![]() |
Cumpar Voucher / Bon / Cupon Programul Rabla
Cumpar Voucher programul rabla doar in bucuresti sau cei ce au posibilitatea de a-l aduce in bucuresti sau trimit cu plata ramburs prin curierat ( transportul este suportat de vanzator si doresc cu optiune verificare colet/plic pentru a vedea daca sunt ok toate actele ) .
Ofer 1500ron pe un voucher , am nevoie de 3 bucati . Contact - 0765466119 Mihai . |
Re: Cumpar Voucher / Bon / Cupon Programul Rabla
mai pune 200 ron si iti dau eu unul
|
Din pacate 1550ron pot oferi cel mult , asta ca sa fie peste restul ofertantilor si am nevoie de 2 bucati .
|
http://www.afm.ro/main/info_stuf/par...ane_fizice.pdf
http://www.afm.ro/main/info_stuf/par...n1683-2009.pdf 2 linkuri de la mediu direct-nu scrie de copia dupa cartea de identitate. salut. vorbim |
Am 2 bucati cat oferi ? reply
|
1650lei??
|
zeffacec am vazut insa am vb la firma de unde doresc sa iau masina (noua) si mi-au cerut si copie dupa cartea masinii (doar copie , nu legalizata) . Acum nu stiu ce sa spun , oricum ramane cum am vb .
Pitibraila - ai pm In continuare ramane valabil anuntul din primul post (1500ron iar cei ce nu sunt din bucuresti platesc transportul pana in bucuresti) . Deci 1500ron cash in mana (nimik mai mult din pacate) . |
Astept oferte .
|
Alfa iti dau eu un voucher + toate actele necesare la 1650 + transport daca vrei!!! [email protected] sau 0761761408
|
Se poate Inchide , Am rezolvat . Multumesc .
|
SE REDESCHIDE
|
Astept oferte .
|
Alfa iti dau eu un voucher + toate actele necesare la 1650 + transport daca vrei!!! [email protected] sau 0761761408
|
Am un cupon si actele aferente la 17 mil. Anunt valabil pt. Bucuresti si judetele limitrofe. Tel.0724875505
|
Quote:
|
Alfa iti dau voucher cu toate actele la 1600 + transport! 0761761408
|
Caut in continuare la 1500ron , sau 1600ron Urgent din bucuresti
|
Oferta ramane valabila - 1500ron ( in afara bucurestiului ) - 1600ron pentru cei din bucuresti sau daca tranzactia se face in bucuresti .
0765466119 . |
mai este valabil?
|
Tinand cont ca are 3luni jumate , nu , nu mai este valabil , cu atat mai putin la pretul acela . acum se pot achizitiona foarte usor din bucuresti la 12-13Milioane .
Multumesc oricum . SE POATE INCHIDE ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning