Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Golf 3 modificari (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/175431-golf-3-modificari.html)

Ganea 10-03-10 11:42

Golf 3 modificari

Anul trecut am achizitionat un VW Golf3. Am fost personal dupa el in germania , ptr. a putea vedea masina care o achizitionez. La inceput nu aveam de gand sa investesc prea multi bani in ea, dar pe parcurs mi-am dat seama ca pot sa o mai tin cativa ani lejer, si am decis sa ma apuc sa o fac frumoasa, asa ca ptr. mine. As dori sa stiu si eu cateva pareri de la voi , ce as putea sa fac sa o infrumusetez. Pozele cu masina voi pune zilele acestea. Tin sa mentionez ca masina a fost complet cheala. Sper sa va placa cum am facut-o pana in momentul de fata.

Ganea 14-03-10 13:18

Re: Golf 3 modificari

11 Attachment(s)
Am revenit cu pozele de rigoare , sper sa imi spuneti pareri si obiectii. Va multumesc.

PS: Astept caldura , ptr a scapa de rugina si a vopsi masina unde este argintie:)

Ganea 14-03-10 18:35

Un spoiler fata ce spuneti ar arata bine , si sa o las putin mai jos ? haideti sariti cu pareri

valyh 15-03-10 11:47

frumos golful...poti pune o grila sport...o suspensie...si incearca sa nu o incarci prea tare cu chestii inutile...bafta!

Ganea 15-03-10 13:38

Tocmai asta e ideea , vreau sa fie cat mai simplu si sa arate cat mai bine, pai as vrea sa primesc niste oferte de preturi , cine are :) chiar ma gandeam sa o las putin mai jos

valyh 15-03-10 13:43

la suspensia sport preturi variaza intre 150-300e..depinde ce preferi...o folie ar merge foarte bine mai ales ca acum e mai ieftina ca nu a dat caldura...

RideTheRiddle 15-03-10 13:56

pana acum imi plac farurile, triplele, jantele, nu imi place ca ai facut hayonul si capota negre, plafonul imi place dar restul nu. daca tot vrei sa o vopsesti de ce nu o faci neagra complet? sau daca nu, scapa de negru, fa-i gri si barile, si bandourile, si lasa-i negru doar plafonul, ar da foarte bine. si cum zicea si valyh pune-i suspensie sport, sau macar arcuri pentru ca e urata inalta :D a da si volanul, poti sa ii pui unul sport, sau daca iti cade in mana unul de golf 4 in 3 spite

Ganea 15-03-10 14:17

Pai folia de geamuri o pun miercuri , tot miercuri o sa modific si ceasurile , sper sa iasa asa cum vreau ... in interior o sa folosesc leduri rosii si albe, doar atat. Volan si celalalte de interior pe viitor. Acum vreau sa termin cu exteriorul. Si niste arcuri sport , la ce pret se invart ?

RideTheRiddle 15-03-10 14:27

am gasit pe un site cu vreo 400 ron toate 4, noi cu drop de 40mm, la mana a doua am vazut aici cu 200 ron

Ganea 15-03-10 14:36

Ma gandeam sa vospesc spoilerul fata si spate negre mat, si sa pun grile de metal jos argintii , cum spui ca arata ?

valyh 15-03-10 17:23

ar da mai bine in culoarea masinii dar decat cum sunt acum cred ca merg si negru mat

Ganea 15-03-10 18:26

Rahat , acum 1 ora am gasit masina cu luneta sparta :(( Trebuie sa caut luneta acum ... alti bani alta distractie..

valyh 15-03-10 18:30

dar cum asa? ti-a fost sparta masina? imi pare rau:(

Ganea 15-03-10 18:38

Pur si simplu am venit , m-am urcat in masina , am trantit usa , si surpriza , m-am trezit cu luneta cazuta... :(( ori din gresala careva ori nu stiu... off , oare ce pret are una .. ?

valyh 15-03-10 18:40

cred ca mai bine iei una de la dezmembrari...era cineva pe forum care vinde...

Ganea 15-03-10 18:43

Pai asta ma gandeam , dar trebuie langa cluj sau sibiu , si e ok , luneta o iau , dar cine o monteaza ... off ce complicat e :(

Ganea 18-03-10 18:55

Am reusit sa schimb luneta :) Am gasit-o la dezmembrari in Cristian , langa Sibiu, si a costat 150 RON , de la 250 am negociat-o :)) + montat 90 RON :( off , ce sa-i faci , trebuia !

Ganea 26-03-10 14:05

Intre timp m-am apucat de interior. Am modificat interiorul doar in 2 culori , alb si rosu. Urmeaza saptamana viitoare sa vopsesc spoilerele.

PS: Revin cu poze cu interiorul in seara asta.

MadAboutGolf3 01-04-10 17:23

alb si rosu ? de ce nu negru si argintiu ? sa fie in ton cu masina ?

oricum la exterior ai prea mult negru, renunta la colantul de pe haion si capota, foliaza geamurile si treci pe negru lucios la cupola si va fi altceva..
vopseste-i spoilerele si adu-o mai aproape de asfalt si va arata mult mai bine.. bafta in continuare cu modificarile!

Luc1fer 02-04-10 19:55

Frumoasa masinuta
Niste folii pe geamuri , grila sport vopsita neagra , oglinzi electrice
Interiorul totusi parca nu vad rosu , alb cu rosu . Mai bine in ton cu masina , gri cu negru
O suspensie sport si aia e
Daca vrei sa te bagi la tuning pentru performanta , tre sa scoti bani calumea din buzunar
Audio ce ai pe ea ?

Ganea 04-04-10 18:07

Pai , intre timp , am vopsit spoilerele fata + spate negre. Grila urmeaza sa o fac neagra, si grilajele de jos din spoiler fata negre. Proiectoarele si semnalizarile urmeaza si ele negre. Am mai modificat bordul si tot interiorul , este facut cu leduri rosii si albe. Urmeaza luna viitoare suspensie sport... Am sa revin cu poze , zilele acestea :) Cand am timp sa le fac... Folie pe gamuri , si aceea luna viitoare

idm_vw 10-05-10 00:28

Salut,dupa cum vad ai vointa in a skimba cat mai multe cu bani putini...sfatu meu e sa renunti la autocalantu ala si lasa masina gri iar daca vrei putina pata de culoare faci capota cu autocolant care imita carbonul elimina pata aia de pe capacul rezervor,bordul sa-l faci aceeasi culoare cu tapiteria ,o suspensie sport completa nu doar arcuri sport si amortizoare normale ca le faci praf ...in bord alege o culoare lejera pt oki,sper sa nu gresesc dar masina a fost lovita daca ma uit la linia usii si diferenta bordului fata de restul interiorului

racinGTI 11-05-10 12:29

Golf III 1.4

modificari: motor 2.0 8v GTI 115cp+
vopsea albastru-violet + negru mat (multumiri TOTAL REPAUTO)
evacuare custom by Pilot Power Tuning + toba finala supersprint
admisie aer custom by Pilot Power Tuning + filtru MONZA
volanta custom
suspensie sport FIXE GT CUPLINE( 60mm fata/40mm spate)
- amortizoare Billstein
30% mai dure decat stoc
- arcuri H&R
30% mai dure ca stoc
faruri Sonar tip VW Golf IV( fundal negru+angel eyes+lupa)
triple smoke
jante SPEEDLINE (for VW Golf VR6) + cauciucuri Toyo T1 R
folie Llumar
DVD player Sony+boxe/statie Blaupunkt+tun bas Kenwood

alte modificari si poze in viitorul apropiat
Attached Thumbnails

racinGTI 11-05-10 12:31

1 Attachment(s)
o poza nu foarte sugestiva...:-)

geo_gee2005_xxx 14-05-10 21:53

fetele de usi si mocheta sunt gri sau crem la culoare?

Renuntta la volanul acela... e inestetic rau, ori pui unul sport sau daca vrei sa ramai original incearca unul in 4 spite sau poate chiar unul cu airbag!

Ganea 16-05-10 09:51

Fetele sunt gri spre cred , intre ... Volanul este in plan :)) Intre timp am vopsit jantele , am schimbat cauciucurile , am achizitionat niste BRIDGESTONE 195/50/R15. Am modificat si la interior , tot interiorul este cu leduri albe si rosii, am sa pun si poze , ma refeream la bord , ceasuri etc, nu la culoarea cu care vopsesc bordul. Am vopsit spoilerele. Pai momentan am achizitionat de la un alt utilizator 4tuning, un woofer Inphase 750W rms + statie Magnat pantera one monobloc 450W rms; mai am 2 boxe ovale sony xplode spate si fata la fel in usi. Urmeaza sa achizitionez un si pe fata boxe in phase + tweetere la fel. Am sa revin cu mai multe poze saptamana viitoare. Masina a plecat la medias ptr. ca rugina care se vede in poza sa fie scoasa toata , si dupa urmeaza probabil trasa in folie sau vopsita

Ganea 16-05-10 09:54

Quote:

Originally Posted by idm_vw (Post 3347622)
Salut,dupa cum vad ai vointa in a skimba cat mai multe cu bani putini...sfatu meu e sa renunti la autocalantu ala si lasa masina gri iar daca vrei putina pata de culoare faci capota cu autocolant care imita carbonul elimina pata aia de pe capacul rezervor,bordul sa-l faci aceeasi culoare cu tapiteria ,o suspensie sport completa nu doar arcuri sport si amortizoare normale ca le faci praf ...in bord alege o culoare lejera pt oki,sper sa nu gresesc dar masina a fost lovita daca ma uit la linia usii si diferenta bordului fata de restul interiorului

Bani putini nu neaparat. Dar nici foarte multi. Bordul il las negru , eventual ii dau un strat de reinprospatare. Suspensia m-am gandit si luna viitoare cand am bani schimb tot, m-am interesat si asa e , nu e bine sa am doar arcuri. In bord am ales alb cu rosu, si tot bordul de altfel e asa , tot interiorul alb cu rosu leduri, lejer ochiului cum spuneai. :twisted:

Ganea 16-05-10 09:55

Quote:

Originally Posted by Luc1fer (Post 3242869)
Frumoasa masinuta
Niste folii pe geamuri , grila sport vopsita neagra , oglinzi electrice
Interiorul totusi parca nu vad rosu , alb cu rosu . Mai bine in ton cu masina , gri cu negru
O suspensie sport si aia e
Daca vrei sa te bagi la tuning pentru performanta , tre sa scoti bani calumea din buzunar
Audio ce ai pe ea ?

Da, urmeaza folii pe geamuri ; grila este vopsita intre timp , o sa pun poze sapt viitoare. Audio am destul de ok ,dar o sa mai fie unele modificari. Am Woofer In Phase 750W Rms , statie MAGNAT pantera one , monobloc 450W RMS, 2 ovale sony xplode si 2 xplode in fata , care vor fi schimbate cu in phase si twettere

sipunebunu 22-02-11 17:09

1 - vopseste-o intr-o culoare
2- suspensii sport low matter
3 jante
4 oglinzi oem
5stopuri clare
6 NU mai tiganiti masinile cu spoilere si praguri gti , prinse in holsuruburi si avioane ...

All times are GMT +2. The time now is 14:06.

- Copyright 2026 4Tuning