Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Eryka 20-08-04 17:35

Cum agãti un baiat (pentru fete)

fetelor... hai sa va vedem... ce faceti voi cand vreti sa agatati un baiat... :lol:

n0namee 20-08-04 22:14

:lol: mda ... hai ca asta e tare ... creste curiozitatea in mine!

EvLSant0S 21-08-04 00:28

mai lasa din curiozitatea aia ca mai ai de asteptat :) , prea putzine phete p forum so... :roll:

Eryka 21-08-04 01:52

Aici ai dreptate... in fine.. sper k fetele sa posteze aici ceva... :lol:

madfish 21-08-04 02:30

ok, eu sunt cobaiul, incearca sa ma agati ...

IS 18 BOG 21-08-04 07:31

hmmmm .... ia uite la fufele astea ce se dau in spectacol ... nu inteleg rolul acestor metode de agatare .. nimeni nu mai crede in dragoste adevarata ? in sacrifiuciu si suferinta pentru persoana iubita ? s-a dus romantismul .... in ziua de azi ....

BogdanCMS 21-08-04 10:09

BOG, pe ce lume traiesti? Care romantism? :ashamed:

CataNOS 21-08-04 10:50

Romance is gone, now it`s $$$ time :cry:
Bleah

BogdanCMS 21-08-04 12:09

Eryka, dar tu de ce n-ai zis cum agati un baiat? :P :P :lol: :lol:

Eryka 21-08-04 12:53

... hmmm... deci tot eu sa sparg gheatZa... pai... eu de obicei nu prea ma chinui sa agat :lol: dar agat si eu ... cand am chef... mai in gluma mai in serios...

nu stiu... va zic alta data... sunt in pana de ideei

Da_Rude 21-08-04 13:13

LOOL Eryka...:) pei acu zi si tuh...emmm am si eu o intrebare..by Eryka ... ( B 69 REA ... coming soon ) nu e un golf 3? condus de o tipa..cred :D si u ai 16 ani... :oops: sau esti tuh? :D

B|shOp-VR6 21-08-04 13:19

Golful e B 63 REA si e condus de o gagik dar nu de ea...

Da_Rude 21-08-04 14:18

ohh..okei :P my bad..eu asa tzineam minte.

Eryka 21-08-04 14:42

in caz k nu ai observat... coming soon ( in curand )

si suntem in OFFTOPIC

TheSinner2 21-08-04 16:33

hai sa ajut fetele :) ... daca vreti sa ma agatati ... aveti urmatoarele posibilitati:
1. ma faceti varza la semafor :twisted:
2. va fac varza la semafor si ma lasati sa va consolez :lol:

just kidding.. boobs .. that's the key :P

BogdanCMS 21-08-04 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
just kidding.. boobs .. that's the key :P

Me, ass and legs...and pretty face too 8) :lol:

Da_Rude 21-08-04 20:59

LOL eryka am crezut k deja o ai :D hihih

Gabi 22-08-04 19:20

...mda, si pana acum, 1 singur mesaj dedicat, propriu-zis, topicului...

IS 18 BOG 22-08-04 21:40

Re:

Gabi: BOG - abtine-te de la astfel de mesaje, ca esti 100 % offtopic!

Eryka 25-08-04 02:55

mie nu mi-e greu sa agat :lol: probabil si tupeul nesimtit ma ajuta... :lol:
ma bag foarte usor cu baietii in seama ... si deci agat usor... :lol: lolz

EvLSant0S 25-08-04 03:30

am observat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

IS 18 BOG 25-08-04 08:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
Gabi: BOG - abtine-te de la astfel de mesaje, ca esti 100 % offtopic!

toata lumea e in off topic ...

aicad 25-08-04 10:25

TIP oF The DAY: daca vre-o fata are de gand sa ma agatze e deajuns sa ma imbete pana nu mai stiu de mine :)) (PS: mie nu mi \"se rupe firul\" niciodata :)) )

Da_Rude 25-08-04 11:03

LOL se stinge lumina la tine?:)

B|shOp-VR6 25-08-04 11:06

Aicad.. Sa ma imbete pe mine dak-o tine...... buzunarul :lol: :peace: :drunk:

BogdanCMS 25-08-04 11:17

Topicul asta a fost deschis degeaba, nu sunt fete \"destupate\" la minte pe-aici... :?

Kitana 25-08-04 11:33

daka o fata vrea cu adevarat sa puna gherutza pe un baiat o poate face foarte ushor... in general barbatzii sunt ushor de vrajit... daka sti cum sa`i vrajeshti logik... fie prin vb dulci cu dublu intzles... fie printr-o plecare boomba de la semafor... um spunea unu dintre voi... fie prin multe alte metode de`ale femeilor... barbatzii in general sunt nishte jucarii ale femilor ... asa ca baietzi mai ushor cu umflatu in pene haha :))

SpeedeR 25-08-04 11:45

lolz kitana.... adik vrei sa zici k barbatii sunt tarfele femeilor?! nui asa ! :P

uite... dk nu vreau nu pot sa fiu agatat de vreo fata :twisted: :twisted: 8)

BogdanCMS 25-08-04 11:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
... fie printr-o plecare boomba de la semafor...

N-ai sa ma agatzi in veci asha... :lol: :lol: :lol:

B|shOp-VR6 25-08-04 11:58

Depinde cat de bomba...k dak pleci prea bomba, s-ar putea sa-l uiti pe ala la semafor :))

g-spott 25-08-04 13:25

Re:

Quote:

daka o fata vrea cu adevarat sa puna gherutza pe un baiat o poate face foarte ushor... in general barbatzii sunt ushor de vrajit... daka sti cum sa`i vrajeshti logik... fie prin vb dulci cu dublu intzles... fie printr-o plecare boomba de la semafor... um spunea unu dintre voi... fie prin multe alte metode de`ale femeilor... barbatzii in general sunt nishte jucarii ale femilor ... asa ca baietzi mai ushor cu umflatu in pene haha :))

Unde era mama Omida ... mare vrajitoare mai esti tu :lol: .... si cu plecarea aia bomba ... vorba lu' B|shOp-VR6 ... sa nu fie chiar bomba sa iti sara motoru' prin capota sau altceva ... ca sigur il agati .......... pe semafor nu pe baiat :))

pimp_lex 25-08-04 17:04

Re:

Quote:

haha, ai fost tare la faza asta......dar niciodata nu uita ca un baiat are ca prim scop cand agatza sau se lasa agatzat sa f*ta (nu e o regula, dar in general zic), de aia ti se pare ca e asa de usor de agatzat un baiat....dar pt ceva mai serios, n-o sa mai fie chiar asa usor....

BogdanCMS 25-08-04 17:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
dar niciodata nu uita ca un baiat are ca prim scop cand agatza sau se lasa agatzat sa f*ta (nu e o regula, dar in general zic)....

Hehe, adevarat grait-a-i frate pimp_lexule.... :wink: :lol: :lol: De parca fetele n-ar gandi la fel cand vad un baiat care le place...nu e nimic anormal in asta... 8) :D

SpeedeR 25-08-04 17:55

adevar graiesti... :D :D :D

si in +, baietii nu se lasa agatati, ei agata :peace: aparentele insala ;)

pimp_lex 25-08-04 18:46

:lol: :lol:
ma bucur ca sunteti de acord si ai dreptate Bogdane ca si fetelor imediat la p*la le e gandu cand sunt atrase tare fizic de un baiat....numai ca ele nu prea vor sa recunoasca

aicad 25-08-04 19:50

kitana imi place cum gandesti :)) dar cum ziceau si baietii un barbat nu se lasa agatzat decat daca are vreun interes... deci nu e chiar asa cum credeti voi :) dar puteti sa va amagiti in continuare noi nu ne suparam :))

Stuey 26-08-04 06:48

Re:

mda...pei daca tu crezi ca ma agatzi pe mine cu vorbe d'alea dulci...mai gandeste-te.(acu depinde si ce fel de vorbe...dar daca te sclifoseshti pe langa mine...o sa devii stresanta.)Si inca ceva...credetzi ca atunci cand vine un tip la voi sa va agatze...voi nu stitzi ca el de fapt abereaza??? (in limbaj taranesc \"vrajeli\" :P :D)...dar voua totushi va place asta :wink: .(si in acest caz depinde de tip...si depinde ce poate sa dea din el)

Kitana 26-08-04 11:17

de ce atzi sarit asa de rau in sus va simtzitzi atacatzi? iar in privintza plecarii boomba de la semafor m`am referit la ce a postat un tip pe prima pagina ... asa ca ... a fost doar un exemplu ... metodele sunt multe...

Carmen 26-08-04 11:45

Depinde de persoana, loc, timp...mod si nu mai stiu ca n`am mai facut gramatica de mult. :lol: Trebuie sa`l/o lasi sa vorbeasca si sa`ti \"modelezi\" comportamentul in functie de ceea ce spune... La semafor am plecat cu scartzuri numai daca am avut eu kef sau daca isi beleau okii unii de care as fi vrut sa scap. E ceva si ideea cu masina, de ex sa ramai \"in pana\" :)) Voi baietii n`ati fi entuziasmati sa va faca o gagica la semafor..in skimb o \"neajutorata\" care se stramba cu nasul sub capota si nu stie ce sa`i faca...

Eryka 27-08-04 15:58

good point carmen :wink:

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning