![]() |
dodge viper-cred o mare teapa!mare atentie!
Incep acest thread dupa o lunga ezitare si informare...
Astazi am depus si eu in urne contra cost bineintes 2 taloane care au fost negociate asfel....unu -30 ron,doua 50 ron..pt marele castig dodge viper... am fost putin cam sceptic cand am cumparat cele 2 bilete,dar in momentul in care le-am platit nu am mai avut ce face... De ce cred ca este pacaleala?..poi cititi si judecati.. 1- cand am incercat sa scriu adresa si numele meu,am observat ca nu am loc.... 2- nici o parte din cupon nu este inseriata...nici cea care iti ramane tie ,nici cea care se baga in urne... 3- persoana care era angajata sa vanda aceste taloane...nici nu stia sa emita un bon fiscal,si abia dupa rugaminti a chemat un tip englez care abia,abia a facut-o.... 4-pe nici o parte a biletelor nu exista regulament .... 5-acest regulament exista numai pe un site foarte,foarte prost facut si cu date ezitante...ex ca talonul este valabil numai daca cumperi un cd de 50 ron,dar la 4 tuning nu am vazut acest cd.. 6-smekeria este urmatoarea...cei de la 4 tuning nu garanteaza corectitudinea executarii tragerii,masina nu are legatura cu 4 tuning....este un simplu expozant ...si nu a fost adusa special la 4 tuning days ea fiind expusa de ceva timp intr-un mall . 7-si cea din urma,dar parca daca ar castiga-o cineva ar mai conta...masina nu este inmatriculata in romania si este fara vama platita pretul celor doua ducandu-se undeva la 20000 euro 8 -s-a tot aruncat faza ca masina este undeva peste 100,000 dolari....atunci pe siteul lor de ce o evalueaza la 25000 euro,daca o castiga cineva? sincer as vrea sa ma insel dar dupa cum se pare cred ca o sa imi para rau pt banii aruncati...made in romania.. daca gresesc sa imi zica cineva... |
Re: dodge viper-cred o mare teapa!mare atentie!
Stii e o vorba romaneste ....
E .... cine da , nu cine cere ... Nu vreau sa te jignesc , dar sa nu ne aruncam cu capul in fata :) ca regretam dupa :| |
a sarit si pe mine tipa respectiva.. initial am zis ca ce am de pierdut.. asta inainte sa imi zica de pret..apoi.. am lasat'o asa...
tipa a mai promis..ca cel care o castiga..primeste si benzina prima luna..si i'am zis de faza cu vama si inmatricularea..si a zis ca se inmatriculeaza de ei(nu am inteles mai nimica ) ..sau ceva de genul..deci o sa fie totul in regula |
eu si daca o castigam..nu aveam cu ce s-o intretin :) si-n plus nici alt cumparator rpd, nu prea as gasi...
Ps ptr ce am ramas eu in dubiii ? cand mi-a zis ca sunt 46 oameni..( parca) care au dat banu! 46 in cateva saptamani ( inclusiv mall ).. nu contesc corectitudinea, ptr ca nu stiu adevarul. Spun doar ce mi s-a parut straniu.. |
mi-e stii ce mi s-a parut mai straniu?citeam pina mai ieri pe treadul cu 4 tuning days..marea masina care se castiga,teaseru cu ea...bla .bla....si dintr-o data gata masina nu mai are thread activ....poi sa ma bata Dzeu...cei de pe portalul acesta garanteaza ceva sau nu ...sa ne facem intelesi?sau au fost platiti decat sa faca reclama...chiar asa daca e tzeapa ?www.4tuning cum explica treaba asta?
am dreptate sau nu? si apropos...mi-e doamna mi-a zis ca noi platim inmatricularea..:shock: |
Doamne ce tara...:(( Imi este frica de viitor :O
|
Quote:
De ce sustin eu ca este o smecherie. 1.Nu se specifica niciunde care este impozitul pe castig! ,adicasa vedem si sa calculam si noi care este castigul Statului ! 2.undesi cum se face extragerea si cine o jurizeaza? |
Quote:
Sincer au avut rol important in determinarea mea de a lua 2 bilete.. si in caz de teapa sa plateasca ei .... ai vazut cum aia de pe autovit au mare pe prima pagina...nu ne asumam raspunderea pt anunturi..etc... treaba cred pt ei a fost simpla...au luat niste banutzi,au facut reclama..si gata.... jur ca daca nu vad tragerea pe siteul asta ii dau in judecata...pt cardasie... IAR DUPA MINIMELE MELE CUNOSTINTE...SE DAU 2 VALORI DE CP...CU SI FARA NOS...SA INTELEG CA PT EI E TOT UNA? |
1 Attachment(s)
tzeapa poate este masina.......dar aspirata in nici un caz
|
in acele filmari cu viperu in fata la pavilionu central..nu pare a avea 1000 de cai nici moarta...pare foarte puturoasa...sigur e tzeapa faza cu extragerea ... si cum se afla castigatoru?cum ti legatura cu extragerea?cum se numeste firma?multre intrebari fara raspuns
|
Quote:
SUNT 3 VARIANTE... 1-ACEST THREAD SA DISPARA ,SI SA STIM EXACT CINE E IN CARDASIE CU CINE... 2-SA NE PRECIZEZE ANUMITE INFORMATZII DESPRE FIRMA,MASINA ETC..IN MOD SIGUR NU ARE 1200 CP..,CONCURS.. 3- SA FACA THREADUL STICKY IN ASA FEL INCAT SA NE AJUTE PERS.COMPETENTE.... NU? |
Player77 cred ca o sa astepti mult si bine...multi oameni fug de raspundere ;) .Sunt foarte multe intrebari puse si la acest thread...si la thread-ul "pareri" la care fac pariu pe ce vrei tu...ca nu o sa se raspunda prea curand...deocamdata organizatorii privesc ce se scrie..si poate chiar se amuza..ca ei s-au ales cu banii..si altii cu speranta...speranta fictiva!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca nu ma inseala ochii cureaua de transmisie de la compresor lipseste. In pozele postate din AFI mall cureaua e la locul ei. Ce s-o fi intamplat? |
Aceleasi tipe se plimba de peste o luna prin Cotroceni Mall / Afi Pallace ! Sunt pe langa KFC si locul de joaca al copiilor , normal ca sa atraga parintii care au ceva bani de cheltuit ! Spun ca este 50 ron un bilet la tombola , dar nu si cand si unde va fi .
E clar ca e ceva in neregula cu acel concurs . La TV nu am vazut nimic despre el , probabil ca le-a fost frica sa-si faca reclama prea multa . Totusi ar fi de retinut firma care se ocupa cu asa ceva si de facut vre-o poza la un "bilet" ! |
Doamne Doamne Doamne...1) E de apreciat ca nu ai folosit varianta cu "un prieten... sia luat teapa. eu (viteazul) cred ca...". 2) Tipa aia iti spunea ca iti da masina, casa la mare, benzina pe un an si iti face masina si m.e numa sa dai aia 50ron. 3) chiar daca nu ar fi tzeapa la cate bilete sau luat (am inteles ca masina asta face un tur...european cumva...nu doar Romania) investitia este garantata 100%. 4) Sansele sa o castigi oricum sunt fff mici si pretul biletului mi se pare fff mare!!!
5) CAND MAM UITAT IN AFI CATE BILETE SUNT IN URNA AIA am zis Doamne cati prosti! Asta am zis si la 4tuning days cand am vazut urna, din nou...surprinzator, cu mai putine bilete. 6) Stiti unde au ajuns biletele voastre neinseriate si nenimic? La gunoi |
Pe mine au sarit femeile :))) in Mall Cotroceni,sa-mi dea nush ce porcarii,si le-am zis ca le musc daca nu pleaca .. si au plecat :)))
Ce pot sa mai zic,ROMANIA TREZESTE-TE !!!!!;) |
Quote:
|
Am observat si noi mai multe nereguli in legatura cu aceasta actiune, facem acum niste cercetari mai amanuntite si o sa va povestim. Se pare ca sunt multe lucruri "interesante" de spus.
|
Nu vreau sa par carcotas ... dar lucrurile astea nu trebuiau cercetate inainte ca masina sa intre in cupola cu tot cu expozanti ? ca romanii care nu stiu de capul lor, sa dea banii pe taloanele alea ?
|
Quote:
|
Quote:
...oricum, trebuie facut ceva. Asta e clar...dar tare am eu impresia ca viperu si echipa's departe :)) |
In principiu, cine face reclama pe net, sau in ziare, sau tv, sau la expozitii, negociaza spatiul de publicitate si isi asuma legal actiunile, asta e in toata lumea.
In legatura cu legalitatea, e problema lor. Dar sa facem putina "barfa". Eu personal am avut un semn de intrebare cand le-am facut o invitatie de a o pune pe dino. Asta era super si pentru noi, facem un reportaj, dar si pentru ei, pentru ca era reclama gratuita. Nu am inteles refuzul lor, dar asta e. La deschiderea 4TuningDAYS am facut o conferinta de presa, si Tengu a facut un pic de "actiune" cu masina. Atunci s-a rupt, dupa 10 secunde cureaua de la compresor pomenita mai sus. Il citez pe Tengu: "masina stock are peste 500 de cp. Chiar si fara compresor, nu e normal sa nu poti face un burnout" Mai sunt unele lucruri de spus, dar vrem sa intram mai mult in problema, dupa cum zicea si vali, pana nu ne documentam. Macar de distractie. Oricum... e ceva neregula... |
Sunt curios care va fi concluzia, daca veti ajunge la una, dupa ce va veti documenta :)
|
Mie imi miroase a teapa gen ”Delfinul”. Pentru cine nu stie despre ce e vorba, este (sau era) un joc de tip piramidal in cadrul caruia se organizau adevarate show-uri, cu aplauze, cu poezii, cu laude, cu rasete, glume etc., organizate in 4-5 ”acte”, pentru ca la ultimul act sa afli ca poti cumpara o carte in valoare de 2000 si ceva de euro, care sa-ti deschida ochii despre cum sa faci bani :shock: ”si viata ta nu va mai fi niciodata la fel” :lol::lol: (in unele cazuri chiar au avut dreptate, pentru ca unii au ajuns sa le ia bancile casele, altii chiar s-au sinucis datorita datoriilor acumulate...)
Nu asta e important, ceea ce vad eu asemanator cu aceasta tombola este probabilitatea ca ei sa fie ACOPERITI d.p.d.v. legal, prin vanzarea acestui CD sau ce spuneati voi acolo. La fel a fost si in cazul ”Delfinul”: teapa perfecta! Multi s-au gandit sa-i dea in judecata pentru despagubiri ori sa le faca plangeri penale pentru inselaciune, au si facut-o, iar acoperirea celor de la Delfinul era una dureros de simpla si reala: ”noi n-am inselat pe nimeni, noi doar am vandut o carte la pretul de 2000 euro” (suna teribil de amuzant, pe mine ma bufneste rasul si acum cand scriu :lol: ). Si, din pacate, zicala romaneasca ”nu e prost cine cere, e prost cine da” are si un fundament legal la noi in tara (in sensul ca pana de curand nu au fost interzise astfel de activitati). Bine, am inteles ca intre timp s-au interzis aceste activitati, dar gasesc ei intotdeauna noi portite sa profite la maxim, la limita legalitatii, cum cred ca e cazul in situatia de fata. Eu sper sa ma insel si poate am fortat putin comparatia, dar sfatul meu e sa nu mai fiti atat de naivi, nimeni nu va vrea binele atat de tare incat sa va dea un Viper la 50 ron :rolleyes2 Si daca tot ati comis-o si ati cumparat bilet de tombola, fiti barbati si nu incercati s-o aruncati tot pe spinarea 4tuning, nu e nimeni obligat sa va dadaceasca pe voi pana cand va maturizati suficient incat sa nu mai puneti ”botul” la astfel de basme. Din punctul lor de vedere, 4tuning n-a facut altceva decat sa expuna - in cadrul unui eveniment de profil - o masina aratoasa, modificata si care (probabil) ar fi putut fi castigata la o tombola. Nu cred ca era 4tuning in masura sa verifice legalitatea si corectitudinea lor, CU ATAT MAI PUTIN SA GANDEASCA PENTRU VOI. E bine, totusi, ca s-a creat acest topic ca sa ridice semne de intrebare celor ce se vor mai intalni cu acesti indivizi, pe viitor. Poate chiar sa le ceara ceva lamuriri suplimentare. Imi cer scuze ca am fost putin mai ”din topor”, insa, mai ales acum in vremurile grele ce le traversam, intr-o lume in care soarta unor meciuri decisive - intre echipe de mare calibru - se schimba in mod inexplicabil in functie de cotele pariurilor sportive, intr-o tara in care se arunca in vazul lumii saci intregi cu bilete la Bingo/Loto etc. inainte de extrageri, poate ca ar trebui sa fiti ceva mai prudenti, poate chiar sa ganditi INAINTE de a face o prostie. Toate bune tuturor! |
Singura varianta ar fi sa depuneti mai multi reclamatii la politie pentru inselaciune,mergeti cativa si povestiti despre cele intamplate si sunt sigur ca ii ia pe sus.poate va recuperati si paguba.
In rest nu vad cum va puteti recupera banii sau nu vad ce rau puteti sa le faceti pe alte cai. |
Quote:
Cum au zis si altii mai sus...ati scos banu, ati luat teapa...nu va mai plangeti acu'...altii siau pierdut casele, masinile...voi doar 50 lei. Mai multa atentie pe viitor |
Deci, aceasta firma "Americand Branding and Marketing" este curata dpdv legal si vorbesc in cunostinta de cauza.
Castigatorul nu va avea nimic de platit, vama a fost deja achitata (ptr carcotasi) . Ii cunosc pe cei ce au firma dar nu vreau sa le tin partea si sa arunc praf ochi . . Va rog sa nu-mi sariti in cap, adevarul e ca se profita de mentalitatea romanului . Dau 50 de lei si am sansa de a castiga un viper, bla bla bla . Same as national lottery... Eu nu sunt de acord cu lucrurile astea dar avand in vedere ca sunt in legalitate , nu e nimic de facut. La urma urmei, nu ne-a bagat nimeni mana in buzunar. Avand in vedere asta, eu nu vad unde e inselaciunea. Restul e can-can ... |
normal ca e curata dpdv legal, doar a fost infiintata in februarie 2010.
|
Quote:
Masina respectiva a beneficiat de un teaser pe 4 Tuning, a fost promovata ca fiind premiu la tombola, iar acum dupa ce au fost incasati bani se pare ca e ceva necurat? In mod normal, la evenimentul organizat de 4T, tombola trebuia sa fie organizata de 4T, nu de X sau Y. Ca sa vii acum sa zici ca e ceva necurat, nu pare prea profi. Pana la urma banii de tombola cine i-a incasat???? |
Quote:
|
Strict legat de fraza asta (de restul nu comentez ca nu cunosc detalii):
Quote:
In rest, presupun ca oricare dintre expozanti isi putea organiza o "tombola" proprie (dupa bunul plac) in cadrul salonului, fara sa aiba vreo legatura cu 4Tuning (alta decat faptul ca avea loc la expozitia organizata de 4T) si presupun ca nici nu aveau nevoie de vreun acord explicit din partea acestora pentru a face asa ceva. |
Da corect si sunt de acord, insa parerea mea e ca cei care au promovat concursul acesta s-au folosit de numarul mare de vizitatori, pasionati de tuning, ca sa fac ceva bani.
Ma gandesc totusi ca 4t a fost prins la mijloc intre ei si participanti. Aveti grija pe viitor cu cine colaborati! |
in legatura cu subiectul" castiguri"
nu cred ca este prima faza facuta in parteneriat cu 4 tuningul . a mai fost una de la jante cromate.ro sau ceva de genul..unde promiteau o pereche de jante(Care costau in jur de 2000 euro ) si prezentarea masinii in cadrul evenimentului de la cluj. cand a fost cu drifturile.. in final..la stand nu a fost prezenta nicio masina de genul acesta..si au anuntat pe forum si au pus poze cu un bmw din america..ceva luat de pe net.. L.E. Am gasit si threadul https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...ml#post2659402 ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cei care s-au folosit de eveniment pentru a face ceva bani, ar trebui sa dea niste explicatii totusi. |
Quote:
|
Quote:
Cat despre cei de la 4 tuning nu prea imi place ca vad ca o cam dau cotita... Bah a fost o simpla reclama ,ba a fost un spatiu inchiriat... In momentul in care faci o astfel de expo -'de anvergura 'trebuie nene sa itzi asumi niste riscuri...nu poti sa faci reclama la ceva negativ si pe urma sa o dai la intors... Ex.-cei de la autovit spun clar si raspicat ca nu raspund legal la ceea ce promoveaza,pe cand voi.....atzi incercat sa legati masina asta de eveniment ca sa ii dea un plus de culoare..... Invatati pe viitor sa faceti deosebirii..nu potzi sa face reclama la un cacat ,sa il aduci la tine in ograda si pe urma cand incepe sa miroase sa spunetzi ca nu voi l-atzi pus acolo,ca doar atzi fost platitzi! In mod legal voi suntetzi raspunzatori la tot ceea ce se intampla la voi in ograda...daca murea cineva aiurea inauntru cine era raspunzator?mortu? Trebuia sa aducetzi naiba si taloane eurobingo,loz in plic..sau ce nu atzi fost platitzi?:D:D PAREREA MEA.... |
Daca murea cineva aiurea inauntru era chiar culmea sa fie vinovat organizatorul evenimentului :))). Asa nu ar mai organiza nimeni nimic.. daca face vreunul infarct si moare.. ar intra la puscarie pentru omor din culpa, nu? :)))) - Scuzati offtopicul dar nu m-am putut abtine :))
|
Quote:
teaserul cu dodgeul a curs aprox o luna inainte si in continuare e activ.... 1) chiar daca nu e tzeapa cu tombola desi ma indoiesc ,in momentul in care faci mare tam tam ca aduci o masina de 1200 cp trebuie neaparat sa si o dovedesti....nene...in momentul in care li s-au propus un test dyno au refuzat...daca masina aia are 1200 cp eu imi tai pla.. 2)cand se da puterea unei masini echipata cu nitro se da 2 valentze ..cu si fara... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning