![]() |
[My scoot] Pegasso
salut ...aici va prezint scuteru meu...un PEGASSO 49cc achizitionat in vara lui2009 .. voi pune si cateva poze sa va faceti o idee:lol:
|
Re: ~~PEGASSO~~;)
2 Attachment(s)
cateva poze mai vechi
|
noutatii....iam facut semnalele spate negre...pozeee
|
8 Attachment(s)
~~:evil:
|
astept pareri..sfaturi..orice....o sa revin si cu alte poze mai recente...
|
in primul sa te salut .. si sa il stapanesti sanatos si multi km fara incidente..
in al doilea rand dai stema cu BMW jos si Nike'urile alea .... ps:ce ai vrea sa ii faci? |
Scuzama asa sunt eu mai pe direct:
Esti cocalar? Sa stii ca urasc cocalarii care incep sa faca trheadu cu semne ~~ si altele...cum ar fii semne de nike bmw cum a spui si andrei..... Ma rog e scuteru tau...ma scuzi daca team jignit cu ceva... Ce modificari ii faci? |
Quote:
|
Quote:
|
am si yo nevoie de un sfat....as vrea sa imi pun filtru de aer sport...si nu stiu ce sa fac...datimi si mie un sfat k nu am mai vazut pana acum filtru sport pe scuter...ast ms:cry:
|
parerea mea sa sa il lasi pe al lui ( al tau e in 4 t nu?)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze VECHI:arrow:
|
Frumusel scuter sa-l stapanesti sanatos!
Pai cum a zis si rs-dey scapa de stickerele alea urate !Incearca sa ii pui xennon ca pe farul ala se vede bine Si 3 incearca sa ii faci fata cu imitatie de fibra de carbon!Ar da bine! |
sincer e chiar urat modelu asta de scuter...e chinezarie ce vrei mai mult...
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic sa te trezesti , 80km/h cu 2 pers.
|
Quote:
|
:)) noroc ca te-ai zgarcit la poze ... au o dimensiune si o claritate zici ca le-ai facut cu pixu'...da poate daca erau mai mari se vedea ca ai 13 ani si n-ai voie pe scuter
|
5 Attachment(s)
poze noi...cu ''mini eleronul'' si aripioara de la rezervor vopsite negru mat si ledurile:lol:
|
Ma da, deja is satul sa zic ca degeaba ca toti astia aproape sunt la fel (cu exceptia catorva persoane)
Ledurile,eleroanele si alte tampeni gen stickere inafara de cele originale Nu au ce cauta pe un scuter,sunt de prost gust !!!!!!!!!!!! Scuze daca te-am luat cam tare dar totusi, chiar daca e chinezesc nu iti bate joc de el |
da-mi si mie link'ul tau sa iti vad si yo minunatia de scuter...:pelvic_th:bunch:
|
cosmyn 2009...nu te mai ataca...are dreptate
cu luminite si ***uri nu-l faci sa fuga mai tare :P vezi ca gasesti piese de tuning...fizic care il fac sa fuga ... si e mai bine decat sa-i pui beculete...adica sa fiu sincer nici unul dintre noi nu ne mai udam cand vedem un scuter argintiu...fa-i ceva sa fie special |
Daca ai 13 ani , e clar de ce ai pus led-uri.. NFS Addicted .
Bafta si asculta sfaturile unora ca nu-s prosti. |
scuteru sa vandut...rog un mederator sa inchida topicu..ms.....TOPIC INCHIS:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning