![]() |
golf 3 1.4 benzina
10 Attachment(s)
sal......am achizitionat si eu un golf 3 an 95 cu un amarat de de motor 1.4......si pe aici la voi am vazut ca toti tuneza si modifica..si am zis sa ma apuc si eu de treaba ....da na ..pt un incepator....mai greu...mometan..am terminat doar interiorul in mare.....pt exterior si sub capota astept pareri
|
Re: golf 3 1.4 benzina
2 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa bara, se incadreaza in "peisaj" frumos si golf-ul, bafta la modificari...
|
frumos golful...o grila sport si deja parca e alta masina...bafta la modificat
|
Quote:
Salut. Iti schimbi si ceasurile din bord? As avea nevoie de bordul tau. Gandeste-te la un pret daca-l vinzi. 0727633343 Razvan |
3 Attachment(s)
Quote:
|
DIn ce am vazut si eu pe aici , arata bine masina
Dar parca dadea mai bine daca lasai bandoul ala de la bara spate negru Eu abia mi-am facut barile si arata bine asa cum sunt . O grila sport fara semn , vopsita rosie , un volan sport , eleronul vopsit in culoarea masinii Si se va vedea o schimbare si mai mare |
acum am observat....scapa neparat de "codita de rechin" ;)
|
sal. ii frumos da nuj ce va place sa vopsiti plasticurile din masina cu sprayu . nu va inteleg ! sa ai noroc de vopsea sa nu se cojeasca :D numa bn si no lua in nume de rau
|
frumos golf :D sa-l stapanesti sanatos si tuning usor :D
|
frumoasa bara aia de fata si jantele nu au nicio treaba albul cu negru cu masina care e rosie incearca sa adaugi rosu in loc de negru sau in locul albului de la jante si o sa o schimbe putin
si contiua sa te misti la fel de repede bafta |
Bara fata ii superba:D,sper sa nu o iei in nume de rau dar pe timp de iarna o sa ai probleme cu ea mai ales daca zici ca nu ai nici suspensia sport montata pe masina...Spor la modificat in continuare
|
E finisata bine bara fata dar nu prea se potriveste cu masina.
Dupa parerea mea renunta la bara fata, vopseste jantele alta culoare si in combinatie cu o suspensie sport si deja e alta masina |
salut am un golf3 si am plecat la drum lung iam dat forja peste 150k ora cind o las pe liber se aprinde becul la ulei am ulei in motor10w40 si 185500km reali va rog sa ma ajutati
|
Te-ai uitat daca ai uleiul la nivel?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning