![]() |
E46 - By Snacks
9 Attachment(s)
A venit timpul sa imi prezint si eu masinutza.
BMW E46 320d 136cp din 99 luat personal din belgia Ca dotari are Clima ,gemuri fata electrice,scaune sport incalzite,pilot automat,faruri si oglinzi electrice,ASC,4 airbaguri,webasto(inca nu iam dat de cap) cam atata cred... Ca imbunatatiri are suspensie sport,trimuri interior carbon,stopuri de facelift. Lam luat in stare destul de buna(nu impecabila) 236.000 km reali,service facut numai la bmw,sunt multumit de masina nu am avut surprize neplacute Am pus si poze cum arata cand lam luat. Vor veni si modificariile (am multe in cap) |
Re: BMW E46 By Snacks
Prima oara iam pus la punct partea mecanica,frane,ulei,lichide,suspensi motor.
Modificari aduse: -DVD 1 din -2 difuzoare Mac Audio 160w -Subwoofer Raveland 300w(vreau sa pun ceva mai puternic) -Bara Fata M -Angel eyes CCFL -Jante pe 17" Rh Zw3 care inca nu leam pus sus si in graba nu cred k o sa reusesc(cea mai mare tzapa care am luato,omul zicea ca arata super dar can leam primit...defapt au fost praf) jantele leam dus la vopsit si vreau sa le iau buze noi pe fata 8,5j si spate 10j Modificari ce vor urma: -geamuri fumuri -capota bad boy look -ceas plasma bord -semnale smoke -stopuri pe led -pleoapa luneta -etc |
nice work pana acum .. cat te-a costat dvd-ul ? + rama de la clima si manopera unde l-ai pus
|
nu am avut nevoie de rama de la clima numai de rama adaptoare pt cd-player,ii dvd cu ecran retractabil (cat un mp3 player) si de montat lam montat eu,cam tot ce pun pe masina imi place sa pun eu dak pot. eu am avut navigatie originala 16:9 pe masina dar nu imi mergea ca nu aveam mk4 si am vanduto
am uitat,dvd-ul ma costat 200 de euro nou |
Quote:
|
Re: E46 - By Snacks
Frumoasa .. Bafta la modificari ;)
|
frumoasa....sa o satapanesti sanatos ...fara incidente neplacute...:D:D
sunt curios..cum o sa dea cu jantele...RH:D |
mersi fain,la jante mai am de lucru dar sper sa le pun pana la vara.cand va fi vreme faina mai revin cu ceva poze. Drum intins la toti!
|
3 Attachment(s)
2 poze mai noi,cu spoilerul si angel eyes(miam pus pe rosu pe ca toti au alb sau galben oem si am vrut sa fie ceva diferit) cam urate pozele ca era vreme naspa,sa vin vreme faina si fac poze calumea
|
frumos, cat mai multi km fara incidente
app din ce zona a belgiei l-ai luat? |
de la marginea bruxelului,mersi
|
salut , pune mai multe poze te rog sa vad cum da cu bara , am si eu aceias bara si sa vad daca mi o pun. si o poza cu interiorul ei te rog daca ai.
|
nu am mai multe poze cu bara dar o sa fac mai tirziu si le pun,cu interiorul ei nu am.
|
6 Attachment(s)
am mai facut ceva poze sper sa te ajute:D
|
frumoasa si ingrijita masina.pune-i volan de e46 ca arata urat cu asta.numai bine
|
mersi! vreau sa ii pun cu airbag rotund dar deocamdata am alte prioritati dar va veni si volanul
|
Arata bine bine masina! ;)
|
mersi,as vrea sa spun acelasi lucru de a tau dar :shock: a tau ii beton!!
|
Arata foarte bine cu noua bara. In legatura cu angel-ul este o idee foarte buna de a avea ceva diferit de altii. Masina cere un bad boy:D.
|
Arata foarte bine , cred ca montez si eu bara , o duc zilele astea la vopsit , o sa fie identica din fata. Mersi pentru poze. frumoasa masina
|
dupa ce gat cu jantele si le pun sus primul lucru care il fac ii bad boy si dupa folie pe geamuri.bafta cu bara!
|
9 Attachment(s)
niste poze cu buzele de la jante, :sad: aici sunt indreptate ,au fost si strambe
2 se refac iar 2 se pun deoparte(poate gasesc la cine sa le dau) 2 iau noi de 9,5j |
le-ai luat de pe forum?daca da,spune-ne si de la cine ca sa avem grija cu individu...
|
Nu se merita sa le cumperi pe toate 4 noi ? Cai ai dat pe astea si cate te mai duce sa le faci....
Ca idee, ce bani sunt unele noi si unele sh ? |
da leam luat de la cineva de pe forum dar nu ii stiu numai id de mess ca pe mess am vb ,ii neaga143. eu leam luat cu tot cu jante numai leam dat jos ca trebuiesc refacute,leas lua toate 4 buzele noi dar is 500 de euro, vreau sa iau numai pe spate noi de 9,5j si ma costa 270 de euro. macar am satisfactia ca atunci cand vor fi gata,jantele vor arata ca noi! cel de la care leam luat a spus ca sunt ,,super,, ca nu au nimic,arata ca noi,si cand leam primit 2 erau strambe si in exterior si in interior si 2 numai in exterior,vopseau era toata sarita de pe jante,buzele ati vazut in poze cum arata. 100 de euro ma costat indreptatul, vreo 70 de euro vopsitul,270 de euro 2 buze, si vreo 80 refacere celor 2 buze si montat buzele noi.cu bani astia imi luam luam jante de imi era mila sa le pun pe masina,(asta este ,mai iei si cate o tzapa) oricum eu jante prin curier numai cumpar cat traiesc. De bani astia imi luam si jante super si imi faceam si alte modificari la masina.sper ca intr-o luna maxim sa am jantele montate pe masina,
aaa am uitat ,tre sa imi cumpar si distantiere ca cele care mi lea trimis el sunt de 3 feluri si cu suruburi lipsa.... Ps. buze second la noi nu gasesti si nici noi numai dincolo,eu din germania mi le iau |
nu pui si niste poe cu jantele??macar o sa ai satisfactie cand o sa stii ca le-ai refacut tu:)
|
deocamdata jantele sunt la vopsit,buzele le trimit luni la bucuresti ca sa le refaca si trebe sami comand din germania 2 buze...deci mai este pana o sa fie gata.:sad: da o sa am satisfactia ca leam facut cum am vrut eu si ca o sa fie aproape noi. (partea prosta ii ca de bani care iam bagat in ele chiar imi luam rh zw3 noi)
|
Eu zic sa nu-ti para rau, banii oricum se duc. Pacat ca exista asa gunoaie de oameni printre noi.
|
Am o intrebare..daca iti pui in fata 9,5 j si in spate 10 j....ce o sa faci sa nu iti frece in aripi ? sau cand virezi sa nu frece in aripa din interior ?:shock:
ca la mine cu suspensi sport cu tot,ca am avut in fata 7,5 j si in spate 9,5 j...in fata nu era problema inafara ca simteam si in dinti vibratiile de la urmele lasate de tiruri in asfalt...si inspate nu puteam sa pun mai mult de 1 persoana....:-P si erau gume de 235/45/ 17" |
pe fata o sa imi ramana 8,5 numai pe spate pun 10 sau 9,5j.la mine sper sa nu frece ca ii et mare la jante,o sa vad cand le pun sus
|
4 Attachment(s)
Azi am primit un mic cadou de 300 de euro :D ,atat or fost 2 buze 9,5j cu tot cu transport,arata BETON!! pe vineri sper sa am jantele montate pe masina :-)
|
Sa stai cu parul in spatele lor pana ti le monteaza/ pune cauciucuri pe roti, echilibrat, urcat pe masina.
|
4 Attachment(s)
am primit si celelalte 2 buze de la refacut,multumesc lui ziemenz,or iesit super!!sapt ce vine le pun pe masina
|
Pacat ca nu le gati pe maine la intrunire.
Ai o poza cu buzele inainte de a le trimite la facut? |
10 Attachment(s)
Aseara la 12 am gatat de montat jantele,imi freaca destul de bine si acuma,aseara am luat la strung flansele ca ieseau jantele de o palma inafara si freca foarte grav,am avut numai probleme,nu am putut desface un surub,mam chinuit vreo ora jumate,o picat masina de pe cric(nu aveam nici o roata pus pe spate si o ramas cu curu pe jos) dar din fericire numai am zgariat pragul un pic. nu stiu ce sa fac sa le vand sau sa imi trag aripile :???: voi ce ziceti?cum arata masina cu jantele?dak le tin pe fata o sa pun cauciucuri mai mici ca acum am 225/45 si o sa pun 205 pe 40
|
La cat ai investit in ele e pacat sa le dai
Mai bine e sa le iei niste gume cu talonul mic chiar si pentru cele de pe spate |
Arata bine si intretinuta masina , in legatura cu jantele mai bine le ti. Ai bagat atatia bani in ele si sa se bucure altul de ele acum!! Mie nu-mi place centrul negru , ar fi arata mai bine gri .
|
mie imi pace cum arata pe masina,dak as putea rezolva problema cu frecatul,sa gasesc pe cineva sa imi roluiasca aripile,dar trebe sa gasesc mai aproape,tm cluj sau arad ca dak merg asa pana la bucuresti raman fara gume. am facut un calcul si am 1000 de euro mo costat,cumparat + refacere
|
vb cu dadi, spunea el ca este cineva din tm care are presa de tras aripile(roluit)............este cel de la care a cumparat si el jantele......
|
De 1000 euro iti luai jante...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning