![]() |
E30 - Old School
6 Attachment(s)
salutare,
acum aproximativ 6luni mi-am luat acest e30 318i coupe, original tot. din punct de vedere tehnic, functioneaza f f bine. are niste rugina la aripi spate, si alte puncte de rugina minore pe ici-colo. Carligul de remorcare a plecat imediat, nu imi placea deloc. As vrea sa il pastrez cat se poate de original, si cu un aspect retro. Nu vreau spoilere, praguri, eleroane, angel-eyes(nu ca nu mi-ar placea).voi pastra culoarea ei originala, si toate ornamentele cromate. sa vedem ce o iesi. asa arata cand am luat-o: |
Re: Bmw e30 Old School
2 Attachment(s)
apoi am adus-o putin la viata, putin lustruita, curatata:
|
frumoasa masina
sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea oricat de old school, originala sau stock vrei sa o lasi, o suspensie mai joasa ar merge e prea, prea ridicata... parerea mea salut |
E frumos ursul dar parca e prea ridicat....ai putea sa-l mai cobori si atunci va arata mai bine.Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.
|
Frumos urasche !! frumoase si noile jante .. dar cum au spus si colegi de forum este prea ridicat --- mi-e nu imi place nici pielea de la schimbator...
|
asa e, era foarte ridicat.
intre timp l-am mai coborat, si o sa mai urmeze o noua coborare in vara |
wow ... prima oara am crezut ca e ridicata pe cric :)) ... super ingrijit ursu ;) ... ai grija de el si multa bafta in continuare ...
|
4 Attachment(s)
cam asa e garda la sol acum.
poze facute la ultima zapada, cand duceam ursul la patinoar sa se dea si el putin pe gheata... :rolleyes2 |
Re: E30 - Old School
e totusi mai bine asa ...
|
si-a mai luat ursu niste faruri frumoase de la Mouse, si un set de incaltari pe 17, din pacate, cu cauciuc cu talon prea mic.
o sa pun poze mai tarziu. |
e frumos.... stockota cum l-a fatat mama lui :))...sa-l stapanesti sanatos
|
3 Attachment(s)
merci
si pozele: |
Quote:
|
Bravo domnu catalin, foarte frumoase jantele si farurile, poate ne mai vedem si noi candva .....
oricum masina arata mai bine ca in poze. |
dar tampoanele i le'ai dat jos ?
|
Quote:
tampoanele inca nu le-am scos, asteptam sa se mai incalzeasca putin afara |
Quote:
tre sa ne intalnim, poate facem niste poze misto, ca caut o poza buna sa o pun pe card; am un prieten care se pricepe la poze |
salut! te-am vazut aseara la rond foarte frumoasa masina si asa inalta,desi i-ar sta mult mai bine mai lasata dar nu te panica,ai un e30 f frumos:)
|
2 Attachment(s)
salut..felicitari pentru masina si pentru jante...dar ii trebuie o suspensie sport si o sa fie perfecta :X am incercat si eu cv sper sa iti placa..
|
mama frate e mai jeep decat jeep-u.... :)........dar in rest e ff dragutza
|
1 Attachment(s)
O poza din trafic :D interioru ala rekaro l-ai pus?
|
asteptam caldura
caut o suspensie reglabila acum, ieftina |
imi poate recomanda cineva un tapiter ieftin?
|
stiu eu pe cineva la 20km de tgv spre buc , face tot interiorul cu 3,5 mil cu materialul tau ;)
ps. splendide jantele :x , cat te-au costat si ce prinderi au? |
merci
jantele sunt 4x100, 17", 8j, Oz Futura |
1 Attachment(s)
i-am facut azi cadou ursului o poza pe cardul meu :lol:
|
frumos e30. bafta cu modificarile
|
sa inteleg k lucrezi la brd.putin mai jos si e perfect
|
mai jos vine numarul cardului chiar pe faruri
la brd iti poti pune ce poza vrei pe card |
Marfa rau poza pe card, folie pe geamuri ii pui?
|
nu cred ca o sa vada folie, mai vedem, poate gasesc una f deschisa
aveti idee, alternatorul de pe m20 se potriveste pe m10? |
Nu se potriveste!Are alta prindere!
|
Am eu alternator de M10 daca vrei , 50 lei : 0724.251.928 .
|
Quote:
|
hai ca nu reusesc sa scap de problema: nu mai incarca bateria.
am schimbat alternatorul, asta nou imi arata ca incarca 13.8-13.9, dar bateria nu se incarca. bateria a fost incercata acum 2-3 saptamani pe alta masina, si nu avea probleme. aveti idee ce mai pot verifica? nu stiu cum se masoara excitatia la alternator, adica ce valori ar trebui sa aiba. |
Daca iti ajunge 13.8 la borne este bine!Mai verifica baateria odata!Mai vezi becul de la baterie din bord sa nu fie ars!Si masa alternatorului!
|
Ai rezolvat problema? Diseara iesi la o plimbarica? :D
|
3 Attachment(s)
...si niste poze facute cum trebuie
cel mai probabil saptamana viitoare o sa se apropie mai mult de strada, cu 2-3 cm. m-am apucat si de reconditionat jantele, care cred ca in maxim 1 an sunt gata :) |
Quote:
Multa bafta! ps:ai chei de o.z. ? |
merci
nu am chei de oz, caut de nebun, dar nu prea gasesc. am gasit in afara tarii, dar nu imi pot cumpara momentan. referitor la jante, am 2 optiuni, as vrea sa ma consult si cu voi: 1. sa pastrez buza polisata, mijlocul vopsit cu argintiu/sau polisat si el si suruburile aurii 2.buza+mijloc polisate, si cu suruburile si cu marginea spitelor(doar pe lateral) albe eu as inclina catre varianta 2. voi incerca sa vopsesc doar o janta cu alb, cu o vopsea pe care sa o dau jos usor, si sa vad cum arata-o sa pun poze |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning