh, e hidoasa(fara suparare man) dar daca stii ce inseamna termenul RICE in domeniull masinilor asta ar fi definitia perfecta a masini tale :)
|
Gusturile nu se discuta! Sa fiu sincer, nici mie nu imi place, as fi facut-o altfel, dar ce imi place mie, nu place nimanui. Uita-te cum am facut EVO, sau Skyline, si o sa vezi ca eu sunt adeptul altui stil de tuning. Nu e chiar atat de nasoala, dar nici "ideala" nu e. PLM... fiecare cu gusturile lui.
P.S.: Daca vrei sa ma superi, trebuie sa te straduiesti mai mult! (a se intelege ca nu sunt suparacios) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning