![]() |
CASTIGATORII DE LA TUNING SHOW!!!
35 Attachment(s)
Felicitari participantilor si castigatorilor!
Top Paint BMW E30, Midnight Racers, nr 58 Opel, nr 152 Alfa 147 - Fanatik, nr 120 Best Classic Porsche 964, Anonymous Chevrolet Impala, Insomnia VW Beetle (verde), nr. 127 Best Car Display BMW E46, Anonymous - Clyde nu tocmai viu... Top Autohtona Dacia 1300, nr 161 Dacia 1300, nr 109 Dacia Logan, No Speed Limit - GGD, nr 87 Top Club & Passion Anonymous Inferno Fanatik Top Interior Audi TT, Red Zone Motorsport, nr 101 Ford Focus, No Speed Limit, nr 23 BMW E30 Cabrio, No Speed Limit, nr 33 Top Rims VW Golf 4, Bar Society, nr 180 VW Golf 4, nr 46 Top Sound System Kia Ceed, PLM Tuning Daewoo Matiz, No Speed Limit, nr 26 Best Import Exterior Nissan 350Z, Anonymous, nr 111 Honda S2000, nr 28 Audi TT, Anonymous, nr 143 Seat Leon, South Racers, nr 131 Seat Leon, Bar Society, nr 72 Best Custom Exterior Opel Astra, nr 16 Opel Speedster, nr 187 VW Golf, Ghetto Cult, nr 51 Top Demo Cars Fiat Polski, Llumar Porsche Megatron, MBM Opel Astra MTX Nissan GTR, Exelixis BMW E30, RS Tuning Top Car of the Show Porsche Megatron Seat Leon, Bar Society, nr 74 Toyota Celica, nr 64 Renault Clio, Pole Position, nr 116 Mitsubishi Eclipse, No Speed Limit, nr 70 |
Re: CASTIGATORII DE LA TUNING SHOW!!!
Castigatorii de la Audio???
Ma intereseaza clasamentul la Mini 2000...Tot clasamentul daca se poate... |
Top Sound System
Kia Ceed, PLM Tuning Daewoo Matiz, No Speed Limit, nr 26 |
Quote:
La sunet propriu-zis va pune Relaxu listele complete. |
O mică rectificare.
Dacia lui Adrian, nu este 1300, ci 1310. Top Autohtona Dacia 1300, nr 161 |
Felicitari castigatorilor!!!
Bafta pe viitor la urmatoarele show-uri!!! |
Felicitari participantilor si castigatorilor.
Si sper ca la urmatoarea editie sa vina cu mai multe modificari decat acum. O expozitie frumoasa. |
Top Autohtona
Dacia 1300, nr 161 Dacia 1300, nr 109 Dacia Logan, No Speed Limit - GGD, nr 87 Sunt curios Dacia aia alba pentru ce a luat premiu la autohton? :rolleyes2 Ce are modificat? :rolleyes2 A mea am inteles, Dacia albastra de Arges am inteles, dar aia alba pentru ce a luat premiu? ce are asa modificat? un motor de Renault aruncat la misto pe masina, 4 jante si 2 manere astupate? Pentru atat a luat Top Autohton? Pai asa se duce oricine sa-si ia o Dacie de la Remat,ii astupa manerele si ii pune un motor la intamplare si gata ia premiu. Mai era un Logan de DJ care merita premiu in loc de dacia aia. |
Quote:
Stai ma ca acum apar vreo 10 indieni care zic si de masina ta, ca de domne', de ce a castigat? Dacia alba are mai multe, exterior, interior, motor, etc... |
eu zic ca discutiile de dupa nu prea isi mai au rostul, eventual felicitati proprietarii si atat.
|
Super tare,dar credeti-ma ca fara fetele alea ,masinile nu ar fi atat de interesante!:lol:
Degeaba,cele mai frumoase femei,dupa parerea mea sunt romancele!pacat ca la capitolul 'inteligenta' nu sunt la fel,dar norocul nostru,nu?:lol::lol: |
Quote:
Nu ii iau apararea lui YLI, dar vezi ca el a urcat primul pe scena!!! |
Chiar! Felicitari,tuturor celor care au participat si invingatorilor!
|
[QUOTE=ggd_87;3185215]Top Autohtona
Dacia 1300, nr 161 Dacia 1300, nr 109 Dacia Logan, No Speed Limit - GGD, nr 87 Sunt curios Dacia aia alba pentru ce a luat premiu la autohton? :rolleyes2 Ce are modificat? :rolleyes2 A mea am inteles, Dacia albastra de Arges am inteles, dar aia alba pentru ce a luat premiu? ce are asa modificat? un motor de Renault aruncat la misto pe masina, 4 jante si 2 manere astupate? Pentru atat a luat Top Autohton? Pai asa se duce oricine sa-si ia o Dacie de la Remat,ii astupa manerele si ii pune un motor la intamplare si gata ia premiu. Mai era un Logan de DJ care merita premiu in loc de dacia aia.fara suparare imi place loganu tau dar nu poti sa zici k e mai modificata decat dacia aia alba u ce ai facut la ea ai aruncat niste barii pe ea jante si gata ;) in fine nu are rost sa mai discutam k cine stie pe unde se ajunge...bafta |
apropo de premiul acordat pt audi TT cu interiorul....VEDETI CA E DOTARE DE FABRICA.
PS:anul acesta a fost expozitie de masini stoc si de masini inca in lucru. |
Quote:
mai intreseazate de yli ggd-ule,ca la urma iti sare lumea in cap. felicitari pt premiu ggd-ule;). |
Felicitari castigatorilor! A fost o masina mai interesanta decat alta!
|
1 Attachment(s)
O scruta intrebare. Masina de mai jos a luat premiu si daca da pentru ce ?:rolleyes2:rolleyes2
|
Felicitari pentru proprietaru opelului astra ... de departe cea mai lucrata masina.... Merita premiul
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S.: precizez ca B 42 YLI e facuta 95% de proprietar (5% repreznta vopsitoria) |
felicitari tuturor pentru munca depusa...
cine stie cunoaste,nu e usor ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
Aveţi mai jos o comparaţie īntre interiorul TT-ului cāştigător şi un interior de TT stock. P.S. @ ggd87. Ai fost superficial rău la faza aia "cu ce īmbunătăţiri i-a adus Adrian aka YLI" daciei sale. Nu vreau să aduc remarci neptrivite dar ca să faci o Dacia 1310 să arate bine (asa ca a lui Adrian) īţi trebuie dorinţă de fier şi cunoştiinte de măsură; nu mai vorbesc de bani. |
bravo, frumos. a castigat Megatron ceva?? ciudat e faptul ca a castigatl la cum arata.......... in fine, anul asta au cam fost masini stock, iar pe mine m-au respins, pe motiv ca anul asta au facut o selectie riguroasa, etc....... iar masina mea chiar are multe modificari, dar deh, asta e, daca nu am cunoscut pe cine trebuia.....
|
NIG'u trebuia neaparat sa urce pe podium. cred ca merita mai mult decat alte plastice si alte fibre de sticla...(munca se face la tabla si la fier nu la fibra si plastic.. cu mult chit ca sa fie bine ..RESPECT OLD SCHOOL)
|
1. NIG-ul , asa cum i-am spus si inainte de plecarea lui , merita BEST AUTOHTON , nu "CEL MAI VIZITAT TOPIC"
2. S Klasse-ul TELEVIJEN 1, merita BEST IMPORT TUNING 3. Jantele Amaliei , ARI , golful portocaliu NIGHT ANGELS , meritau si ele premiu Ce mi s-a parut ciudat a fost ca masinile modificate care au fost folosite si in promovarea evenimentului nu trebuia sa intre la jurizare cu restul masinilor din cluburi. Avand in vedere ca era facuta de MBM Tuning si a fost promovata de MBM , megatronul trebuia sa intre la DEMO car . Sunt multe alte masini care ar fi trebuit sa plece cu o cupa de acolo dupa parerea mea , si sunt multe masini care au plecat cu mai multe cupe, desi nu meritau asta |
cateva masini isi merita premile...restul...no coment...
|
Quote:
|
Quote:
Esti sigur...? Eu nu am mai vazut nici un Logan ca a lui GGD... |
Mie imi plkace masina lui ggd mai mult,acuma despre performante si care cat a investit...
La sectiunea design stil e mai frumoasa; cealalta insa este un old-timer care rezista si inca face concurs,ba mai si reuseste sa le 'sufle' premiile celorlalti,mai moderni!:lol: |
vorbiti mult si .....
|
cata invidie .....!!!
|
1 Attachment(s)
inca una din masinile expuse care merita sa castige, si a fost trecuta cu vederea.
|
Quote:
|
Ghetto Tuning! Fabia e grava rau! Merita!!!
|
foarte tare skoda..de fapt cam tot ce se face la ghetto bravo baieti bafta in continuare
|
Quote:
Chiar merita |
Quote:
doar cei din stuff-ul 4tuning stiu metodele prin care s-a facut jurizarea. era de asteptat sa fie discutzii,e imposibil sa multumesti pe toata lumea;) |
Felicitari tuturor si multa bafta in proiectele viitoare !;)
|
Quote:
pe cand fabia a suferit mai multe chestii pe timpu' zapezilor: suspensie reglabila, alte jante, manere spate scoase, revopsita integral, dvd grav inauntru etc. ii mai lipsesc cateva chestii, poate pana la urmatoarea expozitie importanta sa fie si ele prezente. si cel mai mult ma deranjeaza ca ABSOLUT la nici un show arbitrii nu se uita la detalii. nici masinile din ghetto cult nu sunt perfecte mai au mici probleme, dar sunt foarte multe masini care le vezi de la 10-20 metri si par ozn-uri tari de tot, dar cand te apropii realizezi ca sunt niste coteturi de gaini si sunt vopsite cu aspiratoru. e pacat, in felu asta pierd masini care sunt mult mai muncite, chiar daca nu au un impact asa mare la prima vedere. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning