Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcitul meu (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/17274-oltcitul-meu.html)

KIWY 12-05-06 10:19

Oltcitul meu

3 Attachment(s)
am zis sa il vedeti si voi...si sa va datzi cu parerea...
cu intriorul nu am poze dar este din imitatzie de piele roshie cu volan sport...cam atat

Gabi 12-05-06 12:19

Re: Oltcitul meu

Destul de simpla masina si in acelasi timp frumoasa. S-o stapanesti sanatos.

PS: Alfa GT care era parcata ieri in fata casei a cui e ? :)

Eugen_TL 12-05-06 12:31

simpla..imi place oricum! dar poze din lateral si spate?in ultima poze mi se pare ca jentile sunt cam mici si balonu la cauciuc mare...

cristivw 12-05-06 13:31

frumoasa foc! semnalele sa le faci fumurii sau albe si e ok ;)

KIWY 12-05-06 14:42

1 Attachment(s)
cristivw...exact asta am facut...cand a fost facuta poza asta nu erau inca date cu spray negru asha ca le-am facut eu in Photoshop dar cam asha arata acum...o prinde bine
o sa pun si nishte poze din lateral...merci de aprecieri...exact asha am vrut sa fie, desi in mare parte nu am facut-o eu...adica nu facuta asa tzaraneshte...

Gabi, nu prea intzeleg la ce te referi...

Gabi 12-05-06 14:44

KIWY: nevermind, cred ca n-are nici o legatura.

De ce nu incerci sa faci stopurile clare ? Eu zic ca arata mult mai bine decat facute cu spray.

KIWY 12-05-06 15:05

shtiu ca ar fi mai bine cu albe...dak shti pe cineva care are sau face...sa imi spui si mie

Psycho 12-05-06 15:05

lasa`l asa ... trage`i o folie si lasa`l asa k e frumos ...

Gabi 12-05-06 18:00

Quote:

Originally Posted by KIWY
shtiu ca ar fi mai bine cu albe...dak shti pe cineva care are sau face...sa imi spui si mie

De facut stiu ca face STNu' (Nova aurie), dar, ca idee, poti intreba orice proprietar de Oltcit care le are clare.

bodyspeed 12-05-06 19:27

Quote:

Originally Posted by Gabi
De facut stiu ca face STNu' (Nova aurie), dar, ca idee, poti intreba orice proprietar de Oltcit care le are clare.

adik pe mine ;)
super oltcitul imi place bun venit printre noi
stopurile le face un baiat ma anunti ca vrei si vb eventual iti dau nr lui de tel vedem noi

COJONES2GOOD 12-05-06 23:15

imi place masinutza:simpla si de bun gust;bravo!In leg cu stopurile sa sti ca potzi sa le faci si in culoarea masinii,le gazezi un pic cu vopsea la culoare si apoi le dai cu lac;arata f bine!

Cozmax 17-05-06 20:58

Frumos... felicitari :-) sper ca ii vei face niste geamuri
negre ca iar sta mai bine si niste Blitzuri pe sub ea si ai fi
beton :-)

NightClubRacer 18-05-06 00:24

simpla si frumoasa, dar n-ar arata si mai tare daca ai astupa locul la numar si ai pune un eleron, mai finutz? ;)

B_12_JOY 20-05-06 11:05

foarte frumos oltcitu .... simplu si adevarat....

mad_mike 05-06-06 20:00

Arata super in culoarea aia si eventual facut si interiorul asa;neoane albastre.....ORICUM MASINUTA ARATA SUPER.Felicitari pentru opera ta

aXelstorm 08-06-06 17:26

E extraordinara, pur si simplu nu am cuvinte...sunt adept al stilului simplu elegant si frumos asa ca nu am cum sa o trec cu vederea. Ce-i frumos si lui Dzeu ii place! Alearg-o sanatos!!! Apropo, da-mi add pe mess: ID ax3lstorm Mersi!

Slim29 13-06-06 13:12

frumos olteanu!! mooooorr vreau olteann

claudius 17-06-06 19:43

super tare mashina

Crossover 19-06-06 11:48

Chiar superba....
O sa muncesc si eu la a mea pentru ca uite de ce se merita:...
Dai 10 milioane pe o asemenea masina, mai bani 30 milione si ti-ai facut masina de masina. Cam atat costa o dacie din 97 hahahahahaha si oare ce se merita mai bine?
Oltcit is the best!!!

aXelstorm 22-06-06 23:50

Bine zis...dar sa stii ca mananca ceva mai mult de 30mil.

bodyspeed 23-06-06 17:03

Quote:

Originally Posted by aXelstorm
Bine zis...dar sa stii ca mananca ceva mai mult de 30mil.

eu cred ca chiar mai mult...... acum depinde si de fapt ce vrei sa faci de fapt...;)

KIWY 24-07-06 14:08

multzumesc tuturor de aprecieri.
va anuntz ca este de vanzare!!! eu plec la studii in USA in toamna si nu mai am ce sa fac cu ea...asta este... cei interesatzi cautatzi-ma
[email protected]
0748234556

GTXR 01-08-06 22:16

punei folie,un eleron,si fai niste ploape,acuma in functie de buget,sa o stapanesti sanatos.

Sakin 01-08-06 23:47

Quote:

Originally Posted by GTXR
punei folie,un eleron,si fai niste ploape,acuma in functie de buget,sa o stapanesti sanatos.

e de vanzare ;)

fasso 23-08-06 15:14

o intrebare am:pe bucati nu o dai...mai exact...barele le dai separat?asta bineinteles daca nu ai dat masina cu totul inca!

Drroqhy 01-09-06 09:44

GG... tare masina... sa o stapaneshti sanatos... ai putea sa ne trimiti si poze cu interiorul... ca eu la a mea... sunt cam nedumerit la interior... si ash vrea sa vad cum au facut si altii ca sa-mi creez o idee....

**COSMIN** 07-09-06 08:05

pacat k vinzi asemenea frumusetze...eu in locul tau as tzine-o in garaj pana cand m-as intoarce...ai muncit prea mult la ea k se o vinzi...si ESTE PREA SUPERBA..arata super bine...dak o vinzi...da-o la un pretz destul de maricel..k merita..! PS: la motor ai ceva modificari??:D

NightClubRacer 08-09-06 03:16

cu cat o dai? sau ai dat-o?

All times are GMT +2. The time now is 14:52.

- Copyright 2026 4Tuning