![]() |
Reparatii Faruri, Stopuri, Semnale Auto
13 Attachment(s)
Rotea service, se ocupa cu repararea farurilor, stopurilor, semnalelor, proiectoarelor etc.....
pt cei ce nu mai vor sa dea nu stiu cate milioane pt un far spart omul i-l face din plexi-glass mult mai ieftin si chiar face un lucru bun..... eu mi-am facut la e semnalele si stopurile clare! are f multe matrite de faruri, stopuri adresa este: iuliu maniu nr 190, bl.c1, sc c. pana in autogara militari pe dreapta! programul este intre 10- 19 sambata duminica inchis! mai jos poze din atelier..... |
Re: Reparatii Faruri, Stopuri, Semnale Auto
confirm, acum un an si ceva am facut o pozitie de tico la el si a iesit beton
|
Ceva preturi? far/stop etc?
|
Preturi si telefon
|
preturi nu stiu, mergeti acolo si vb direct cu el! mai multe informtii nu va pot da!
|
salut TAU....am vazut ca ti-ai facut stopuri transparente pe spate...banuiesc ca omu ti lea facut.....da-mi un pret ceva ...sunt din cluj si nu cred sa ajung prea curand prin bucuresti...daca ma poti ajuta mersi mult
|
Quote:
astea in pm sapt viitoare! daca nu, add taur_69 mess |
ma intereseaza si p mine ceva frumos de solnitza ...
|
Face triple pt dacia berlina si de spate? De fata am vazut ca face,dar de spate???Apropo.Vre-un numar de telefon este, pt ca eu nu prea am vazut...
|
telefon este ? vreau sa-l sun si sa vb cu el ..
|
Am impresia ca vrei si tu un comision din astea... Daca tot ai facut reclama, da si nr de telefon al omului si vorbim noi cu el
|
Quote:
nu dau nici un nr de tel, mergeti acolo si vb cu omul! eu am fost f multumit si am zis sa fac un bine celor care au nevoie sa isi faca un far ceva spart, ca daca e sa-l iei nou din magazin te costa o avere! sper ca m-am facut inteles! |
confirm, TAU nu are interes aici. il ajuta pe om cu un anunt aici pe forum pentru ca omul face treaba buna, si ne ajuta si pe noi.
|
Quote:
|
am facut si eu acum 5 ani acolo un far pt un scooter :P
este de foarte mult timp atelierul... |
Semnalizatoarele lui DVD au iesit ca dracu. Zici ca sunt topite/ scurse. Sa nu mai zic diforme.
|
Quote:
|
pai si pe tine tau cat te-au costat zi si u un scor ca sa ne facem asa o idee si noi cam cat ar ajunge
|
Quote:
|
Vreau si io un Numaru de telefon. Multumesc
|
cat am cerut numaru de telefon nimeni nu a vrut sa mi-l dea ....
uite-l aici : 0722.703.062 |
ca sa nu va mai duceti pana in Militari , exista un alt atelier cu acelasi profil putin mai aproape si se afla pe Eminescu.
eu am fost acolo si mi-a luat pentru un amic 80 RON sa-mi faca stopul de la O (un Peugeot)si ma refer ca a trebuit sa-l faca exact cum arata inainte.adik sa combine culorile aferente, rosu, galben, alb.....+ forma lui.. zilele astea ma duc iar sa intreb pentru mine la mk2 |
Quote:
|
bizonule poate poti sa ne dai un nr de tel.
ma intereseaza oglinda din interior daca se face undeva? |
Si-a facut cineva pt dacie pana acuma triplele si semnalizarile de la berlina albe la vre-unul dintre cei mentionati mai sus?Daca da, cat costa?
|
as vrea sa fac la fiat ritmo stopuri pe spate albe se baga mesterul????
|
Eu am pe masina niste stopuri albe (transparente mate..) si pt pozitii/frana e un plastic rosu prins cu un arc de plasicul mare alb care "imbraca" becurile. Asta s-a topit/deformat. Nasol e ca mi se tot ard becurile de pozitie/frana, cel mai probabil din cauza plasticului rosu in care se incing sau care loveste becurile la gropi.
Ce solutie am sa fac becurile alea sa lumineze rosu? |
Nu cred ca din cauza respectivelor protectii ti se ard becurile, din cauza ca am avut si eu ceva de genu si nu mi se ardeau. Problema ta cred ca e dintr-un fir sau din cauza unor contacte imperfecte. Parerea mea.
Ceva poze ai ca sa ne clatim si noi ochii? A. Si spune-mi te rog cat te-au costat triplele si de unde le-ai luat. Mc anticipat. |
Mai are cineva vesti despre atelierele care refac faruri? Am busit masina si am geamurile sparte la un BMW rechin.............
|
Quote:
|
tau, zici k lucreaza bine tipul,am vb cu el la telefon si mi-a zis k imi face lampile de semnalizare la kadett cu 600000,merita?le face bine?
|
unde pot sa vad niste poze mai detaliate cu dacia ta ca nu am avut ocazia sa vad decat cateva pana acum si imi place mult:D
|
Pentru Totzi "copii teribili" carora le plac masinile : ROTEA SERVICE IMPEX S.R.L. cu sediul in militari b-dl Iuliu maniu 190 bl c1 sc 3 parter Tel 021-7605605 mobil : 0722703062 ; 0740648953 : 076505831 va sta la dispozitie cu executia "manuala"(artizanat) a orcaror elemente luminoase auto moto aero velo etc..... :)) sau orice obiect din plastic confectionat din placa de plexi-glas de orice culoare structura forma etc. .
|
Pretzurile percepute pentru lucrari sunt antecalculate orar si mai pot fi negociate direct cu mine ("meseriasu') Plata se face anticipat ca la gagiki
Semnat NycuStyle prin DanYelstYle Y! mess : rotea_niculae danyelstylero2005 |
faruri clare pt urs (bmw e30) poti sa faci ?
|
Da se poate un "geam" de far rotund consta intre 20 si 30 RON
|
nycustyle,
ma ajuti si pe mine pt 2 sticle pt farurile de vw passat model 1998?!? pret? |
frate am sunat la asta de pe iuliu maniu si mi-a spus ca nu se ocupa de dacii.
|
sa-mi spuna si mie cineva unde anume pe eminescu ca nu sunt din bucuresti.merci frumos
|
pt kadett,reusesti sa le faci clare,farurile.din ce material?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning