![]() |
Battle || L33L00 vs. trickz
3 Attachment(s)
votati ... care vi se pare mai reusita
in ordine de la stanga la dreapta : originalu ; L33L00 ; trickz |
Re: Battle || L33L00 vs. trickz
vot trickz.....cu toate ca ai ceva greseli....culoare ii mai reala
|
Eu as merge pe original .. nu votez p niciunu ..
|
lam votat pe tricks , pt ca lilu' continua seria prostiilor si inselatoriilor (din care intra si MASS-urile cu VOTATI-MA CA NU AM TALENT ! ! ! ) . RUSINE LILU !!! :evil: :evil:
|
bai sa mor eu ... voi nu stiti sa apreciati o culoare misto si greu de facut :(
|
Quote:
|
Quote:
Am observat ca majoritatea masinilor tale - de la prima postata, pana la ultima - au fost niste acadele, cu grave greseli la modificare, total ireale si... copilaresti. Urmareste poll-urile la care ai participat sa vezi cate voturi ai primit si... apoi gandeste-te ca poate e timpu' sa te maturizezi si sa-ti dezvolti "talentul" mai mult. Propun ca astfel de lucrari sa nu mai fie acceptate in nici un battle ! PS: curand, sper, o sa ma intorc si eu in randul vostru :twisted: |
vot trickz....nu comentez
|
am votat cu trickz dar tot mai mult imi place originalul...:rolleyes2
|
frate.... cum puteti sa va bateti joc d masini in halul asta... kiar dak e mercedes ....
imi pare rau sa v-o zic dar stocku e cu mult superior masinilor voastre... |
vot trickz...dk ar fi dupa mne as vota originalu e mult mai reusit....nu mi-o luati in nume de rau baietii
|
votat originalul:P
|
vot leeloo
|
loooool........iata si prima sosie a lui L33LOO......nu-i frumos ce faci
|
..nci una nu mi se pare prea reusita .....mi se pare vopseaua prea aprinsa la amandoua.....vot lelo ....e mai frumoasa ....gentile imi plac..nenoanele nus prea reusite...eleronu putzin satramb .....dar am votato
|
mah poate nu e o sosie uitate la join date dar d atunic nu are decat un sindur post atunci hai sa fim seriosi.....l33l00
|
anumite persoane cum este l33loo n-au simtul esteticului...adika sunt paraleli cu ce inseamna bunul gust care place ochiului...l33loo eu zic sa te lasi tot te ce inseamna virtual tuning...nu esti facut pentru asa ceva...te inteleg ca esti la pubertate si tre sa te exprimi dar nu ne mai chinui si pe noi cu ideeile tale "colorate" ca niste jucarii pt copii de 0-3 ani...mai exerseaza si poate (desi nu-mi vine a crede) vei reusi sa faci ceva...nu mi-o lua in nume de rau ... e doar un sfat ;)
p.s.votul meu merge la trickz ... no coment |
de curiozitate,de ce sa inkis celalalt post?
|
mah ... daca tot sunteti asa de buni toti ,.... dati-mi j voi add la id ca sa ma invatati "tuning virtual " :bat :sad
|
frate asta tine d gusturile fiecarui... dar tu se pare k ai nijte gusturi mai speciale... kre pana acu nu prea au incantat okiul celorlalti...
|
Quote:
nu te supara pe mine ...ii doar un sfat:D |
nu ii zice nimeni nik in rau... dar se grabeste...
|
baietzi,de kuriozitate,a mea e kitch? raspunsuri in pm ca sa nu se supere nimeni...plz kiar vreu sa aflu pareri...
|
as vota originalul... e mult mai misto
totusi nu am optiunea la poll asa ca votat Trickz |
lello neoanele alea nu sunt reale, la tricks nu dau bine proiectoarele dar mi se pare mai bine facuta...
|
votat trickz.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning