![]() |
ma ajuta si pe mine cineva???
salut.am si eu un woofer typeR.si nu are pe el inscriptiile necesare,puterea,ohmi,o serie ceva,modelul care este.ma poate ajuta cineva?vreau sa ii fac o incinta.de cati litri?diametrul difului ii de 25cm. mersi.
|
Re: ma ajuta si pe mine cineva???
Aparat de masura si vezi....poate fi cel cu 2 bobine de 4 ohmi sau de 2 ohmi...din poza nu poate stii nimeni daca nu mai are inscriptiile pe el.....cel mai bine du-te la un electronist ca iti spune in 1 minut. si puterea este 500 RMS.
|
as recomanda o incinta bass-reflex de 40l si doua porturi de 50mm diametru si lungime 35cm.
daca are 2 bobine de 4 ohmi legati bobinele in paralel si folositi ca amplificator alpine mrp-m500 |
Quote:
Quote:
|
parametrii ts nu difera prea mult de la swr-1042 la swr-1022
si nici de la modelul vechi la cel nou. eu am facut simularea pt cel nou. proprietarul ne poate spune daca e modelul nou dupa forma suspensiei membranei. Cel nou are forma de acordeon, iar cel vechi are forma normala |
Quote:
Deci aleyx, te uiti frumos pe internet ce model ai dupa aspect, diferentele sunt destul de mari. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa confirmi daca-i acest model. |
Quote:
|
este acesta?: http://images.sonicelectronix.com/im...g/swr1042d.jpg
daca este acesta faci incinta mentionata mai sus. poti sa o faci si mai mica cutia pana pe la 30l daca vrei sa ocupe mai putin spatiu numai ca nu o sa coboare atat de mult. portul vrei sa-l faci din pal sau din teava? |
Quote:
|
dar frate,nu pui o fotografie sa vedem ce sub e?!?!?
ne tii pe toti in suspans asa... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acum intreb si eu...de curiozitate...de ce 2 porturi si nu unul singur:twisted:? |
Quote:
Daca nu gasesti parametrii, ramane incinta ,,standard" la dispozitie si anume: Boxa reflex de 38 litrii, port rotund diametru 100 mm 250 adancime sau dreptunghiular 40/250/350(adancime). |
Eu cred ca este un dif oarecare cu o inscriptie Type R, parerea mea :d poate ma insel eu...
Numai bine |
1 Attachment(s)
salutare tuturor,ma poate ajuta si pe mine cineva cu calcul unei incinte si cu schita ei
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning