![]() |
TRUCK TUNING
MERGE PUTIN TRUCK & VAN TUNING...?
|
3 Attachment(s)
sample,,,,,,,,,,,,,,,, :2gun:
|
2 Attachment(s)
..........
|
http://www.proxi-blue.net/TuningGall...950PM71451.jpg
si la mine pe site la cars videos tuned trucks sunt ceva burnouturi misto ... inca ceva ceea ce unii nu stiu astia care au pickup-uri de astea tunate merg pe shosea si isi lasa masina la pamant ca sa scoata scantei ... luati filuletele alea de la mine . am avut mai multe poze da nu mii sau parut chiar interesante asa ca leam sters :) |
Huuuuo ! :)))
BigTrucktuning.jpg de exemplu ii falsa poza ... ZIC EU
|
1 Attachment(s)
Selekt :)
|
Re: Huuuuo ! :)))
Quote:
|
Re: Huuuuo ! :)))
Quote:
|
1 Attachment(s)
f frumos
|
2 Attachment(s)
frumoasele americii:)
|
1 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
wreck tuning :roll: :wink:
|
tari pozele dar unele sunt matrasite :wink:
|
3 Attachment(s)
some trucks
|
1 Attachment(s)
inedit ..mercedes
|
Mertzanu parca e Starship Enterprise
|
un lucru e clar... ppl are so wucked up!!!! but i like them that way :lol: :lol: :lol:
|
tare curios is oare cum i se invart stergatoarele la Enterprise;
in sens orar sau trigonometric; LOOLS |
se invart ca la ruleta :))
|
3 Attachment(s)
...ala negru are jante facute la comanda pe 40 :shock: :shock: :shock:
|
2 Attachment(s)
...
|
hmmm... din cate stiu eu, motorina sau ce dreq arde la camionu ala ar trebuii sa arda in interiorul motorului, nu pe trotuar! :lol:
|
daca bine tzin minte... capu ala tractor are 1500 CP
am vazt pe discovery... shi are reactor de avion in spate :lol: :twisted: |
taaaaaaaaaaatattatata si eu am vazut :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
u aa
|
3 Attachment(s)
CEVA POZE DE PE NET...
INTERESANT TOTUSI :lemon: |
1 Attachment(s)
io tare as vrea unu dinasta 1!!!!!!!
tareeeee :arrow: |
Pt. domnu' WOB...
Stii ce inseamna \"©\"? Copyright... Ori nu poti pune copyright (adica nu-ti poti rezerva drepturile) pe niste informatii cu care nu ai ABSOLUT NICI O LEGATURA... Asta se numeste... FURT! In cazul in care fotografia e facuta de tine (si ma indoiesc), imi cer sincer scuze pentru observatie... In caz contrar, insa, puteai sa scrii doar \"added by WOB\". :P
|
Re: Pt. domnu' WOB...
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|
5 Attachment(s)
:shock: ...
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
Re:
Quote:
|
eh .... scze
|
vuai de mine
|
1 Attachment(s)
:o
|
1 Attachment(s)
de fapt mertzanul ala pt cine nu stie, e cel mai avansat concept de truck din cate exista, e complet informatizat/automatizat, camere de luat vederi, si la viteza mare, peste io stiu cat(am uitat, ce sa-i faci, varsta asta :lol: ) sistemul de remorcare \"trage\"/apropie remorca de cabina la maxim, pt a minimiza rezistentza aerului, si cica scade consumul de combustibil cu 10% dk ar merge doar asha apropiate, la curba mai mare care necesita flexibilitatea, automat se departeaza remorca, si apoi iarasi revine langa cabina.
Impresionant huh?? asta ultimu' e truck-ul mobil a lu' driver, akolo isi transporta/prepara Fordul cand mere la competitii :twisted: :lol: :lol: ceva mai european :arrow: |
1 Attachment(s)
in realitate arata de 10 ori mai tare !
Isuzu Dmax m-i se pare ca se fabrica numai cu volanu pe dreapta .. pretz undeva la 35 mii eur |
:shock: :shock: :shock: mistoo....
truck tunning |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning