Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

elspa 01-03-10 19:23

Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc

Sablare de finete (bicarbonat de sodiu) sau de profunzime (oxid de aluminiu) orice material fara a lasa urme: metal, aluminiu, magneziu, fibra de sticla, geam, plastic, etc.

PowderCoating - vopsire electrostatica orice material metal, aluminiu sau aliaje cu scule profesionale de ultima ora in culori normale sau speciale (cromare, satinare, candy, vopsele rezistente la temperaturi inalte, etc).

Vopseaua de acest gen este foarte rezistenta la actiuni mecanice si termice, are o textura de sticla, nu exista scursuri sau lac, se aplica foarte repede, costuri reduse comparativ cu vopsirea uzuala.

PRETURI DECENTE si STANDARDE RIDICATE.

preturi orientative, pot varia in functie de complexitatea lucrarii (sablat + vopsit electrostatic + calire la cuptor).

4 etrieri - 300 ron
4 jenti 15" - 400 ron
4 jenti 16" - 450 ron
4 jenti 17" - 500 ron

Vopseaua este de o duritate incredibila si este pe VIATA !

cateva linkuri cu ce se poate face cu powdercoating

https://www.youtube.com/watch?v=hdYhGomuRc8
https://www.youtube.com/watch?v=vWxm3459ibE

0722 340 642

elspa 07-03-10 20:09

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

up...

cristi_tecar_30 09-03-10 13:41

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

pentru un 535d niste jante pe 19.pun o poza.vreau negru lucios.daca ma poti ajuta id-ul meu ii wi3zutzu.astept sa imi dai un raspuns.ciao

elspa 09-03-10 15:20

sigur, 450 ron pt jenti pe 19 tot serviciul (sablare, vopsire electrostatica, coacere la 200 grade)

cristi_tecar_30 09-03-10 15:50

eu vreau vopsitul ca jantele sunt in regula dar restul masinii este neagra doar jantele sunt argintii si vreau sa le fac negru lucios.ramane tot acelasi pret.poti sa imi lasi un numar de telefon?

elspa 09-03-10 17:53

metoda pentru o finisare perfecta si o duritate extrema este cu sablare inainte, altfel facem o treaba de mantuiala care dupa maxim 6-12 luni o iei de la capat (cum fac majoritatea care vopsesc jante pe aici).

cristi_tecar_30 09-03-10 18:03

vad ca si etrierii poti sa mi vopsesti,ii vreau si aia si de exemplu cam cat dureaza vopsitul ala ca eu sunt din dej si sa vin sa las masina acolo cateva ore sau asta ca mai apoi sa ma pot intoarce la dej.cam cat dureaza vopsirea si tot?

elspa 09-03-10 18:57

mai greu e cu demontatul la etrieri, poate dura ceva timp, plus manopera montat demontat, aerisit frane, completat lichid.

2 etrieri sablare + vopsire - 200 ron.

despre manopera nu stiu, vedem la fata locului.

vw2 hobby 10-03-10 13:10

vreau sa te intreb daca faci si reconditionari si apoi vopsit. Am doua jante zgariate. Ms

cristi_tecar_30 10-03-10 13:22

eh dar eu vreau sa ma refer ca vin la bucuresti sa zic ca ajung dimineatza.pana dupa-masa ii gata.ca io nu am ce face o zi intreaga in bucuresti.si sa bat drumu numa asha....

elspa 10-03-10 22:50

cu jentile iti pot garanta ca terminam in 2-3 ore.

cu etrierii nu stiu, depinde cat de greu se dau jos.

mad max 21-03-10 23:18

Exista in gama de culori si auriul acela folosit la jantele de Subaru STI?

elspa 22-03-10 06:27

este, l-am achizitionat chiar ieri din state :). de mult vroiam culoarea respectiva.

elspa 28-03-10 09:58

3 Attachment(s)
etrieri si discuri

skorpio_bog 01-04-10 19:04

jantele le puteti vopsi numai integral? am masina neagra si jante de aliaj argintii cu mai multe spite si vreau sa vopsesc doar partea interioara a jantei si lateralele spitelor cu negru iar fata spitelor sa ramana argintie se poate?

elspa 01-04-10 20:41

din pacate doar intr-o culoare se poate

Moadib 02-04-10 00:55

Salut .

Am 4 jante pe 17 din aliaj, indreptate ( sudate, roluite etc) si sablate deja .. intrebarea mea este cat ar costa sa-mi vopsesti setul? ...tinand cont ca doar aplici vopsire electrostatica

Multumesc ...

Spor la vanzare/ lucru !!

elspa 02-04-10 06:48

daca sunt sablate bine, 250 ron.

Moadib 02-04-10 09:00

Ok.. pai ramane sa ne mai auzim la telefon dupa 15 apr ( pe criza asta mai misc ceva dupa ziua de salariu :( ).

Unde este atelierul? si inca o intrebare. Stiu ca se poat vopsi electrostatic numai materiale care rezista le minim 200grade temp; jantele au capace din plastic ( "pentru butuc") poti sa-mi vopsesti si capacelele? sau macar sa-mi dai codul culorii cu care vom vopsi jantele sa-mi fac eu un flacon la un atelier de vopsitorie?

Culoarea nu este de fite - vreau ceva cat mai aproape de originalul lor o singura culoare...

multumesc ... si sarbatori fericite ....

elspa 02-04-10 09:20

salut, sigur da-mi un tel dupa 15.
atelierul este pe Sos Giurgiului, la intersectie cu Luica.

avem un atelier de vopsitorie normala langa noi, putem face capacele la ei.

jacku 02-04-10 20:21

am si eu 4 jante pe 18, pe care vreau sa le sablez si sa le vopsesc. jantele sunt cu buza, voi faceti si polish? Ca as vrea sa polishez buza, si ele sa le vopsesc probabil culoarea masinii...sau ne sfatuim la fata locului.

elspa 02-04-10 20:50

din pcate nu facem polish, sunt niste baieti aici pe forum care polisheaza.

ce culoare vrei sa vopsesti interiorul ?

jacku 02-04-10 20:56

1 Attachment(s)
probabil albastru cum e masina. sau imi recomanzi tu cum crezi ca e mai bine?
am atasat o poza cu jantele cum arata ele acum pe masina

elspa 03-04-10 01:27

pentru vopsire electrostatica nu putem face un match al culorii masinii la fel ca la vopseaua lichida. avem totusi un catalog, poti veni sa vezi ce culoare s-ar potrivi.

daca e culoare standard, vopsitul + sablat te costa 350 ron

elspa 03-04-10 14:57

up.....

adiRULES 10-04-10 22:41

salut. am 4 jante pe 18 pe care vreau sa le sablez si apoi sa le vopsesc. pb mea este ca o janta are o fisura cam de 2-3 cm. ma gandesc ca ar fi bine sa le sablez apoi sa sudez janta cu fisura si abia dupa aceea sa le vopsesc. zi-mi si mie te rog cam cat m-ar costa sablarea+vopsitul.
apropo stii pe cineva care sudeaza bine jante de aliaj?

elspa 10-04-10 22:48

cel mai bine e sudezi, sa indrepti janta si apoi sa vii la noi

sablare + vopsire electrostatica + coacere - 500 ron pentru jenti pe 18.

daca vii cu janta la noi pentru 150-170 ron in functie de suprafata sudata, o putem duce la sudat, indreptat, etc.

skorpio_bog 10-04-10 22:55

1 Attachment(s)
salut. stau foarte aproape de voi, pe luica, vizavi de parcul temerari. As dori si eu un pret pt 4 jante de aliaj pe 16. As dori sa le fac negre. Problema e aceeasi ca la cineva de mai sus, jantele au niste capace de plastic care vin pe fata la janta si acopera prezoanele. Cum se procedeaza si cu acel capac? as dori sa il vopsesc negru si pe el, insa sa imi ramana intact semnul cu renault. Masina este in poza atasata.

Cu jantele cum se procedeaza? vin cu ele demontate la voi sau va ocupati tot voi si de demontat,remontat?

Mersi.

adiRULES 10-04-10 23:05

idee e ca nu sunt strabe sunt doar zgariate iar una are aceasta fisura...dar cred ca nu e ffff complicat de sudat
intrebare: daca sablez janta dupa ce a fost sudata .... nu stric sudura...imi e frica sa nu fie doar o sudura de suprafata daia tot insist pe acest subiect

elspa 11-04-10 06:11

Quote:

Originally Posted by skorpio_bog (Post 3266199)
salut. stau foarte aproape de voi, pe luica, vizavi de parcul temerari. As dori si eu un pret pt 4 jante de aliaj pe 16. As dori sa le fac negre. Problema e aceeasi ca la cineva de mai sus, jantele au niste capace de plastic care vin pe fata la janta si acopera prezoanele. Cum se procedeaza si cu acel capac? as dori sa il vopsesc negru si pe el, insa sa imi ramana intact semnul cu renault. Masina este in poza atasata.

Cu jantele cum se procedeaza? vin cu ele demontate la voi sau va ocupati tot voi si de demontat,remontat?

Mersi.

capacul de plastic nu poate vi vopsit electrostatic, avem insa langa noi o vopsitorie normala, care cred ca poate face operatiunea, nu stiu insa cu emblema, e foarte greu de izolat calumea pentru vopsitorie.
De obicei, daca e aplica se da jos si apoi se lipeste la loc dupa vopsitorie.

Pretul pentru jante (operatiune completa) este 400 ron.

Poti veni cu masina la noi, dar o sa fie in plus costurile pentru vulcanizare (jantare, dejantare, echilibrare, valve) etc care oricum le plateai separat.

elspa 11-04-10 06:12

Quote:

Originally Posted by adiRULES (Post 3266215)
idee e ca nu sunt strabe sunt doar zgariate iar una are aceasta fisura...dar cred ca nu e ffff complicat de sudat
intrebare: daca sablez janta dupa ce a fost sudata .... nu stric sudura...imi e frica sa nu fie doar o sudura de suprafata daia tot insist pe acest subiect

nu strici sudura, stai linistit, orice janta sudata trebuie indreptata pentru ca se trage de la sudura.

burnout_bmw 12-04-10 15:28

Salut, cat dureaza operatiunea sablare + vopsit? si ce culori aveti pe stoc? Ma intereseaza pentru 4 jante 15" bbs rs sablare +vopsire culoare gold, buzele le dau eu jos si anvelopele.

Multumesc

skorpio_bog 12-04-10 17:51

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 3266598)
capacul de plastic nu poate vi vopsit electrostatic, avem insa langa noi o vopsitorie normala, care cred ca poate face operatiunea, nu stiu insa cu emblema, e foarte greu de izolat calumea pentru vopsitorie.
De obicei, daca e aplica se da jos si apoi se lipeste la loc dupa vopsitorie.

Pretul pentru jante (operatiune completa) este 400 ron.

Poti veni cu masina la noi, dar o sa fie in plus costurile pentru vulcanizare (jantare, dejantare, echilibrare, valve) etc care oricum le plateai separat.

si cam cat costa in plus operatiunile de vulcanizare?

elspa 12-04-10 21:36

nu stiu sa iti zic, ca la vulcanizare normala....

elspa 13-04-10 07:09

9 Attachment(s)
lucrari, pacat ca nu sunt acolo mereu sa fac poze

elspa 21-04-10 08:04

up...

83-FBJ 22-04-10 21:03

1 Attachment(s)
Salut,

Am 4 jante de 18. Ai una din ele in imagini. Cat ma costa reconditionarea lor?

Multumesc.

elspa 22-04-10 21:30

500 ron tto setul, cu reconditionare, sablare, vopsire electrostatica.

83-FBJ 22-04-10 21:36

Ok,

Spune-mi te rog unde te pot gasi maine si intre ce ore.

Multumesc

elspa 22-04-10 22:09

0722 340 642, atelierul e pe soseaua giurgiului, intre 9-18 ma poti suna oricand.

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning