![]() |
S-a furat ceva de la masina ta ?!
Daca tot e sport national, e bine de stiut cam ce se mai fura de la diferitele modele de masini. Ma refer aici nu la ce se fura din masina ca obiecte utiate, ci la ce se mai dispare de la dotarea initiala a masinii: oglinzi, capace, embleme, antene, stergatoare, casetofoane, proiectoare, etc, etc.
Indicati marca masinii, modelul si ce ati gasit lipsa la maisina. |
Re: S-a furat ceva de la masina ta ?!
vrei sa stii cum merge piata? :))) glumesc. cred ca oglinziile se fura cel mai mult, la mine in cartier sunt multe bmwuri si mercedesuri si cred ca o saptamana le vad cu oglinzi si o saptamana fara .. e jale, n-am vazut asa ceva.
|
Sa nu mai vorbim de capace la roti si jantele de aliaj cu si fara anti-furt(vin cu cheie pregatita),baterii si benzina la dacii. http://www.adevarul.ro/locale/suceav...209379315.html
|
bara fata la un bmw pisic...in regie ( avea si proiectoare ) :D
cand m-am dus la politie pentru dovada sa circul fara numar pe fata m-a intrebat...-da ce, au luat si numarul ? =)) |
Dar ati auzit vreodata sa-i fure cuiva parbrizul ?
|
Parbriz nu :lol:
Mie mi-au furat acum vre-un an butucul de la usa dreapta fata... :| Pt masina mea, Cielo, e relativ ieftin, cateva zeci de lei... mai ales la dezmembrari. Mai prost e ca mi-au strambat si usa in jurul gaurii, cand au fortat. Si stickerul cu 4tuning... sunt la al 2lea, in 4 ani, si la ambele mi-au tras de el sa-l dezlipeasca. Totusi au fost bune, nu au reusit decat sa rupa cate un coltisor din "romb" |
antena, capacul de la bara spate e36 care acopera gaura pt carligul acela de tractare, capacele care acopera prezoanele de pe niste jante Antera si la spalatorie mi`au furat odata din scrumiera vrei 7-8 lei numai in monezi de 50 bani si un CD original cu M&G
|
Sau capacele de la suportul pentru cric la opel astra g
|
la o supernova din cartier i s-a furat parbrizul .. acum vad ca au inceput baietii cu stergatoarele de silicon.. si mie si lui fratimiu in aceeasi seara, si dupa 3 zile iarasi lui, eu le scot mereu acum..
|
oglinzile de mai multe ori ..
|
capace roti, roti, prezoane, casertofoane, roti rezerva daca se pot scoate pe dedesupt, acte, benzina, detectoare, gps-uri, ventuze de prins gps-uri (sunt unii disperati, am cunoscut caz), oglinzi, stergatoare (unii mai smecheri ca sa nu se vada, cand tiai luat si tu stergatoare bosch, le iau si le inlocuiesc cu unele vechi si rupte), sigla aia smechera mai ales daca e mercedes (cand o sa imi invie partea mea diabolica, o sa sparlesc sigla de la dacia care m-a accidentat cand eram cu scuterul, pana atunci stau in intuneric si meditez la planuri diabolice... glumeam...), si la masini de teren cred ca se mai scot bullbar-uri, proiectoare
am auzit ca la englezi se mai fura (poate au inceput si la noi)numerele de inamtriculare, si astfel daca ai masina la fel, mergi cu 200, faci drift-uri alimentezi gratis, ca doar pe proprietarul de drept al numarului il iau oamenii la impins vagoane. culmea ar fi (ca tot a mai zis cineva de un parbriz) sa fure un istet caroseria cu totul, dar restul pieselor sa le aranjeze in parcare pentru o asamblare usoara, dar sa lipseasca (virgula) caroseria. :)) ce, nu o luati ca aberatie, unui american ia invelit un prieten toata casa (adica toate lucrurile in parte) in staniol, chiar si hartia igienica, ca tot a fost un weekend plecat . era la stiri tin minte ( da de mult tare) |
la vw LT 35 , oglinzile , de vreo 3 ori , avea abonament nemernicul , la audi 80 : steme , casetofon(acu10 ani), capace la roti .
|
e jale cu piesele lipsa....la bmw amintesc doar oglinzile,2 roti (intr-o zi am gasit-o pe asfalt,ambele roti dr missing),apoi o aripa,tot pe dr....la dacie,nu s-au mai chinuit cu maruntisuri....au luat-o cu totu.....am gasit-o dupa cca 3 sapt....vandalizata...
|
de la masina mea mi s-au furat capacele de la ventilele de la roti,doar ce le cumparasem..
BMW E30 318i aaa si mi-au mai furat capacele de la roti de la un Cielo,era masina de la munca.. |
8 Attachment(s)
E veche faza cu rotile, dar toata lumea zice ca nu se mai fura. Take a look!
before: Attachment 1383241 Attachment 1383242 Attachment 1383243 Attachment 1383244 Attachment 1383245 after: Attachment 1383246 Attachment 1383247 Attachment 1383248 Se intampla in septembrie, anul trecut.:sad: |
De 2 ori hu ( casetofonul) , m-am grabit sa intru la somn si nu am mai bagat masina in garaj si au avut ocazia! De fiecare data parcata la geam!
|
@Bobovis
Faza cu cricul mi se pare tare. |
tare, tare.. dar uite ca i-a infundat si pragul... astia merita sa le tai o mana si un picior..
|
Am observat si eu asta si intr-adevar merita rupti cu bataia. Cred ca dupa ce au scos si ultima roata, a cazut masina cu zgomot pe cric, si au fugit, renuntand la cric. Cine stie!?
|
Au operat intai pe partea stanga, unde au lasat-o pe discuri, dupa cum se vede, apoi pe dreapta, unde au lasat-o pe niste pavele, pe spate si pe cric, pe fata. Pavelele n-au rezistat greutatii si s-au spart, implicit cricul a infundat pragul.....
PS Cea mai tare faza a fost cand am sunat la garcea...Pe scurt: "- Mi s-au furat rotile la masina.... - Veniti cu ea la sectie, va rugam......":D |
Faza tare, cemai!!! Poate au vrut sa te incerce, sa vada daca nu e o alarma falsa.
Poate sunt si ciorditori pe aici pe 4tuning, si poate mai aflam de la ei o metoda de lucru, sau cum procedeaza, analizeaza situatia, etc. |
Faza era pe bune, din pacate. Am fost nevoit sa merg cu masina de servici sa-i iau si sa-i si duc inapoi. N-aveau benzina in Solenza....
Si cica astia ne apara....Ca sa nu mai zic ca nici vorba sa prinda ceva, noroc cu CASCO...:) |
Foarte tare, dar aici nu garcea, cum l-ai numit tu, a data dovada de prostie ci tu, pt ca stim foarte bine ca Boc vrea sa iasa din criza fara sa faca nimic asa ca taie din fonduri, dar hai c-o dam in altele.
Investesti in jante scumpe dar nu folosim o inventie ieftina si desteapta care in Romania e chiar utila, numita antifurt... ...la setul urmator poate iti amintesti si de lucrul asta. |
La lupo-ul surori mele antena, zgariata de mai multe ori si cea mai tare bara fata care nu era luata cu grija pur si simplu era smulsa
|
astazi eram parcat undeva si am gps-ul pus langa stalpul din stanga, pus pe suport lipit de parbriz. venisera 2 innaripati , unul pe o parte, unul pe o parte. ala de pe dreapta imi face semn sa las geamul jos sa vorbeasca cu mine ca sa fiu atent la el si asta din stanga bagase mana pe geam sa imi ia gps-ul. daca se misca mai repede nu-mi dadeam seama, dar se chinuia sa-l scoata, pentru ca el se baga pe o sina in jos.. l-am prins de mana am deschis usa si l-am luat la incins. ala de pe partea dreapta venise sa-l scape pe asta si faza tare e ca eu am scaunul reglat pe inaltime la maxim in jos, paream mai mic asa, dar de fapt eu am 1.95 , cand m-a vazut ca numai ma termin cand cobor a rupt-o la fuga . i-am mai dat cateva felicitari lui asta si i-am dat drumu ca incepuse sa planga " numai da nenea ca numai fac " .. asa ca aveti grija cu astia ca au idei multe in cap. sincer nu ma asteptam la metoda asta sa-ti atraga atentia :)
|
Quote:
|
De pe masina mea nu se potriveste nimic pe alte modele .. nici chiar rotile .Totusi intr-o dimineata am vazut ca mi s-au furat plumburile de echilibrat de pe toate 4 rotile :)
|
@!41!
Asta da metoda antifurt gandita de producator! |
Quote:
|
mie au vrut sa imi fure oglinzile cu mine in masina. am folie toata masina , nu m au vazut ca sunt in masina , era seara , a venit unu cu telefonu sa se uite daca sunt inscriptionate , celalat statea in spate , cand a pus mana pe oglinda am dat o palma in geam s-a speriat asa de tare incat a fugit de iesea fum.
|
Quote:
|
vreo 4 capace de pe janta(fiecare data cate unul), capacul butucului de pe manerul usii, stergator, capace de ventil, antena si alte maruntisuri...
|
Au vrut sa-mi fure oglinda de la sofer dar au spart-o. Am inlocuit-o cu una neoriginala (au rupt si mecanismul din interior, n-am putut sa schimb doar geamul). La ~1luna jumatate au vrut s-o fure pe cea de la pasager dar au spart-o si pe aia. Nici nu-mi mai vine s-o schimb, umblu cu ea crapata. La cea care nu e originala n-au umblat, probabil si-au dat seama asa ca ma gandesc s-o schimb si pe asta tot cu una neoriginala, pana la urma e doar 170lei si-si face treaba si poate in felul asta nu o sa-mi mai umble la ea. As putea la asta sa schimb doar geamul, dar la Opel e 300lei un geam. Mi se pare exagerat.
Cu ocazia asta am si eu o intrebare: credeti ca oglinda asta la 170lei are geamul de sticla? Nu stiu cum sa-mi dau seama daca e de sticla sau plastic, ca as vrea si sa le sablez ca poate e vreunul care nu se prinde ca nu-i originala (daca nu te uiti foarte atent nu observi diferenta). |
Fosta dacie 1310 mi-au deschis-o cu chei potrivite si din cate am observat au cautat fatza de la mp3 ca fara fatza nu stiu daca aveau ce face cu el numai ca au luat tzeapa ca o scot de fiecare data si o iau in casa. Ma gandesc la asta pentru ca era dezordine peste tot si nu au luat nimic.
PS: mi-am pus alarma dupa asta :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oglindă partea dreapta .. Foarte uşor de desfăcut sau de smuls :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning