![]() |
Participanti 4 tuning day oradea
Asja de chestie, macar sa avem o idee cine ce si cum, io cel putzin ma straduiesc sa imi fac masjina gata de expo ca sa pot participa ...
|
Re: Participanti 4 tuning day oradea
exista posibilitatea sa mai vina un lupo modificat gefu o toyota yaris si un golf 4
|
Si daca iese totul cu trebuie particip si eu...
|
bafta ...cum e faza?....... 9 days ......beast on the street
|
Quote:
|
bafta la toti !!
|
Ma gandesc ca va veni si casian cu subaru si poate bogdan cu celalalt subaru....nu stiu daca se vor da ....dar am incredere
|
la oradea vor fi mai multi
|
Haideti fratilor!
Ca la bucuresti v-ati tras pe c*r! Luati exemplu de la Oradeni! Aia pe unde merg iau cel putin o diploma sau o cupa! |
,,m,,m.m,.m,.,m.,m.,m.,m.,m.,m
|
haideti..................................ca io va astept la felix:)))
|
partyyyyyy
|
trening bagamias-h!!!
|
O trebuit sa-l cumperi....lasa....macar sa-l porti sanatos!:D
|
msms macar sperante mai sunt gangsta tu cate locuri ai??
|
avem o problema
1 terminati cu offtopicul 2 ori oli s-a exprimat prost ori voi sunteti pampi chulo, in TITLUL topicului scrie PARTICIPANTI nu "CINE VINE LA ORADEA" deci oli, it's your call....ce vrei sa zici defapt? cine PARTICIPA sau cine merge la oradea |
sincer ... ma gandeam ca o sa fie ceva masjini din csr si vroiam sa sjtiu care is alea da ... se pare k ii in plus topicu ... oricum, cum participantzi nu se prea anuntza itz ok si cu "cine vine" ...
|
din csr vor merge: 3 masini cu muzica :laju,o astra si mircea(pt muzica ele vor prezenta Emotion Customs)
la linii vor fi prezenti sigur:nuiu,probabil gefu vor mai fi masini :soricelu cu golful subaru-casian,miki cu audi,s6 lui vasi dar nu e sigur, poate doru,driveru,din cate am auzit oly,si sili, deci masini sunt sa vedem care se baga si unde cel mai bine aici puteti posta care cand pleaca adica ar fi cel mai indicat sa mergemti in grup cei ce merg sambata si cei ce merg duminica fiecare puteti sa va exprimati parerile eu totusi zic ca organizat in grup e mai frumos,am vorbit cu nuiu si e de aceeasi parere maine stiu sigur daca vine s6-le si miki in pricipiu masini vor fi !!!ORGANIZARE TREBUIE |
Cine merge duminica dimineata???????????
|
laju ,mihai
|
ii soare in oradea!!! haideti, va astept :)
|
acuma am facut un dush :P astept sa ma sune odata gangsta sa mergem!!!!!!!!nuiuleeeeeee raceste apa la felix=)))
|
LOCUL I DbDrag Clasa Street C...2 basi in sealed...fara baterii suplimentare,fara antifonaj....sistem facut intr-o zi....dar anyway....140,3 Db...la mai mare!
|
dupa cum spuneam FELICITARI!!
|
Felicitari
|
felicitari!
poate puneti si ceva poze cu masina premiata... |
nu vreau sa fiu prea carcotas........dar.....
"Street C -------- 1. 139.8 Deji Ionut - Audi A4 2. 139.6 Vlad Vana - Vw Passat" ai castigat la bulan aia e una...2 ati fost 2 participanti la street C cu cine sa te bati? |
Quote:
Iar pt poze... https://4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=440&page=7 |
sincer eu nu ma bag ca am fost acasa asa ca va descurcati voi
|
ma ascultati aci la kinderu' vedeti-va de treaba si nu va certati ca nu are nici un sens!! doar faceti parte din acelasi club!! daca glumiti glumiti cand va intalniti nu aici pe forum sa zica lumea ca va certati sau ***-uri dintrastea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning