Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   O Tigra!!!! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/17262-tigra.html)

Kooks_Tigra 12-05-06 00:10

O Tigra!!!!

6 Attachment(s)
Ce ziceti?? E a mea macaoar tata:D :D :D 8)

steaua23 12-05-06 23:47

Re: [B][/B]O Tigra!!!!

frumos. mai putin tapiteria de pe scaune :P

Eugen_TL 12-05-06 23:54

Re: [B][/B]O Tigra!!!!

jenti,faruri,stopuri,geamuri,si vopsit in interior(trebuia sa vopsesti in albastru exterior..)cam atat are! daca pui si niste piele negra pe mijloc cu albastru(aceasi ca afara) si ar fi misto masinutza! :)

roby18 15-05-06 17:17

Re: O Tigra!!!!

misto .....................

andrey_ctyn 17-05-06 21:00

1 Attachment(s)
Frumoasa .. mai ales k sunt innebunit dupa tigra .. ! C ziceti d asta ?!

Kooks_Tigra 18-05-06 14:33

Mai degraba isi lasa toba originala dekat sa si le puna pe alea doua ...........nasoale rau in rest no comment..............

claudiu lucian 19-05-06 08:28

e super dragutza masina. la ext e cam simpla, incearca sa pui makr nishte prelungiri finutze si nishte praguri, un aerograf nu ar strica.
felicitari, e marf, mie imi place si asa

TM-84-DMX 23-05-06 12:47

Pentru 90cp cat are ,masina e campioana!;) vb din ce am vazut!

Kooks_Tigra 23-05-06 19:45

Masina nu mai are 90 de cai :twisted: la motor am aspiratie directa cu un filtru in carbon BMC si evacuare cu terminal DTM cu suflu.......am avut cipu pana akum 3 zile.... pe ruli kalibrati 101 cai.............mi-a promis un mecanic ca ma ajuta sa usurez volanu sa maresk presiunea la pompa de benzina si sape in pistoane cu putini bani akuma sa vad si eu ............as avea vreo 125-130 de kai dupa:twisted: :twisted:

TM-84-DMX 23-05-06 23:24

Nu stiu daca ai vazut ce poate sa faca un C20XE din masina asta !?!:>

TM-84-DMX 23-05-06 23:25

La 130 de cp la un motor de 1.4 este cam mult,nu cred ca scoti atata,sincer!

Kooks_Tigra 27-05-06 14:08

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX
La 130 de cp la un motor de 1.4 este cam mult,nu cred ca scoti atata,sincer!

Pai nu stiu asa mi-a zis mecanicu ............akuma zic si eu ..........pistoanele alea le sapa in cap si lasa putin mai jos din cate am inteles eu ...........oricum ia zimi ce poate un c20xe

Sere 01-06-06 23:45

nice car ;) sa o pastrezi intreaga :P

D_M_X 02-06-06 19:51

poate f multe un c20xe....ai sa zici ca nu e adevarat...mai ales pe tigra care este destul de ushoara si se poate si usura.....mai bine strangi bani ptr un sfi cu cv f20 si sa vezi atunci senzatii ptr 150 cp si daca mai umblii putin la el....

vlad_Mafiotu 03-06-06 21:30

Mishto masina ! sa o stapanesti sanatos si sa nu o lovesti ca e pacat de ea :P

TM-84-DMX 12-06-06 16:31

Am un prieten ce a urcat motorul ala pe la 180 de cp ... kiar mai mult .... dupa ce monteaza axele o sa aiba pe undeva pe la 200 ,masina bate civic type R pe 400 de m ;)...deci are potential

B-69-TAU 13-06-06 01:44

si topicul asta duce???? unde?

X-Ray-Eyes 13-06-06 01:55

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
si topicul asta duce???? unde?

La Balaceanca !

Kooks_Tigra 13-06-06 21:19

Cunosk un neamt kare are o tigra cu motorul de la calibra .........cu turbina de la A4 18 turbo ...............ia ghiciti kati calusei avea ...........avea un sistem de franare de frana mai repede dekat accelera...........oricum tigra asta a facut un m3 anu 2003 de .......cu vreo 4 masini distanta pe 400 m ..............

mihai88 13-06-06 21:48

Quote:

are o tigra cu motorul de la calibra
ce spui mah?!.....mai da pe la scoala de mecanici......stiu de la un mecanic(de 15 e mecanic)si nu merge sa pui motor de calibra pe tigra...pffff
Quote:

avea un sistem de franare de frana mai repede dekat accelera
.....avea parasuta?

sincer si fara suparare nu imi place tigra....e prea mica

b-69-tau topicul duce la infinit :lol:

mike20 14-06-06 15:34

mai cauta pe net...k eu vazusem opel tigra cu motoru 2.0 16v sfi...si opel corsa cu motorul de 2.0 turbo...

Kooks_Tigra 20-06-06 01:02

Auzi copilu ia hai sa iti mai dau o veste de sa iti smulgi paru din cap ...................pe ultima tigra type1# tunata in germania a incaput motorul de la astra GTC asta nou 2000C Turbo ................si daka mai vrei sa stii intercooleru a fost marit de 3 ori tubina cu efekt fluture si rinfortarea motorului pt nos ...................si de sistem de franare nu ma pricep dar nu cred ka nici u nu stii pre multe dekat mine !!!!!!!!Salutari si mai documenteazate copilu

MC Mate 21-06-06 20:10

Quote:

Originally Posted by mihai88
ce spui mah?!.....mai da pe la scoala de mecanici......stiu de la un mecanic(de 15 e mecanic)si nu merge sa pui motor de calibra pe tigra...pffff
.....avea parasuta?

Uitate mai mult pe net.Macar pe topicul asta si vei gasi Tigra cu C20XE care se gasesti printre altele si pe Calibra !!!

Tigra16VTuner 21-06-06 22:31

si eu am Tigra cu motorul din Calibra, ieste posibil!

GTA 25-06-06 22:49

Quote:

.....avea parasuta?

Cred ca te refereai la motorul C20LET de pe Calibra.........care intr-adevar e foarte complicat de pus pe o Tigra.........dar nu imposibil.

D_M_X 26-06-06 02:24

1 Attachment(s)
a incaput pe corsa....deci pe tigra incape sigur si daca te uiti la celalat topic cu tigra ai sa vezi una care asa ceva...deci mecanicul tau ori nu stie si se da cunoscator ,ori e prost

danutSZY 11-07-06 22:55

1 Attachment(s)
I-TI DAU O IDEE.......VOPSESTE TOT CE AI VOPSIT CU ALBASTRU IN ALB SI I-TI GARANTEZ CA O SA-TI PLACA.......INCEARCA DOAR......!!!!!!!!

X-Ray-Eyes 12-07-06 01:24

Quote:

Nu te supara , dar mecanicul ala repara balamalele la usile de la WC sau era tāmplar ???
Ca daca intradevar e mecanic auto , inseamna ca face parte dintre cei foarte prosti ... sau dintre cei care au batut tabla toata viatza la dacii din 1970 toamna si nu stiu decat sa schimbe placutzele de frana si sa stranga shuruburile...
ce dracu ma ... tu nu te uiti ca sunt Tigre cu V6 de 2500Cm3 sub capota , ca sunt Ursuletzi cu V12 sub capota de 5665Cm3 , etc ??? cum draq ala de 2000 nu merge pus pe Tigra ?
Numai daca dai search pe google gasesti la pagini de nu reusesti sa le "rasfoiesti " intr-o noapte ...

TM-84-DMX 12-07-06 19:06

Bah :)) eu nu am aberat ,am un prieten care are c20XE pe Tigra si merge spectacol ! Bine...are N-modificari facute.Daca ati umblat pe la curse a fost prezenta odata si pe la Craiova la ceva liniutze... acum merge mult mai tare,si in curand va primii si o cutie in 6 trepre de pe calibra turbo >:)(kitul de adaptare a a ajuns deja 800 de iepuroi:(( mai trebuie sa gaseasca o cutie)

GTA 12-07-06 23:37

Quote:

Bah :)) eu nu am aberat ,am un prieten care are c20XE pe Tigra si merge spectacol ! Bine...are N-modificari facute.Daca ati umblat pe la curse a fost prezenta odata si pe la Craiova la ceva liniutze... acum merge mult mai tare,si in curand va primii si o cutie in 6 trepre de pe calibra turbo >:)(kitul de adaptare a a ajuns deja 800 de iepuroi:(( mai trebuie sa gaseasca o cutie)

Mult mai bine decat F28 ar merge un Getrag de pe bertone,pentru motorul ala aspirat........

D_M_X 13-07-06 12:47

stii cumva ce cod are cutia aia de pe bertone? :d :d :)

TM-84-DMX 13-07-06 20:08

Si asa are probleme foarte mari cu gasirea cutiei,si ce a gasit a gasit la preturi foarte mari (si erau si la noroc,cumperi si nu stii sigur daca functioneaza:) ) de Bertone ar fi mult prea scumpa..

Nu stiti pe cineva care are asa ceva de vanzare ?

GTA 13-07-06 23:39

Quote:

Originally Posted by D_M_X
stii cumva ce cod are cutia aia de pe bertone? :d :d :)

Nu stiu codul dar daca vrei ma pot interesa........insa pretul o sa fie destul de mare......cel mai bine ar fi sa cauti una cu carcasa sparta pe la dezmembrari,sau daca ai pe cineva pe la OPEL sa te anunte cand apare vreuna busita.....

X-Ray-Eyes 15-07-06 00:46

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTA
Mult mai bine decat F28 ar merge un Getrag de pe bertone,pentru motorul ala aspirat........

F28 deste facuta de GETRAG ... GETRAG este firma care produce cutii ptr Skyline , Porsche si le-a facut si la Calibra Turbo ...
Deci GETRAG este firma ... si cutiile facute de ei sunt super jmekere ...
Pe F28 scrie GETRAG ... Uite si niste poze cu a mea .

X-Ray-Eyes 15-07-06 00:48

Quote:

(kitul de adaptare a a ajuns deja 800 de iepuroi:(( mai trebuie sa gaseasca o cutie)

Ce kit de adaptare la 800 euro ???
Ii pui cutie de transfer cu capac in locul in care iese cardanul si planetara de dreapta de calibra turbo si sanatate si virtute !!!
Vrei asha ceva ???

slvx5 14-08-06 18:06

Salutare si eu sunt un proprietar al unei tigra si daca nu deranjez as vrea sa stiu de unde pot sa cumpar o pereche de faruri cu Angel eyes pt o astfel de masina...ca cele care de pe tigra prezentata aici. Las si un nr de telefon daca exista cineva care ma poate ajuta: 0722 755 761. Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning