![]() |
4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!!
1 Attachment(s)
Ok, nu stii ce cadou sa-i faci de 8 Martie... Dai o bere si te salvam! :lol:
Fa-i cel mai tare cadou, de Ziua Ei! Ii vei implini visul de-o viata - Moda si Adrenalina, la pachet! Inscrie-ti prietena la 4Tuning Girls Day si las-o pe mana altuia. Dar nu oricine! Cei mai tari piloti profesionisti o vor da cu super-masini de sute de cai putere! Prietena, sotia, sora, mama sau bunica, nu conteaza! 4Tuning si site-ul dedicat Lor, www.ele.ro, iti fac cel mai tare cadou, pentru Ea! Duminica, 7 Martie, la Romexpo, in cadrul Modexpo, incepand cu ora 11. Campionul de Raliu, Titi Aur, alaturi de Tengu si alti piloti profesionisti din Campionatul de Drift, vor face ture demonstrative cu participantele la eveniment. La 4Tuning Girls Day, participantele vor primi cadouri si surprize din partea organizatorilor, dar si fotografii la bordul bolizilor de competitie. In plus, daca prietena ta este priceputa si ne demonstreaza ca are talent, va primi, gratuit, un curs complet de Drift. Cine indrazneste sa nu-si inscrie prietena... nu vreau sa ma gandesc la ce-l asteapta!!! Deci, cine vine? |
Re: 4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!!
vreau si eu mai multe detalii daca se poate:)
si vreau sa imi inscriu prietena deci ce trebuie sa fac? |
eu nu reusesc sa o conving pe prietena mea sa se mearga :( , pot sa ma dau eu in locu' ei :lol:?? ,n-am nevoie de premii si alte alea :lol:
|
Sorry baieti, dar e ziua LOR, vrem sa le transmitem si lor sentimentul nostru de pasiune pentru masini! Duminica, rolul vostru este doar sa le aduceti, sa aveti grija de ele si sa va uitati cum fac taxi-drift. Si, evident, nu uitati aparatele foto acasa!
Participarea este GRATUITA, nu se plateste nimic. Nu trebuie decat sa iti aduci prietena!!! |
poate o conving,daca nu o aduc cu forta :lol:
|
de data trecuta am vrut sa o urc in masina la taxi-drift , dar era cam aglomerat... cum procedez? trebuie doar prezenta ei acolo , sau completam ceva aici pe forum? La ce ora trebuie sa fim acolo? Multumesc !
|
cre ca o aduc si eu pe prietena mea ca acum sunt pieton si tre sa mai aiba si ea parte de senzatii pe 4 roti
|
Trebuie doar sa va prezentati acolo, cu Dansa de mana :) Atat!!! Incepand cu ora 11.
|
Quote:
|
Nu domne... Doar Duminica, 7 martie gratis pentru domnisoare... Iar pentru domni, exista 4TuningDAYS!!!!! :)
|
Quote:
|
cat e intrarea pentru baieti?
|
Ma gandesc si la faptul ca o sa fie o foarte mare aglomeratie si ca daca ne anuntam pe forum macar o sa avem prioritate. Anyways, o sa o aduc acolo macar sa o sperii daca nu sa ii cresc pasiunea :D
|
Baietii, fetele, nimeni nu plateste nimic!! Este un eveniment CADOU, deci GRATIS, pentru fete!! Baietii... e gratis si pentru ei, vizita:) Ca in masinute, doar ELE se vor putea urca!
|
putem veni 2 baieti cu o fata?
|
Puteti veni si 10!!! Ca veti face poze din belsug, dar de plimbat, domnisoara numai!!!
|
Pana la cat tine evenimentu? Ca eu pot sa vin cu ea de la 1, nu de la 11. E ok?
|
MOCCA GRATIS ZERO LEI FREE etc etc.
Chiar vreau sa vad reactiile fetelor dupa ce se dau jos din masini :D |
Prezent si eu cu dansa :)
Ce piloti vor veni?vor veni doar profesionisti ,sau si amatori? |
Ar fi o idee ca cei care se inscriu la chestia asta sa aiba intaietate..
Imi aduc si eu soferita :)) Sigur o sa vrea sa faca si ea un drift :)) |
ne vedem acolo....
Razvan LKN |
Daca n-am prieten pot sa ma inscriu singura?? Vreau sa concurez pentru cursul de drift... nu am f mare experienta, dar m-am mai dat de-a latu`, nu ma dau de gard :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Din primul post intelesesem ca e vorba si de un concurs, ceva :rolleyes2 Quote:
|
Pai talentul se poate masura si altfel mai. Daca te intreaba Titi Aur cum se cheama aia, cum se cheama ailalta, cum se ia curba, frana de mana, etc... banuiesc ca-si da seama daca te pricepi sau nu. Oricum, vedem la fata locului ce si cum.
|
Quote:
Accept orice test, pentru curs :lol: Ne vedem acolo! |
Quote:
Eu imi aduc prietena duminica in mod sigur ...........nu prea are cunostinte de mecanica pt ca de asta ma ocup eu dar in schimb poate sa faca cercuri cu masina mea. ma gandesc ca si asta este un talent. |
@Clauditza: wait for me... ne combinam la transatlanticul meu - macar e tractiune spate, chiar daca nu are blocant...
@Hondarul: foarte frumos sa se faca asta gratis pentru fete... count me in as well ;) |
Quote:
In fine, o sa fie fun!! ne vedem acolo :p |
Buna ideea cu driftul pentru fete:) Poate asa isi vor da seama si ele de ce suntem prezenti la toate 4tuning eventurile...:P:)) Imi aduc si eu prietena:) Sa invete si ea ceva daca tot e soferita!!! Am o intrebare insa: nu trebuie sa completam nimic?! Doar ne prezentam acolo cu fetele, si le bagam in masini?!:D:D:D
|
Vin si eu, dar pina la ce ora tine? Ca ora 11 mi se pare mult prea matinala...si in ce consta cursul de drift? Ma invatza sa ma dau in drift in vreo parcare/rond, etc? :)) Ca nu stiu daca avem vreo pista legala de drift in tara. Dar mai exact: cursul de drift se tine la fata locului sau in alta zi si locatie?
|
mai e valabil evenimentul? mai ales ca afara a venit iarna:((
|
O sa fie numai bine de turbo. Si probabil ca dupa cateva ture o sa se si usuce pe jos.
Quote:
|
Prezent cu x3 fete....sper sa le placa ;)
|
O sa incerc si eu sa fiu prezent cu dansa, k apoi urmeaza evenimentul pt noi:D
|
gata,in 10 minute plec,din pacate singur ca nu am reusit sa o corup dar o sa ii aduc poze si filmulete cu ce va fi acolo ca sa vada ce a pierdut
|
Hai baieti!!
Filme//Poze nimic?:-?? |
Pai ce filme si poze, ca mai sunt 2 ore pana incepe treaba ?
|
ce sa zic , o zi frumoasa cu soare, un pic racoroasa , destul de multe domnisoare, dar timide, si o zi care o putem incadra la antrenamente.A fost frumos, putin cam scurt urmeaza poze si filme probabil asta seara sau cel tarziu maine.
|
Quote:
Hai cu pozele!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning