![]() |
E60 - 535d
9 Attachment(s)
de curant am achizitionat un 535d si vreau sa va dati niste pareri desre masina,daca va place,daca sunt ceva probleme cu aceasta masina.
modificarile ce vreau sa pun sunt niste jante black chrome niste oglinzi de m5,difuzor din carbon cu iesit pt 4 tobe eleron din carbon si distantiere. voi ce parere aveti? |
Re: BMW e60 535d
eventual daca stiti voi evetuali vanzatori de piese de tuning daca aveti de vanzare jante sau oglinzi,etc.
ce m'ar mai interesa ft tare ar fi folii pt faruri sa le dau o tenta de negru daca are cineva asa ceva si daca mai stiti ceva modificari de bun gust... |
Re: E60 - 535d
Foarte frumoasa negresa :D Sa ai parte de ea si spor la modificari
|
daca iti iei alte jante fa-mi un pret pt acestea daca sunt de vanzare te rog . ms
|
pai le vand.nici nu stiu sa iti zic cum sunt pe piata.si dau doar jantele fara cauciucuri.id-ul meu este [email protected] sau 0745131935
daca vrei sa vb mai multe ma gasesti.eu o sa le dau ca nu am ce face cu astea apoi ca de iarna am pe 17 |
cam pe la 1000 euro negociabil le dau ca nu au zgarieturi si o fost pe masina 4 luni ca le'o luat azi vara si o avut acuma alea de iarna.ma cauti daca te intereseaza
|
masina are pachet M complet de fabrica.jante M, suspensie M, directie M, aerodinamic M.deci jantele is originale de bmw si au fost schimbate recent pe casco ca fostu proprietar nu io placut ca una era zgariata si le'o schimbat toate
|
Arata masina foarte bine si cu astea,de ce vrei sa le schimbi?
|
pai vreau sa pun jante baracuda black chrome si sa il fac tot negru mat
ca atunci el o sa fie negru mat si jantele o sa deie bine cu foliile de pe geamuri.oricum jantele astea mult mai bine arata in realitate decat in poze |
foarte frumoasa masina.un sfat nu-l fa negru mat!folie pentru faruri am inteles ca gasesti pe ebay speciale pentru e60.daca tot o faci neagra fai un interior alb sau crem deschis si o sa fie perfecta.
|
deci masina ii tot M.inclusiv directia merge o sg tura nu o tura jumate.acuma cu interioru sar putea daca il fac il fac alb.in primu rand vreau sa pun difuzoru spate de carbon si sa ii scot 4 tobe
|
m'am gandit si sa o vopsesc alb perlat cu plafonul negrusi folii si jante black chrome
|
cum sa schimbi jantele astea:) care sunt prea tari:) pastreaza-le:) ai o masina foarte frumoasa:);)
|
multumesc foarte frumos.vreau sa o fac printre cele mai frumoase 5-eruri din tara.acuma mam uitat pe ebay si jantele astea fara cauciucuri is 1680 de euro si cu tot cu cauciucuri 2400.ma mai gandesc daca le dau deocamdata:D
|
Eu ti-am zis ca sutn foarte misto....
|
mersi de sfat.maine ma duk sa schimb foliile sa pun mai negre
|
Parerea mea sincera
Asa masina,nu ii cumpara difuzor si alte tampenii Laso asa cum e,eventual mici detalii (Siglele de pe capota si porbagaj si de pe volan,eventual si centrul rotilor sa iti cumperi altele,cu negru) In rest,cam atat Niste jante grave negru complet. Sa te bucuri de ea. PS: Cati km are masina? |
Nu inteleg ce va place voua la jantele negre??? Negru nu mai scoate janta in evidenta cu absolut nimic...
|
pai eu vroiam sa ii pun difuzorul doar ca sa ii scot 4 tobe si jante crom negru vreau sa ii pun.si embleme bmw din carbon si eleron din carbon.nu vreau sa o impopotonez cu tot felu de prosti
masina are 100 de mi de km din 2005 |
4 Attachment(s)
nu ii faza de negru normal ii faza de negru crom.ti'am atasat o poza sa vezi cum arata
|
poate schimbi bara cu una de m5. o sa se vada mai frumos cu evacuarile.. oglinzi de m5:) e frumoasa cu shadowline.emblemele de carbon dau frumos rau. am si eu. bafta:)
|
eu miash lasa bara asta ca bara de m5 nu are proiectoare si eu vreau sa ii pun leduri se xenon in proiectoare.sau este bara de m5 care are si proiectoare?ai avut ceva probleme cu masina?sunt probleme cu masini de astea?
|
ce parere aveti de jantele alea?
|
superb.....sa ai parte de el si spor la modificat
|
Sunt frumoase jantele, cred ca varianta cu dunga rosie ar arata mai bine pentru ca pune in evidenta dimensiunea jantelor, nu iti recomand foliile pentru faruri de pe Ebay pentru ca am avut si eu si au adeziv foarte prost se desfac mereu, cel mai bine mergi la un aplicator de folii sa iti puna Llumar de ex, dar o nuanta cat mai deschisa pentru ca altfel o sa ai sigur probleme cu politia si cu vizibilitatea noaptea. Spor la modificari
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
super 5'arul , spor la modificari !
ca tot vb'eai de eleroane ...incearca ceva gen Ac Schnitzer pe portbagaj cum este cel de M5 ...am un amic cu un 5'ar exact ca al tau doar ca la interior are piele maro :-P si mai putini km in fine nu conteaza.... Bafta !!! :arrow: |
1 Attachment(s)
pai o sa pun ceva finut cum o sa pun poza mai jos.nu vreau sa o tiganesc si sa o impodobesc.vreau sa pastrez linia originala si sa pun elemente de calitate
|
ca si cel din poza dar carbon sa dea cu difuzorul
|
foarte foarte foarte frumos e60-ul......sa ai parte de el si te rog nu-l strica cu negru mat si alte prostii ca e superba asa cum e....niste jante mai frumoase daaa....si eventual o suspensie s-o trantesti rauuuu de tott:lol::lol:
|
m'am gandit si eu ca nu are rost sa o fac negru mat.jantele trebuie neaparat sa le schimb.de aceea sunt de vanzare acestea
|
Mi se pare fumat deja negrul mat, las-o asa, e splendida culoarea. Si jantele dau bine pe ea. :D
|
multumesc frumos de aprecieri.dar ca un impatimit de tuning asa nu o pot lasa
o sa mai schimb una alta.culoarea este un negru individual |
Quote:
|
nuuu.nu ziceam asta.si daca te uiti mai bine is aproape la fel.poate sunt chiar identice ca dupa ce am pus reply am observat.vreau ceva in gen cum ai pus tu sau cum am pus eu dar din carbon vreau sa pun:)
ii ok si eleronul din poza care ai atasat'o tu. |
sunt identice
|
Quote:
am inteles ! :-) ...app uh vrei difuzorul spate exact cum are userul " m_power87" pe masina lui nu !? :D |
Arata frumos masina asa . Nu iti pune croame ca nu dau bine . Jantele asta dau super bine .
|
2 Attachment(s)
pun o poza cu difuzorul,nu chiar asa de mare adica mai drept.mai apropiat de cel original.am atasat niste poze cu difuzorul.sa arate ceva in gen ca si bara de m5
|
8 Attachment(s)
nu pun croame.pun croame negre.
ajutati'ma sa ma decid la jante daca tot suntem la capitolu asta: -crom negru; -negru mat cu dunga rosie. dintre astea doua.pun poze cu jante. uitati'va si dati'va cu o parere |
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning