![]() |
My ride
3 Attachment(s)
Vreau si yo o parere despre masina mea plsss. ce sa fac? Sa o tin sau sa o schimb ?
|
Re: My ride
poi asta nu tine de noi ci de tine
depinde daca ce doresti tu de la o masina (nu ai spus niste date tehnice ) |
E foarte frumoasa..Ce motor are?
|
aaa scuze. Am un motor de 2.0 pe ea si cu un mic cip la motor 160 cp. E full option fara navi, dar am dvd touchscreen + subwoofer Pioneer de 1200W. Acum nu stiu ce sa fac, sa ma apuc sa ii schimb jantele, grila de la radiator, spoilerele (sa-i pun spoilere nu prelungiri), sa o vopsesc (negru cu portocaliu) sau sa o vand sa-mi i-au ceva mai tare??
|
arata bine masina ta, imi place.
e in bacau acum? ca nu am vazut-o prin oras never ever... cat despre schimbat, esti constient ca daca ii faci modificarile mai sus amintite nu recuperezi banii investiti, ci o faci doar pentru placerea ta, nu? :) cati bani esti dispus sa bagi in modificari, sau sa pui peste ce iei pe ea? |
NU, momentan nu este in Bacau, eu sunt student in Bucuresti. La un calcul aproximativ mi-a iesit ca ar trebui sa mai bag cam 6000 de euro (spoilere 500e/buc = 1000e, jante chrom 18" 400e/buc = 2000e cu tot cu roata de rezerva :P ,cauciucuri 150e/buc = 750e, grila 100e, stopuri 250e, manopera 100e , vopsit complet 1500-2000e. aproximativ 6000e +- 500e
|
Masina e frumoasa! Eu zic ca nu ar trebui sa o schimbi...
|
vb lui andrei tine o
mai ales ca vrei sai faci modoficarile alea si daca mai si reusesti o sa fie oricum diferita |
dar am uitat sa specific..........in oras imi i-a cam 14% la felul in care merg yo. dar pt 3-4 litri in plus fata de un tdi se merita, se simte diferenta. am facut o liniuta cu o bora de 1.9 tdi de 130 cp si atunci s-a vazut MAREA diferenta
|
cu tot cu roata de rezerva...
la ce bun? iti prisosesc 400 de euro? aia o folosesti 1 data-de 2 ori p an, si atunci pana la prima vulcanizare, crezi ca merita? |
Quote:
|
astea-s fitze, nu merita...
|
asa ma gandeam si yo :D..........eleronul ce zici, sa-l schimb sa-i pun unul mai mare?
|
E perfect asta... Nu pune unul mai mare
|
barele par a fi facaturi, iar despre roti cred ca sunt copiile turcesti ale lui Borbet.
parerea mea e ca masina trebuie sa sufere un face-lift total; in-afara de eleron - e forte potrivit rotile pastreaza-le pentru iarna |
Nu sunt spoilere complete, sunt prelungiri silviu, si nu sunt facaturi sunt "lumma". Cat despre jante am zis ca vreu sa le schimb, si sa-i pun chromate pe 18". Iar masina oricum va suferi un face-lift total, repet ca: vreau sa-i pun spoilere complete, jante, stopuri(cu leduri), faruri (angel-eyes), grila de la radiator, si vreau sa o vopsesc in genul la a ta :D
|
deacord cu tot mai putin cu farurile angel eyes...
odata pt totdeauna, alea sunt accesorii pt o singura marca, bmw, restul... nu comentez k imi ridic prietenii in cap :D |
pai si dac tu zici sa nu-i pun angel eyes, arata-mi atunci un model frumos de pleoape sau ceva sa-i pun pe faruri
|
sunt pleoape pentru pus pe si sub far, daca vrei modele vorbim, ca se gasesc mule frumoase ;)
|
Am vazut cateva modele, dar nu prea mi-au placut. Daca ai ceva poze, posteaza-le te rog k sa voad si yo sa-mi fac o parere. Ms :P
|
2 Attachment(s)
aici ai 2 modele, care le poti cumpara din ro, fara probleme
unul e kamey si e 56 de euro, celalalt e 80 de ron pot sa-ti dau in skimb niste numere de telefon si sa vorbesti direct pentru alte modele, in bacau ( pe prv insa) ;) |
daca vrei ceva... poti vb cu c&o tuningm la ovidiu... ploapele din poza 1 sunt 500 de mii.
|
hai mai mertane de ce te bagi peste aleks, vrei sa-i strici combinatia????
|
nu-i combinatia mea, eu am gasit la importatori preturile astea, daca sunt altii mai ieftini, pt originale , foarte bijne...
pt copii, stiu si eu suficiente numere de telefon.... |
ms ms :) lasati-mi si mie niste numere de telefon sa dau un tel si sa vad exact preturi si modele.
|
Daca tot esti in Buc de ce nu cauti acolo..Sunt mai multe posibilitati ca in Bc..Si eu zic sa nu umbli cu fakeuri..Daca iti iei i-ati ceva de firma..
|
Oricum tot ce am pus pana acum pe ea si tot ce voi pune voi pune numai piese originale, e si pacat pt cativa bani in plus sa-i pun kitch-uri. M-am interesat pe aici de faruri angel eyes, dar baietii au zis sa-i pun pleoape, iar pt astea chiar nu am avut timp sa umblu.
|
mai om... tu esti cel care ne injurai pe masinile modificate din bacau?
|
Ceeee????? ce injurat???
|
scuze fra.. te-am confundat cu altu... unde erau primele tale postari pe la pagin 30 si ceva... scuze incao data... sa revenim la subiect... ce motor ai zis ca ai?
|
am un motor de 2.0 benzina adus la 160 cp
|
Quote:
La baza ce motor e ... adica cati cai? Si cam ce modificari are? l-ai pus pe dyno sau aproximezi tu ? oricum... cum ziceau si baietii ... frumoasa masina ... si merita investitia ... pt ca bora e o masina care cred ca are potential ... |
la baza are vreo 140 de cai, dar din pacate nu l-am facut yo (tuning-ul la motor), asa am cumparat-o din germania si am si verificat-o atunci si dadea cu virgula :D 160,nu stiu cat
|
Nu stiu ce motor pe benzina ai tu, dar nu am mai auzit de motorul asta pe Bora..Motorul de 2.0 benzina are 116 cp..
|
nu cumva ai motorul v5? ala de 2.3?
|
Aia are 150 cp!
|
Quote:
Ce avatar frumos ai cristian ... da vezi ca il mananca avatarul meu de pe mess :shock: :oops: :rolleyes2 |
in talon scrie 110 Kw, care stie, sa faca conversia si sa ma invete si pe mine :D Eu stiu ca are 140 si ceva. Astept niste raspunsuri cat de cat apropiate de adevar :D Ms
|
Pai eu nu stiu ce motor e ala..Vorbesc serios ca nu exista motorul de 2.0! 110kw= 150 cp.. Pai vezi ca scrie si cati cm3 are motorul..
|
Ala de 2.3 are 110 kw .... search yahoo :rolleyes2 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning