![]() |
Machetele mele - MeMutzu
7 Attachment(s)
Salut!Sunt nou pe aici si as vrea sa va prezint machetele mele.Momentan sunt putine,dar cu timpul colectia se va mari.Sunt fan Ferrari asa ca majoritatea modelelor o sa fie Ferrari.O sa incep cu un Ferrari F50:D.Este facut de BBurago si este made in Italy.Sper sa va placa.:D
|
Re: Machetele mele - MeMutzu
Bine ai venit ! Spor la colectionat :D
|
Hai Vecineeee Fortza Fortza:lol:
Ai machete foarte frumoase,next sa fie TIRu TIRu crocodilu:lol: |
Bun venit! :)
|
5 Attachment(s)
Multumesc pentru primire.:DAstazi o sa va prezint tot un Ferrari.Este un Ferrari 456GT din 1992(modelul din 1992)care este fabricat tot de firma BBurago in Italia..Scuze pt calitatea pozelor.Sper sa va placa.P.S. Emin3m promit ca TIR-ul o sa il prezint maine.:lol:;)
|
Foarte frumos F50, si interesanta culoare la 456GT, dar totusi, portocaliul nu e pentru Ferrari, oricum felicitari, este destul de rara, personal n-am mai vazut pe portocaliu
Bun venit! La mai multe Ferrari! :D |
Întradevăr , arată foarte bine maşina ...dar ii lipseşte parbrizul iar chestia asta o pune într-o evidenţă negativă , în orice caz , succes în continuare ! :D
|
bine ai venit....
hai ca ai inceput bine. Imi place:D |
Bravo man ... ma bucur ca ai inceput sa le prezinti ... vad ca legat de 456 nici nu si-au dat seama ca e revopsit, deci am facut treaba buna :D si au uitat ca l-au vazut si pe la mn :D bafta in continuare !
|
6 Attachment(s)
Multumesc pt aprecieri:Dda asta e problema la 456GT am tot zis ca o sa il repar dar nu prea am avut timp.In continuare o sa va prezint un TIR.Este vorba despre un MAN TG510A care este la scare 1/32(aproximativ 50 cm) si este produs de Welly.Sper sa va placa.8)
|
Prea tare camionul, mare 50 cm :shock: Stiam ca Welly face camioane 1/32, dar nu si cu trailer, doar cap-tractor, dar in schimb asta e super super :D
|
Bine ai venit! Foarte frumoas TIR-ul. Desi nu sunt mare fn a tir-rilor...asta chiar e tare, cat si colectia ta de pana acum.Bafta in continuare!
|
6 Attachment(s)
Multumesc pt. aprecieri:DO sa continui cu un Ferrari 348Tb produs de BBurago in Italia scara 1/18 binenteles.Sper sa va placa:oops:
|
foarte frumoase modelele ferrari.dar si camionu.spor la colectionat!
|
9 Attachment(s)
Scuze pt pauza pe care am luat-o dar revin in forta:D:D8).Este vorba de un AUDI A4 fabricat de Paul's Model Art MINICHAMPS8)8) la scara 1/18.Are interior mochetat se deschid toate usile suspensie activa etc etc etc.Sper sa va placa8)
|
Nu prea va plac machetele mele pana acum :-(
|
Ba mie unu imi plac majoritatea,mai ales Audi A4,este demential si culoarea de pe un ferrari este foarte tare cel oranj(p.s nu ca masina e naspa,dar nu sunt fan absolut deloc :D ) Mai asteptam:)
|
A4 e superb...tare as vrea sa am si eu unul in colectie:oops::oops:
|
6 Attachment(s)
Este o macheta foarte reusita si arata foarte bine(pot spune ca in realitate arata chiar mai bine:-D).O sa continui cu o Honda Civic produsa de Hot Wheels.Este la scara 1/18 si este produsa in China:oops:Sper sa va placa:D P.S. Scuze pt calitatea pozelor promit ca o sa pun altele mai clare:-)
|
Arata super misto, imi place si cum e vopsita. Parca totusi la motor puteau face detaliile mai bine.
|
suuuuuper tare machetele mai ales Audiul :)
|
Frumoasă foc ! Îmi place mult , îi vine ca turnată culoarea ...şi îmi place foarte mult că este 1.18 . Succes în continuare !
|
Super faina Honda !!!!!!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
O sa continui(dupa o pauza destul de lunga de cand nu am mai postat)cu un Smart ForFour produs de Kyosho la scara 1/18.Este o macheta foarte bine realizata in comparatie cu un Maisto sau BBurago,dar sunt cam la acelasi pret.Sper sa va placa:D
|
Scuze pt. calitatea pozelor:D
|
9 Attachment(s)
Ultima aparitie in colectie(multumesc doyaseeme):MITSUBISHI EVOLUTION VII:lol:.Este produs de Autoart la scara 1/18.Promit sa revin cu poze.Momentan las pozele sa vorbeasca:D
|
foarte reusita macheta, imi plac detalii, interiorul arata bn ... felicitari !
|
frumoasa macheta ....si culoarea :D
|
Da bine pe albastru imi place interiorul si portierele imbracate, felicitari pentru achizitie:!:
|
Bravo, vad ca mergi cu clasa I.;) Kyosho, Autoart....Frumos Evo VII!
Bafta la colectionat.;) |
Macheta asta este foarte reusita. Iti recomand si un subaru sti produs tot de AA ...
|
MITSUBISHI EVOLUTION VII, macheta asta am vrut sa o cumpar eu la un moment dat dar am ales Evolution IX.
De acest AUTOart pot spune ca este facut ireprosabil, un model realizat foarte-foarte bine. De altfel un model mai rar care nu se gaseste asa usor. Foarte frumoase machetele tale, acelasi lucru pot sa-l spun si de Audi A4 care este facut excelent. Tine-o tot asa cu achizitiile, mai rar dar de calitate! Poti sa ne incanti cu seturi de poze cu machetele, daca sunt facute afara este si mai bine. |
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pt aprecieri:Dsi radu_rs ai dreptate si eu prefer sa cumpar una buna in loc de 2 de calitate scazuta.Dupa cum am promis revin cu poze:lol:de data asta sunt facute afara:Diar in unele poze s-a strecurat si audi A4 Minichamps:twisted:
|
Foarte frumoase pozele juri ca sunt 1/1, machetele deosebite in special Audi
|
5 Attachment(s)
Multumesc tuturor:DCitroen C2 Super 1600 Solido 1/18.Pozele am incercat sa fie cat mai reale:DSper sa va placa:lol:8)
|
Super Citro, frumoase pozele:!:
ultimile 2 sunt cu iesirea din decor nu:?::?::?: |
1 Attachment(s)
Esti foarte ager 2010:D...am vazut ca se poarta asa ca incerc si eu.Prezentarea o sa fie maine pt. ca acum e tarziu si nu am unde sa fac poze .O sa atasez doar o poza sa vad daca ghiciti despre ce e vorba:D
|
Quote:
|
Quote:
Hai astept poze cu intunecata, sper sa fie ceva pe masura asteptarilor:!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning