![]() |
opel tigra sau dacia logan
voi pe care ati alegeo si dece
|
Re: opel tigra sau dacia logan
depinde ce ai face cu masina... daca reu una pe familie itzi iei logan. oricum opelul are raport calitate pretz cam bun. piesele sunt cam rare pt tigra. dar sunt bune. ash alege un opel tigra.
|
nici o varianta corecta
|
as alege logan pt ca e o masina noua nu una second-hand unde risti sa se strice foarte repede datorita varstei si km.
o masina noua e mult mai buna pt ca nu tre sa bagi o gramada de bani in ia. tigra ingrijita o a gasesti da foarte rar si tot tre sa bagi bani si in aia!!!! e alegerea ta !!! |
Quote:
|
aleg loganul ptr ca e mult mai nou ca tigra....mult:D
e mai spatioasa +ca am performantele unei masini noi si nu una sh indiferent de stare in care e ca oricum dupa cativa ani tot apare rugina,motoru e imposibil sa nu aiba o buba ceva +ca la tigra nu imi place designu sa tii cont si de datele tehnice.... |
logan e masina noua... aveti dreptate... si plus de asta ai si garantie la ea.
|
CLAR: golanu' DC? simplu:noua,garantie,mare,motor bun.... / tigra:pe undeva are sigur rugina,la motor ceva sigur buba,km f multi,mica..
|
OPEL Tigra - design sport, motor fiabil, confort (scaune fata)
Logan - design tip "cutie", consum mare, confort 0, pret intretinere ridicat, performante motor sub Tigra (si de garantie chiar o sa ai nevoie) Eu as alege Opel Tigra |
looool! consum mare logan? ti se pare...sincer si f sigur iti spun! performante mai mici ca tigra,,,iar ti se pare! intereseaza-te cat consuma o tigra si cat consuma un logan in regim de mers normal,atat afara cat si oras ! iar de confort sa nu mai vb logan e peste tigra;) ....motoarele de logan peste tigra sunt...in primul rand ce an de productie au,tehnologii vechi pe tigra...sunt multe aspecte si pot spune ca logan iese lejer in fata la tigra la multe
|
Quote:
Si de garantie poti avea mare nevoie... Si inca ceva daca nu vorbim de tigra twintop atunci nu exista dieselar Votat Logan |
Depinde ce vrei o cutie de chibrituri sau un dulap;)
Tigra depasita d.p.d.v al tehnologiei, iar loganu chiar daca este o masina de ultima generatie pentru mine = 0:> Personal aleg Tigra. |
Quote:
eu zic sa-ti spui doar parerea fara sa te iei de a mea ;) |
Quote:
nu m-am luat de tine omule! :) nu ma iau de lume doar te-am contrazis atata tot si te-as intreba : cat consuma o tigra si un logan(fa comparatie si ai sa vezi ca tigra consuma ceva mai mult) ...apoi la confort( la capitolul asta intra multe:tinuta de drum,scaune,loc la picioare,.... deci in logan ai confort mai mare ca in tigra) iar la performante intradevar poate tigra la demaraj ar avea un+ dar loganul pe ansamblu o face.... vorbesc din date sigure nu ce am auzit sa stii;) |
Quote:
si eu zis ca si ca performantze .. o tigra face un longa ... si la un logan dak ii dai blana .. scoti poate un consum mai mare ... scaunele de tigra is mai confortabile .. deci ... tigra ... ;) si dak e mai veche ... |
spark tu zici ce crezi tu ! dar eu zic ce stiu...te-ai dat?ai tovarasi care au asa ceva si pe care ii auzi cum se plang,ba de una ba de alta....daca aveai nu cred ca spuneai asta,atat tu cat si altii! in confort nu intra numai scaunele,o masina sport nu va avea niciodata confort mai mare ca o berlina,limuzina...( ambele masini fiind in aceeasi suma--- ca dor no sa compar un logan cu aston :) )
oricum ar fi interesant sa scrie aici posesorii de logan si cei de tigra,sau macar cei care s-au dat cu ambele si au cunostinte nu numai presupuneri;) confort::lol: :lol: in cutie de chibrit stai mai bine sau in dulap? intrebare de gradinitza..... sa stii ca si la logan scaunele nu-s cum erau la alte dacii,stai bine in ele si nici nu sari de pe ele in curbe :) , loc de miscare a picioarelor unde ai mai mare?... performante: ia vezi la viteza max cam cat se duce fiecare,la demaraj e tigra dar restu? iar consum: am mers cu loganu de 1.6 pana la brasov si a luat 6l si ceva ar in oras peste 11 nu iti ia.... TIGRA de 1.6 in oras ia cam 14-15,in afara dc sa mint nu stiu! |
Nici nu cred ca are rost sa mai intrebi.....Tigra clar!
Si apropo un logan 1.6 consuma mai mult decat o tigra 1.6....daca nu stiai... Un baiat din Ploiesti are o Vectra Sfi si ia 15% in orash forja!O Tigra 1.6 nu are cum sa ia tot atat!Iar eu am un Logan 1.4 si ia in orash la mers linistit 9.5%asa ca....... |
Quote:
frate! ti-am spus mai sus cat consuma ce vrei mai mult de atat? tu nu stiai ca eu stiu sigur;) in fine nu mai zic nimic ca nu are rost,stiu ce spun! pana la urma omu vrea sa stie ce alege fiecare si de ce.. ps:uiti ce generatie de motoare sunt tigra...pai cam atat are loganu cum zici tu de 1.4 ala de 1.6 am spus ca pana in 11 mers nici normal nici f sportiv( tigra 1.6 are15 mers la fel...) |
bai fratilor ce sunt cu comparatile astea intre logan si tigra mai trezitiva putin sau voi deschideti topicuri doar de dragul de a face posturi
in primul rand aceste doua masini nu pot fi comparate pt ca loganul este o masina de familie in 4 usi in timp ce tigra este o masina "sport" in al doilea rand cine nu a mers cu loganul sa nu mai vb eu am unu in familie si va garantez ca puteti sa va f...ti relaxati acolo poate chiar mai bine ca in casa si confortul e dastul de mare cu trei babe in spate de cate 100kg bucata si nu aveau nici un stres ia sa va vad eu pe voi daca reusiti in chichineata aia de masina sa bagati macar una si sa mai stea si bine eu zic mai bine sa inchideti topicul asta ca aberati fara sens |
Calmati-va oameni buni , va rog , aduceti doar argumente si votati , ca asta a vrut omul , sa va spuneti fiecare parerea , nu sa iscati o cearta
|
Apropo de consu , nu uitati dacia Logan are si o motorizare de 1.5 pe motorina care consuma mai putin decat cea pe benzina pe care o considerati ca consuma destul mai mult.
|
Quote:
"voi pe care ati alegeo si dece" eu cred ca trebuia s zica si el pt ce vrea masina ca sa stim si noi si porma sa se raspunda nu pe care si eu trebuie sa imi dau seama ce vrea el sa faca cu masina eu ii dau un sfat sa isi ea o masina noua pt ca ai o garantie si mai ales ca masinile sport sunt de ovicei cam forjate si o sa bage la bani de o sa .... asa ca mai bine iati u mai bine o berlina ca si asa am vazut ca esti mamaligar si dupa ce inceti cum trebuie sa conduci sa iti ei o masina cum trebuie daca nu vrei asa te sfatuiesc mai bine sa iti ei un logan pt ca ai si o garantie care conteaza si sti ca o ei cu 0 km nu cu 100.000 in bord si de fapt masina are vreo 300.000 cum se obijnuieste |
Hai ca ma bag ca posesor de logan. Sincer mi se pare draguta tigra dar deja e veche, slabe sanse sa gasesti una buna buna, performante deosebite nu o sa vezi la tigra, iar consumul este mare daca comparam marimea si ce poate masina. Eu am logan 1.6 care va spun cu toata sinceritatea ca cel mai mare consum l-am avut iarna, 10.2, in rest 9.2-9.7 numai oras si extra 6.5-7. Motorul de 1.6 de la logan daca ii dai merge binisor, este super spatioasa, finisaje si materiale ok, daca o iei si o tii 3-4 ani e super. Cine cumpara logan si are impresia ca isi cumpara BMW mai bine sa stea linisitit. Prin urmare votez logan ;)
|
Quote:
|
Quote:
La estetica e clar ca tigra castiga pentru ca loganul de cand l-au scos nu prea a fost agreat de lume la aspect... La confort...deci aici daca tie ti se pare confortabil loganu...o fii din punctul tau de vedere...dar din al meu nu este absolut deloc... |
Uite-te in ce oras consuma, 10% cel mai corect ar fii intre 9-12 ia in oras Loganul(in functie de oras).
|
orlando: la confort e vorba intre cele 2 masini decat... loganul avand confort mult mai mare ca la tigra( si confort nu inseamna numai scaunele din fata cum spun unii...inseamna tot:tinuta de drum,cum sta la hopuri,cum stai in scaune,cum iti misti picioarele multe)
razvan: degeaba razi tu de nu mai poti dar uite unu care are logan si ti-a spus cat consuna...exact cat ti-am spus si eu... iar tigra sa stii ca papa(motorul de 1.6) ..cel de 1.4 din cate am auzit e ceva mai bland in fine fratilor nu are rost sa mai discutam pt ca cel care a facut acest topic nu mai spune nik...pt ce ar vrea masina? pur si simplu o intrebare...ar exista topicuri asa cu miile daca s-ar trezi toti sa faca intre tico si escalade.... matiz si lambo... etc etc:lol: :lol: :lol: |
bine zis tuningboy
xtreme-razvan scuza-ma iti zic eu ca loganul 1.6 consuma 30% in afara si vreo 50% in oras in regim normal adica fara sa bagi piciorul in ea bai baieti trezitiva la realitate ce pielea mea e cu rautatea asta fata de logan sa gasit unu sa zica ceva de rau de ea si repede toata turma |
;) exact! un singur lucru mai am de zis si nu mai contrazic pe nimeni! atata " SLAVITI " loganul cu RAUTATE, dar alte masini asemanatoare lui nu-s criticate(ex:albea,kalos....nu am nik cu masinile astea dar totusi de ele nu se spune mai nik... , iar loganu care e masina noastra,a tarii ..in fine...daca noi de C@c@m atat pe noi la un lucru facut de noi ce pretentii mai avem de la altii...) .... si toate chestiile astea dc? va zic eu dc pt ca nu are stema de pe alta masina si e DACIA lu' tovarasul NICU :lol: :lol: ...si cineva prin targ a dat un zvon ca e dulap,ca e golan, ca are consum 30...ca mananca ulei...ca dai cu capu, ca scartzaie etc etc repede instinctul de turma....
ps:sunt multe masini la pretul loganului sau apropiat care se comporta exact la fel ca el ( ma refer la o clasa inferioara dar totusi nimeni nu le ia in rau..) plm... asta e .. NOI SA FIM SANATOSI! ;) 8) |
Quote:
|
bine atunci daca zici u ca nu lai deschis la misto atunci cred ca ai si u putin de creier la 18 anisori in cat sa iti dai si u seama ca nu se pot compara daca alegi loganul vei avea o garantie si faptul ca o sa poti sa iti bagi toti prietenii in masina daca vei alege tigra te vei plimba u si cu prietena ta daca ai si catelul sau pisica in spate la motor sau fiabilitate nu zic nimic deoarece eu zic ca loganul e net superior a si apropo o revizie la o masina asa de veche e dastul de costisitoare nu crezi fata de logan care incepe cu 2.500.000 parca sper sa nu ma insel asa ca mai gandestete
|
Quote:
|
mah ms mult mati lamurit ...... arunc idea cu tigra si raman la logan ca imi place si cun iese tunat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
un logan e aproape din toate punctele de vedere mult mai bun decat un tigra!!
si gandestete la raportul pret/calitate!!!!!!! eu iti recomand loganu cu cea mai mare siguranta!! cu un logan nu o sa ramai in pana atat de repede cat o sa intri cu tigra!!! si mai utete bine si la km(foarte important) |
Cati din cei care a-ti postat a-ti condus ambele masini perioade indelungate (macar 1 luna) ???
|
am un logan acasa si un priten de al meu are tigra si nu se compara cele 2 masini!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning