Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva pescari pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/174789-pescari-forum.html)

B|shOp-VR6 07-03-10 15:50

Sunt si ceva pescari pe forum?

Daca da.. poate ne mai distram si noi nitel.. Prezentam scule, balti etc.. :D

cryssl 07-03-10 18:04

Re: Sunt si ceva pescari pe forum?

am eu o undita

4.5 m cu mulineta
fir care rezista la 7 kg

dar a mai mare captura a mea nu a depasit 500 grame :)))
asta cand nu imi pierd rabdarea ..

DTH 08-03-10 09:14

Cānd dă căldura şi e frumos afară , mă bag şi eu :D

Hondarul 09-03-10 11:27

2 Attachment(s)
Bai, bagati-va mintile in cap!

Cea mai buna zi de fishing de anul trecut... Sper sa mai prind si anul asta.

Si mai am ceva poze din trecut acilea https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=555

Oricum, lasa ca ma apuc sa promovez hobby-ul asta mai serios, pe forum aici.

B|shOp-VR6 09-03-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3163462)
Bai, bagati-va mintile in cap!

Cea mai buna zi de fishing de anul trecut... Sper sa mai prind si anul asta.

Si mai am ceva poze din trecut acilea https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=555

Oricum, lasa ca ma apuc sa promovez hobby-ul asta mai serios, pe forum aici.

Zi taica unde e balta asta de rapitor ca demult caut.. :D

Am si eu un filmulet, asa de inceput...

Deja am facut upgrade la scule :)) pentru noul sezon

https://www.youtube.com/watch?v=aWEiS5rkXHs

Hondarul 10-03-10 10:43

Pai ce faci ma, te duci pe Moara Vlasiei? Am fost si eu cu bateria de crap, dar nu am avut navomodel si nu am prins nimic...

Reincep iar anul asta, am auzit ceva de Peris, de bine...

maryo 10-03-10 10:50

;)) mhey pescarilor nebuni..............va invit eu undeva unde sa pomeniti ........dl.Hondarul stie prea bine - promit sa pun si poze cu ceva capturi de acolo (asta cand intru pe laptop ca acolo le am) !
Stati cuminti cu MV2 pt ca acolo sunt pesti cu 10 gauri facute de Gamakatsu in bot.....sa fim seriosi!
Sa vina primavara odata :)

B|shOp-VR6 10-03-10 16:34

Pe Moara.. dar fara plantat... Nadit cu Cobra si momitor.. nimic mai mult. In schimb, nada face diferenta.. (Mi-am luat si un spod.. sa vedem cum o merge cu el).

Maryo.. pai tocmai aia e treaba.. aia cu 10 gauri sunt cei mai suspiciosi :D ii prinzi greu... :D

Referitor la Peris.. am auzit ca e doar povestea de el si ca acel Albastroiu e cam infect ca si patron. Aici vorbesc despre pescuitul la crap... poate o avea si partile ei bune..

topser 10-03-10 20:49

5 Attachment(s)
tata e cu pescuitul , mergeam si eu cu el cand eram ceva mai mic :)
cateva poze :D

ps. deaia e ticozauru asa inaltzat :)))

Hondarul 11-03-10 11:13

Haide ma Maryo cu poza aia celebra!!!!!

B|shOp-VR6 11-03-10 15:24

Mai bine cu numele baltii :)) de rapitor :))

maryo 12-03-10 16:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3171124)
Haide ma Maryo cu poza aia celebra!!!!!

De precizat ca la acea partida s-au prins 2 exemplare ca cel din poza,s-a mai scapat unul mai mare si s-au scos afara inca 3 crapi romanesti!
Pestii sunt salbatici si ofera un dril de neuitat - va poate confirma si Hondaru.

andreimp3 14-03-10 17:32

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3165623)

foarte tare filmul mai ales sfarsitul:))))

ce bine ca cineva s-a gandit sa deschida aceasta tema...
cand se organizeaza ceva (intalniri) sa postati aici pe topic
vara aproape in fiecare week merg cu unchiul meu la peste prin judetul teleorman si olt... da merg si prin alte parti

DTH 15-03-10 14:13

2 Attachment(s)
Să mă laud şi eu cu ce am prins anu trecut :lol: am şi uitat de poze :lol: ceva micuţ dar merge...yummmy :dribble:

deniel 15-03-10 21:54

In perioada asta e bine de mers pe canalele de irigare din zona Oltenita-Calarasi,Dunarea se umfla si odata cu ia si crescatoriile de peste si inunda toate canalele de irigatii de pe camp,se poate pescui sau se poate cumpara peste pe bani de nimic.

Hondarul 16-03-10 08:51

Quote:

Originally Posted by maryo (Post 3175636)
De precizat ca la acea partida s-au prins 2 exemplare ca cel din poza,s-a mai scapat unul mai mare si s-au scos afara inca 3 crapi romanesti!
Pestii sunt salbatici si ofera un dril de neuitat - va poate confirma si Hondaru.

Sefu, ce tineri eram... :lol: Fara femei, copii, sau alte complicatii :twisted:

Vezi ca in 2 saptamani punem V8-ul la munca, la Tibrinu!!! (chill, ca am GPL :lol:)

Hondarul 18-03-10 08:28

Sabato testez o balta secreta de salau + stiuca... Sa vedem ce se intampla pe acolo...

EvLSant0S 18-03-10 17:30

vaaaaaaaaaaaaaaaaaai cat de tare :D
pun si eu diseara niste poze frumoase am fost cu alti pasionati de motorsport si a fost foarte tare

anu asta tre sa facem ceva frumos si din punctul asta de vedere :D

p.s: am magazin de pescuit bun bun bun si ieftin si cu reducere ptr voi :D

Hondarul 19-03-10 08:26

Pai da-te-n caraselul meu, combina-ne la magazin boss, ca incepe sezonul! Haide, ca-l promovam acilea!

In alta ordine de idei, maine la ora asta voi fi avut deja 3 salai - sper!

Si DA, la vara, facem o iesire frumoasa, stam peste noapte. Mai si pescuim daca ne aducem aminte...

B|shOp-VR6 19-03-10 17:39

Maine.. la ora asta.. sper sa termin de intins lansetele :D

Hondarul 22-03-10 08:30

Adica fusei la peste ma? Zi ce ai luat, ca eu, cam slab... 2 salai amarati, pe la 1,5 - 2 Kg bucata. Plus un chinez, sarit de 10 kg cred, pe care l-am agatat cu jigul... a luat fir, ams trans frana, pana a indreptat carligul :( Asta e... de acum iau doar Gamakatsu.

Si am mai pescuit un Navara impotmolit in noroi :)

Tu ce ai facut bre?

B|shOp-VR6 22-03-10 12:07

Ca de incepere de sezon.. trasaturi slabe.
Am fost 4 (eu cu partenerul meu si PUS din Insomnia cu al lui). Am luat cam 6 bucati de fiecare. Cele mai mari de 9 respectiv 7kg in rest erau cam standard... 4-5Kg. O partida ok pentru inceput de sezon. Sa vedem peste doua saptamani daca mai incropim ceva. Saptamana asta e concurs. Unde mergi neica la rapitor.. ca as merge si eu.. m-am plictisit sa spuna lumea ca ma mut cand plec la crap :))

PS. Si eu tot carligele acelea le folosesc... all the way :D

Hondarul 22-03-10 16:07

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3208419)
Ca de incepere de sezon.. trasaturi slabe.
Am fost 4 (eu cu partenerul meu si PUS din Insomnia cu al lui). Am luat cam 6 bucati de fiecare. Cele mai mari de 9 respectiv 7kg in rest erau cam standard... 4-5Kg. O partida ok pentru inceput de sezon. Sa vedem peste doua saptamani daca mai incropim ceva. Saptamana asta e concurs. Unde mergi neica la rapitor.. ca as merge si eu.. m-am plictisit sa spuna lumea ca ma mut cand plec la crap :))

PS. Si eu tot carligele acelea le folosesc... all the way :D

Tot pe moara ai fost? Nu mai are haz nene, nu m-as mai duce la Moara... O sa testez Perisul anul asta. Vezi ca de stiuca, a fost destul de buna si Moara Vlasiei aia salbatica, inainte de asta de concurs. Si mai e si prima, inainte de asta salbatica. Prima e 50, aia salbatica e 30. Insa ultima oara cand am fost, aglomeratie mare... si nu prea se mai prindea. Insa am luat ceva stiuculite frumoase acolo.

Nimic spectaculos, dar macar aveam activitate...

BONUS: de la aceeasi partida de pescuit, cu salai si stiuci mari... Intelegeti care e treaba cu stiuca si salaul? :D

Hondarul 25-03-10 19:21

5 Attachment(s)
Haideti ma flacai cu poze de prin arhivele personale...

ps: un crapustean si de la balta de suflet a lui Bishop, Moara...

mitza mtb 25-03-10 19:43

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3185305)
Să mă laud şi eu cu ce am prins anu trecut :lol: am şi uitat de poze :lol: ceva micuţ dar merge...yummmy :dribble:

Ptuuu ce uratenie.. m-am si speriat :|

DTH 25-03-10 20:00

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3219158)
Ptuuu ce uratenie.. m-am si speriat :|

ha ha ha :blahblah: ...numai rezist ...īncă puţin şi mă plasez la dunare ...:dance: să vezi ce aduc , numai bunăciuni :shock:

Alexutzzz 25-03-10 20:34

Acum am vazut topicul.Toata vara trecuta am stat pe balta:D
Am mers de multe ori la Hagiesti.ziua foarte slab,dar noaptea si dimineata nebunie curata.
Doar la crap si doar plantate.
Cand se mai face o iesire anuntati pe aici poate apar si eu.Cat am avut suv ma durea la banana,acu sa vad cum o fi

B|shOp-VR6 26-03-10 13:01

Frumoase capturi Hondare.. dar ai si ceva ani (cred) in fata mea de cand pescuiesti :D. Ma fac eu mare si ai sa vezi atunci.. :))

KAY_ 26-03-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3208981)
Tot pe moara ai fost? Nu mai are haz nene, nu m-as mai duce la Moara... O sa testez Perisul anul asta. Vezi ca de stiuca, a fost destul de buna si Moara Vlasiei aia salbatica, inainte de asta de concurs. Si mai e si prima, inainte de asta salbatica. Prima e 50, aia salbatica e 30. Insa ultima oara cand am fost, aglomeratie mare... si nu prea se mai prindea. Insa am luat ceva stiuculite frumoase acolo.

Nimic spectaculos, dar macar aveam activitate...

BONUS: de la aceeasi partida de pescuit, cu salai si stiuci mari... Intelegeti care e treaba cu stiuca si salaul? :D

Balta de la Peris (Albastroiu),cica ar fi cu rezervare dinainte , un fel de circuit inchis , ceva de genu am inteles si nici cine stie ce peste nu e.Cunosc balta de multi ani ,anu trecut a fost asa si asa , nu cred sa se fi schimbat mare lucru ,poate doar mai multa reclama .Poti incerca balta de la Tancabesti acolo chiar se prinde numai ca e cam aglomerat in weekend .

Hondarul 26-03-10 18:22

Si parca la Tancabesti e si 300 de lei... La Peris parca e 130. Cam e diferenta...

Maine mai trag o fuga la salau, poate am mai mult noroc. Si peste vreo 3 saptamani, bagam si un crap, cu Maryo.

KAY_ 26-03-10 20:35

300 lei e balta de distractie, te lasa numai cu anumite scule , prinzi si arunci, dar sunt adevarati monstrii acolo . Balta de la sosea e 100-150 lei depinde pe ce mal vrei , ai voie 5 kg sa iei acasa .Astea sunt preturile de anu trecut , nu cred sa se fi schimbat .

Daca te duci pe balta de la Peris sa lasi aici cateva impresii .

EvLSant0S 29-03-10 15:26

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3221811)
Si parca la Tancabesti e si 300 de lei... La Peris parca e 130. Cam e diferenta...

Maine mai trag o fuga la salau, poate am mai mult noroc. Si peste vreo 3 saptamani, bagam si un crap, cu Maryo.

can i join plz ? :D

B|shOp-VR6 29-03-10 22:51

La Tancabesti e 300RON balta publica.. Cea de concurs mi se pare ca e accesibila doar celor cu abonament si tocmai acolo sunt crapii cei mai frumosi :D

Hondarul 30-03-10 11:24

Da, la 300 este C&R, dar am inteles ca se prinde ca lumea...

Pai haide ma Santose, mergem oricand... sa bagam si niste filme si poze cu animale, nu doar cu masinute :)

ps: sambata am prins 2 strapazani minusculi, sub 1 Kg impreuna :) Am agatat un chinez care cred ca sarea de 20 Kg, a fugit cu tot firul si a scapat... asta e. Un amic a luat, cu jigul, de coada, un romanesc de 12 Kile, s-a batut cu el vreo 30 de minute...

EvLSant0S 30-03-10 12:36

eu daca vin vin la crap nu la rapitor,ma refeream la cea de peste 3 saptamani de care ziceai
cu maryo

poate refacem un pic 4ssu cu bishop cu maryo tu :D etc :D

Hondarul 30-03-10 15:34

facem, nu facem, asta e... dar de pescuit, tot pescuim :D Sau daca nu pescuim... bem!!! Da boss, te tin la curent, ca momentan Jeep-ul meu e gol, deci locuri estem cacalau!

B|shOp-VR6 30-03-10 15:43

Neica.. pana la urma care e balta asta de care tot zici?:)) Cu salai, romanesti.. chinezesti... si alte vietati?:))

Hondarul 30-03-10 16:43

Asta de am fost sambata, e langa Naipu, spre Alexandria. Este dupa Albele, imediat. Este 40 de lei/zi si poti da in doua balti. Am inteles ca abia cu o zi inainte oprisera apa si de aia inca nu se stabilizase pestele cica... Sa zici daca ai chef de o alta tentativa, poate aduci noroc ma :) Daca nu, mai sunt Gostilele, Ganeasa de incercat la salau.

B|shOp-VR6 30-03-10 19:30

Buey... pai eu vreau una la raptior.. poate imi dezvirginez lanseta de spinning :)) caci de cand o am n-am prins nimic la ea.. decat niste vreascuri, nuferi... bradis :))

Hondarul 31-03-10 08:19

Pai hai sa organizam ceva nene, uichendul dupa Paste, sau luni, ca e liber, cand vrei nene si ne bagam!

All times are GMT +2. The time now is 22:25.

- Copyright 2026 4Tuning