Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   noua mea dacie (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/173220-mea-dacie.html)

cioc 28-02-10 18:56

noua mea dacie

10 Attachment(s)
salut baieti de curand am achizitionat o dacie si am inceput cu unele modificarii....astept sfaturile voastre

underline 28-02-10 19:00

Re: noua mea dacie

neaparat da-i jos chestia aia de pe portbagaj

cioc 28-02-10 19:10

urmeaza garda la sol...ce m a sfatuiti sa fac????

o idee....arcuri de nova spate pe fata si pe spate de berlina fata si taiat din ele...??????

Ingerasul99 28-02-10 20:14

Cateva sfaturi:
- o grila normala de cn2
- ala de pe portbagaj ,eleronul, sa il dai jos
- renunta la o prelungire pe spate, nu e nevoie de doua
- arcurile de nova poti pune si fata spate la masina ta
- renunta la scrisul cu adrenaline
- punei un prasolar negru din folie de preferat , pe interior
- vopseste capota neagra
- renunta la ochii aia de pisica de pe aripile fata si spate
- punei claxoanele sub capota
Ce vrei sa faci cu pragul ala?

alex.p7m 28-02-10 22:00

salut frumoasa masina ;;) am eu arcuri de fata cu tot cu amortizoare de nova :) , daca te coafeaza id`u meu alex_p7m vb acolo sau 0752.158.875 le dau pam2 cu tot la 120 lei !!!

RobertRFG 28-02-10 22:02

Alex cu amortizoarele nu are ce sa faca.......doar arcurile sa le cumpere daca vrea...

Cypy... 28-02-10 22:10

Frumoasa masina ideeile lui Ingerasul99 sunt foarte bune.
Ce n-am mai vazut pana acuma la o Dacie este iluminarea de la numar! Sper sa nu se lege vreun politai de ea :D , sau poate nu se leaga ca ai macar una, si numarul ala parca e distantat? nu?

Pune ceva poze cu interiorul sa vedem cum stai

Ok sa o stapanesti sanatos!

alex.p7m 28-02-10 22:11

vede el ce face le da mai departe ... doar ca nu mai am eu timp sa le separ - la banii astia zik eu e ok

RobertRFG 28-02-10 22:14

Mai mult decat ok....

bolidu' 28-02-10 22:17

am auzit ca im studiai masina intr-o zii pe la poarta!nu eram eu cel care ti-a zis ca uitatul costa!:))

cioc 01-03-10 17:00

3 Attachment(s)
salll baietiiiii....ms de sfaturi o sa tin cont cm am mai facut.....interiorul urmeaza si el......arcuri am fac rost.........azi am mai facut cate ceva la praguri....mai trebuiesc finisate si cnd o da caldura se vor vopsi....

dmo.mihai 01-03-10 17:47

daca voiai praguri neaparat trebuia sa pui unele mai finute , nu astea asa butucanoase , parerea mea e ca arata groaznic

cioc 01-03-10 18:29

ti se pare pt ca nu s puse barile...la final o sa arate altfel.....asa le am vrut eu mai late.....si asa mi le am facut......:P

dj_luchian 01-03-10 18:35

daca ai posibilitatea de a o sabla, apoi dat cu o vopsea buna (la cuptor), eu zic ca de acolo sa incepi
ps: alea nu cumva sunt praguri dalea de scrie "GTI" pe ele? care si le pun toti si arata urat cu spume
bafta

cioc 01-03-10 18:36

unele modificari nu le pot face:de ex lampile laterale nu le pot da jos pt k necesita vopsire:
eleronul la fel ca raman cu gaurile......dar si eu as cam vrea sa l dau jos...treaba e cu vopseaua ca e perlata si nu mai iese la fel.....ca asa erau mai multe de schimbat pe care vroiam sa le fac.....nici barile nu or sa mai iasa exact...dar asta e....nustu:m a gand la o posibila vopsire totala....dar mom nu sunt finante:(

cioc 01-03-10 18:37

din alea sunt dar sunt modificate nu mai scrie GTI...:D

cioc 01-03-10 18:38

da m m gand la ideea asta cu sablatul si vopse dar specific:momentan sus finantat de nimeni:)))))jobul meu asta e toata ziua la masina.....pana gasesc unul platit

dj_luchian 01-03-10 19:02

ce ai mai putea lua in considerare: elemente de caroserie din fibra de sticla(nu ca ar fi dacia prea grea dar sa reduci posibilitatile de aparitie a ruginii) eventual bordul si fetele de usi tot din fibra

cioc 01-03-10 19:25

sarna de ideee......poi fetele de usi sunt in lucru.....din FIBRA da.....;))))

dj_luchian 01-03-10 20:09

Quote:

Originally Posted by cioc (Post 3136640)
sarna de ideee......poi fetele de usi sunt in lucru.....din FIBRA da.....;))))

gasisem un thread aici pe 4tuning cu niste baieti care fac usi in fibra(parca erau 800 ron usile, cam atat ar fi si niste usi din tabla noi daca nu ma insel). eu as vrea daca se poate niste usi cu rama de la geam mai groasa(cum au restul masinilor), insa pe moment nu sunt fonduri:cry:
ps threadul este :fibra

cioc 02-03-10 17:58

cu regret v a anunt ca masina s a vandut azi....:(...se poate sterge....

B-61-KYS 02-03-10 19:20

offf...cu tot cu eleron ?? ce pacat...

All times are GMT +2. The time now is 19:35.

- Copyright 2026 4Tuning