![]() |
Buget 4000 e
Va salut! As dori niste pareri pentru un vehicul SH pana in 4000 e (asta incluzand posibilele taxe). Cerintele nu sunt exagerate, motorul sa fie pe benzina si > 2l ca si capacitate. Nu ma deranjeaza modelele in 2 usi.
Optiunea mea: Audi a3, 1.8t (asta daca imi permite buzunarul :x) Pentru alte pareri va stau la dispozitie. Multumesc anticipat! |
Re: Buget 4000 e
cred ca ti'ai raspuns singur .. audi asta daca vrei sa traga si nu te intereseaza costurile benzina / intretinere ..
o optiune ar mai fi o honda crx / civic |
Cred ca ai vrut sa zici motor mai mic de 2l. Ca semnul pe care l-ai pus acolo inseamna exact invers.
|
Quote:
|
Eu am avut bugetul de 5000 de euro si aveam cam urmatoarele optiuni:
alfa romeo 147,golf 4,ford focus,vw bora,vw passat,seat ibiza parca,audi a4,ford mondeo,ford fiesta.la primele anii oscilau intre 2000-2003 iar fiesta e ceva mai ieftin deci iti poti permite un model mai nou(2005-2006 cred). Pana la urma am ales ford focus 1.6.Bafta,sper sa iei ceva de calitate:-) le:daca iti face cu ochiul vreuna dintre astea de mai sus cauta si vezi preturile ca gasesti si in jur de 4000. |
ford-uri gasesti la pret mic. dar cel care a fascut acest topic nu nea dat detalii despre clasa masinii care o vrea (adica a3 e hatchback, da poate prefera si o berlina sau altele) sau daca iau placut alte modele (ex." imi plac berlinele da doar a4 si seria 3 si passat"). ca a3 gaseste in banii astia usor, da doar primu model de a3
|
Intaietate ar avea hatch-urile gen a3, focus, golf IV, 147. Nu m-am decis inca la motorizari...
|
eu unu din ele as lua 147 sau a3 (a3 de rezistenta si 147 imi pare ca are tractiune spate nu sunt sigur si imi plac alfaromeo-urile), ca golf au cam toti, mai ales ca golf 3 si 4 au devenit mai dese decat daciile. iar de focus nu stiu, din cate am auzit ford-urile nu sunt asa fiabile ca vw/skoda/seat desi sunt bune.
|
A3 e atat de buna incat recent i-a fost suspendata fabricarea, pentru ca nu o cumpara nimeni.
147 are tractiune fata, si gasesti una decenta in banii tai. |
Quote:
Quote:
|
porcule:)
|
Quote:
|
M-am uitat scurt pe mobile.de si pana in 4.000 de euro nu vad niciun A3 ce merita luat.
Sa ai grija, ca bugetul nu e chiar mare pentru o astfel de masina. |
daca vrei ieftin si taxa si tot eu zic sa iei focus, si totusi iti iei masina, asta nui ca o paine care daca nui buna iei alta.
vorba scotianului (ca cica is zgarciti) "sunt prea sarac sa imi iau papuci ieftini" |
Buget 3500
Eu ti-as recomanda Megane 1 sau Laguna 1 cu motorizarea 1.6 16v, sunt euro 3, economice, puternice, nu cad ca opel si ford, nu ruginesc, sunt confortabile, piese ieftine!
Daca te intereseaza da-mi pm sa iti dau mai multe detalii! |
try opel astra 1.6, cel din 2000/2001 sau ma rog
|
Re: Buget 3500
Quote:
|
Re: Buget 3500
Quote:
mai spart! |
ce experienta ai tu in acest domeniu, ZaNe94?
|
Neamtul are doua perechi de oo sau de ce ar fi inginer mai bun ? Cand o sa dispara de pe encefalul vostru legendele astea ? Masini bune gaseti peste tot, la japonezi, nemti, suedezi, italieni, francezi, etc. Sa ai impresia ca nemtii sunt dati dracu si fac rahatul praf fata de francezi este o dovada de un orizont destul de limitat.
De exemplu un Megane RS bate un Golf GTI pe circuit de il astupa, sau e flacara violet de vina ? Apropo, vezi ca Ford este brand american nu german. |
da frate mai prins, am 16, da am stat si eu pe langa tata prin ce masini a avut si am putut face comparatie dintre opel si renault. intradevar modele mai vechi, r19 si kadett (ambele diesel, nu mai stiu cmc). si asta cred ca o stii din cultura ca germanii sunt mai meseriasi in ce e tehnic, ca masinile nu apartin genului liric.
hai frate, toti, "ba, tu ai 16, mars ,ma, muc la nas!" |
Quote:
si da masini bune gasesti si la japonezi si italieni si la toti, da stiu sigur de francezi cas varza. da fordu e american, da e pus pe langa astea nemtesti de obicei |
Quote:
BMW are motoare diesel de peugeot, alea de 2 litri, si benzinare de 1.6 facute in colaborare cu PSA. Francezii fac niste masini senzationale, mai ales Peugeot si Citroen, dar nu ma astept ca tu sa stii asta. |
Eu stiam ca unele motoare sunt facute in colaborare, nu ca sunt de la X sau Y. La capitolul 2.0d BMW sta bine, are intre 184 si 204CP.
@ Zane - da, ai dreptate...sunt varza. :rolleyes2 |
Quote:
si hai nu te da ca tu esti mai mare si ai avut tu cateva masini, ca pun pariu ca multi de aici erau la fel ca mine, stiau unele lucruri si dinainte sa aiba prima masina. ca daca te intereseaza vorbesti cu toti din juru tau sa afli. |
Gresit -
Quote:
Quote:
|
pai da, nu cred ca aici era vorba de vreun poet care prefera mersul cu caleasca printre salcamii infloriti.
|
Nu au treaba cu domeniul auto = cunostinte putine / inexistente. Chiar asa greu e sa te prinzi de anumite chestii ?
|
eu ma prind greu? normal ca e vorba de aia ma, nu ai reusit tu sa prinzi faza ca ma refeream la ei, si nu prea te duce sa iti dai seama ca eram oleaca sarcastic cu poetul si zici de mine. hai ca o las asa ca ai experienta pe forum si te sutin astia pe tine. chiar daca o dovedesti ca esti mai redus de felu tau. hai treaca. nui umplem baiatului topicu de cearta noastra.
rog un moderator sa stearga ca incurca pe multi. |
Astia ca tine ar trebui interzisi pe forumuri, sincer :lol:.
|
Peugeot = masina senzationala , am auzit-o si pe asta . Poti sa le-o spui si posesorilor de 407 (foarte posibil sa-ti iei bataie) ,care s-a vrut a fi masina premium si a sfarsit drept o galeata plina de probleme,de la electrica pana la blocul motor. Sa nu mai zic de 307 ,unde ogramada au avut probleme cu volanta pana in 100.000 km. Dar ..intradevar e o marca senzationala.. :lol:
Subscriu si eu pentru Opel Astra G 1.6 . E o masina decenta fara mari pretentii si fara mari cheltuieli. |
Quote:
|
Quote:
Ca sa-ti faci o idee legat de cat de "proaste" sunt aceste masini, hai sa-ti spun pe scurt probleme intalnite: - 307 1.6 HDI din 08.2005 - l-am vandut la 173.000 km(facuti in 4 ani), iar pana la acesti km am schimbat filtrele+ulei(la fiecare 15.000 km), placute de frana fata-spate(la 60.000, 120.000 si 170.000 km), discuri de frana fata-spate(la 80.000 si 170.000 km), bielete de directie si capete de bara(de 3 ori, nu mai stiu exact nr de km) si ... cam atat. Nici macar distributia nu am schimbat-o deoarece la acest motor se schimba doar la 240.000 km. Masina am dat-o unui cunoscut. A ajuns momentan la 189.000 km si circula fara probleme. - 407 2.0 HDi din 12.2005 - cumparat sh - pana la 132.000 km cat are momentan inafara de aceleasi chestii ca si la 307(adica filtre, ulei, placute si discuri, bielete de directie) s-au schimbat doar rotulele la pivoti inferiori fata si s-a completat aditivul FAP. Sa nu crezi ca sunt un "maniac" Peugeot, anti orice alta marca. Dupa ce am vandut 307-le am incercat si alte marci: am avut si Renault Laguna si Skoda Superb si Ford Focus. Datorita problemelor intalnite la acestea in perioade foarte scurte de timp(5.000-10.000 km) am renuntat la ele si am revenit la Peugeot. Asa ca decat sa vorbiti din auzite mai bine va abtineti. |
307 2.0 HDI de la 94 000 km pana la 160 000km numai consumabile schimbate, si acum plange taicameo dupa el.
|
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...69&origin=PARK
Are 2 mici defecte la caroserie si 2 zgarieturi de parcare. Exceptand astea, masina e minunata. Navi, jante, piele, trapa, climatronic, ESP, spalator de faruri, CD, comenzi pe volan, etc. O ai in 4.000 in tara, si taxa e 480 de euro. |
Quote:
|
407 nu cred ca gasesti in 4000, mai ales unul bun :(
|
Sfatul meu , intra pe forumurile marcii pe care te-ai axat si vezi ce spun proprietarii .Aici toata lumea isi lauda odorul si 'uita' ca au avut candva probleme. Nu pune mare accent pe problemele minore , uita-te la cele costisitoare.
Ca fapt divers , cand mi-am luat actuala masina ma interesa si un 307. Dupa ce am intrat pe forumurile peugeot , mi-am luat gandul . |
evident, pentru ca tu intri pe forumuri si gasesti 50 de proprietari cu 5 probleme diferite, si automat te gandesti ca masina ta va avea toate cele 5 probleme deodata, si asta 100% sigur.
|
Daca as gasi un forum in care 50 de proprietari discuta de 5 probleme total diferite, acum as cumpara masina! Nu e masina fara probleme , conteaza doar cat de costisitoare sunt si cat de des apar.
Ps: nu mai fi asa sigur pe tine , poti sa te inseli oricand |
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning