![]() |
Vand piese DACIA 1300
Vand o roaba de piese de dacia 1300, modelul acela cu 4 faruri.
Am usile spate, una alba una alb40 (cu geam, macara, plasticuri, balamale, clanta... Capota spate/fata Alternator Perii, garnituri, etc etc. Revin cu poze |
Re: Vand piese DACIA 1300
30 Attachment(s)
Am revenit cu cateva poze, sa spuna fiecare cat ii dispus sa dea pe piese, pe mai multe piese...etc etc...eu nu cer si nu sar calul, dar nu vreau nici bataie de joc.
adica daca o piesa in magazin ii 100 ron sa mi se ofere 2 ron...sau mai stiu eu ce. Capota si usile nu le trimit prin curier decat dupa ce intra bani in contul meu, pentru ca sunt piese mari |
31 Attachment(s)
alte poze
|
[email protected] 0741-17.44.58 Alex id-u de mess: alex.gaspar1984 ps: mai am o grabada de piese dar imi este extrem de greu sa ma duc in pivnita, frig, sa le scot la lumina naturala, sa le pozez pe fiecare in parte, sa le pun la loc...dupa ce se incalzeste mai fac poze. mai am roti, teoretic trebuie sa am si 2-3-4 jenti din acelea tuguiate, 3-4 capace cromate...curea de alternator, o gramada unde sunt cele 2 usi spate: una este vopsita in alb 13 (culoarea noua a masinii ) si cealalata este alb 40 jumatate, ca jumatatea de jos a fost curatita pana la tabla...vroiam sa-mi fac mie masina de la zero ...dar daca a venita rabla... in poze mai este o bara cromata, este bara nou nouta, mizeria de pe ea, este vazelina...bara a fost cumparata de taicamio prin 91 sau 92...si de atunci sta, ca am umblat fara bata :)) Mai sunt ornamentele de aluminiu, acelea sunt in interiol masinii si tineau mocheta (parca) intr-o poza este niste carton, defapt esta tavita de deasupra pedalelor...dar cum a stat ani de zile in pivnita si pod... cui ii trebuie ceva face un pret, ma suna, imi scrie mail cu ce il intereseaza imi lasa adresa, imi zice cat imi ofera pe tot ce vrea, am chemat curierul si am trimis piesele. |
Bara o iau eu.
|
10 Attachment(s)
daca tot m-ai trezit...am zis ca am dormit destul si ti-am facut niste poze cum m-ai rugat.
sper ca ajung |
2 Attachment(s)
Am si electromotor...cum spuneam fiecare spune cat ii dispus sa dea pe produs si primul venit primul servit.
|
1 Attachment(s)
bara fata este promisa userului VYO79 pana cand imi pune banii pe card.
Pentru alte piese de care nu am precizat va rog frumos intrebati pentru ca mai am multe piese nepozate ps: masina la inmormantare :D:D:D:D |
Nu mai pot da edit la postul anterior...dar bara fata, claxonul si ceva garnituri de la pistonasele spate pleaca luni la prima ora spre braila.
Cu curaj, VOI SPUNETI CAT DATI PE PIESE eu vreau sa ma scap. Le dau la schimb cu piese de calculator/laptop ! |
Ochelari pt. 1300 model 4 faruri nu ai? [ochelari subtiri].
|
Daca ochelari ii aparatoarea aia de plastic neagra...parca una am, trebuie sa ma uit...dar asta doar maine ca piesele sunt in pivnita si pod la parinti mei.
Maine verific si iti spun. |
1 Attachment(s)
La modelul acesta ma refer, numai sa fie de culoare neagra nu gri, am nevoie de cel de pe partea stanga.
|
verific maine si iti spun, teoretic tre sa am practic...vedem :P
|
Da-mi un PM cu id tau de mess. Mersi.
|
nu am ochelarii am doar partile pe care se pune farul si se regleaza.
am mai facut azi ceva poze, am sa le postez in curand. BARA FATA SI CLAXONUL S-AU DUS AZI LA BRAILA LA DOMNUL VIOREL. |
Quote:
|
22 Attachment(s)
Alte poze.
Fa te rog tu pretul. |
white_dragon...sa nu zici ca nu zic un pret
2ron/bucata dar le iei toate. Adica 10 ron, ii mult? daca-i mult spune tu cat ai da pe 5 bucati... |
Gata... batem palma.
|
ok...spune-mi adresa si iti dau contul.
|
Presurile si capota spate sunt rezervate 24 de ore unui domn din bucuresti.
Electromotorul este de vanzare la pretul de 20 ron/curier (nu ma intereseaza ce firma va alegeti) sau la pretul de 25 ron cu posta romana. Pentru toate produsele vreau bani pe card pentru ca nu astept dupa 10-20 de lei 10 zile pana merg banii din tara la bucuresti si apoi se redistribuie...si sa ma duc in fiecare zi dupa 10 ron la curier. Asta-i singurul motiv pentru care vreau banii pe card. Cand primiti marfa va rog sa spuneti daca ati primit si ce ati primit sa nu fie discutii. Cand ma mai sunati, SPUNETI DIRECT : OFER SUMA X SAU Y, nu ma intrebati cat ca nu am idee . O seara faina si va astept la piese sa ma scapati de ele, apropo, am si de DAEWOO CIELO cateva si 2 gume de macadam pe 15 si una de vw passat cc originala |
Am nevoie si de 2 stergatoare parbriz cumplete.
|
cat dai?
cromate sau normale? |
stergatoarele negre si ochelarii de far pleaca la ludus maine dimineata.
Covorasele pleaca tot maine dimineata spre bucuresti. daca mai doriti ceva, oferiti-mi un pret si spuneti sa nu ma plimb de 10 ori la gara la posta sa duc produsele. Mai era un baiat care vroia electromotorul si se pare ca 15 ron ii mult... astept oferte pana deseara pe mesaj privat astept adresele |
Am primit coletul azi si sunt foarte multumit.
|
sper ca a ajuns fara "zgarieturi...l-am impachetat cat de bine am putut...
sa o folosesti sanatos. Alea de la cilindrul de frana au fost ok? ti-am pus si garnituri ca am destule :)) Maine la prima ora mai pleaca si covorasele si ochelarii cu tergatoarele. DIn pacate doar 2 colete...daca cineva mai vrea ceva, chiar daca-mi pune banii dupa, sa zica acum sa-i mai pun la posta ceva, ...ca nu ma duc zilnic cu colete la posta :)), mai ales ca acum nu mai am masina |
maine (defapt azi) pleaca asa:
La LUDUS (judetul mures) 2 stergatoare negre 2 ochelari La BUCURESTI: Capota spate covorasele cu 1300 2rotule toate garniturile scrisul 1300 Daca pana la ora 10 dimineata mai vrea cineva ceva...sa-mi scrie mail sau mp sa-mi zica cat oferta , adresa si ce vrea si i le trimit prin curier...sau daca-i colet micut.....le duc la posta |
Au plecat la Mures: 2 stergatoare si 2 ochelari.
La Bucuresti: capota spate, 2 rotule, toate garniturile din primul set de poze, presurile cu 1300 si scrisul cu 1300. Carburatorul este rezervat pentru un domn din craiova pana luni seara. Electromotorul "cica" ii trebuie lui andi_campean...dar nu da nici un semn de viata. Maine mai trimit piese, sambata am sa mai fac poze la piese, ca am mai gasit o cutie cu relee, sigurante, centuri, becuri...mai mutle maruntisuri. Daca va trebuie altceva decat cei in poze, intrebati ca poate am si n-am apucat sa pun poze. am garnituri cilindrii spate, am o plasa. am 2 arcuri fata 1300 ceva jenti tuguiate si alt model , dar nu-i "canada" cand primiti coletele va rog sa spuneti daca sunteti sau nu multumiti de ce ati primit |
salut, becuri https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1257952390 ..ai?:)
|
din astea doar clare, nu am galbene
sau am halogene h4 |
Pune poze cu jantele.
|
ai reusit sa dai de radiou?
|
salut, radioul era predeal si l-a dat tata acum 2-3 luni la cineva...
detalii nu stiu, dar din pacate radioul nu-l mai am, dar stiu ca arata foarte bine. jenti...numai luni cred ca mai ajung pe acolo... |
merci de raspuns
|
Coletul a ajuns la mine, sunt multumit de piese, dar nu si de costul transportului. :)
|
pentru incidentul cu transportul electromotorul este cadou din partea mea!
Daca mai trebuie piese la careva sa-mi spuna...si marti le trimit |
sa nu uitam ca mai sunt piese...
|
numa azi nu-i maine cand ma duc la posta....repede, totul la jumate de pret pana maine !!!
|
am mai gasit: toba spate, teava intermediara
|
poate mai intereseaza pe careva ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning