![]() |
POZE DACIA 1100 PREPARATA
3 Attachment(s)
cateva poze cu mashinutza mea..
|
poze..
3 Attachment(s)
alte poze..
|
poze.
3 Attachment(s)
poze
|
poze ....cu DACIA 1100
3 Attachment(s)
poze
|
poze ....cu DACIA 1100
3 Attachment(s)
poze
|
super dragutza masina!
Felicitari!!! :lol: :lol: :lol: |
nu tu ai \"pupat\" stalpul de la prisma?! :D
anyway... marfa masina.. mai putin stickeru ku oz :wink: |
mancaiash curu ei ce linie are si dupa 30 de ani.
ai facut-o dupa prisma? ce as vrea si eu una.......am avut una motoru cumva lai schimbat ? ca pare de 1300. il mai ai pala original de renault? |
a mai scris si aici despre masina https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=2639
cred k din greseala a facut topic nou.. cand a vrut sa posteze pozele |
frumoasa masina...pacat ca a patit ce a patit la Prisma ! :cry:
|
respect..
mashina arata pe data de azi..adica 17-08-2004.... am refacut-o dupa ce a patzit la prisma.. la prisma..mi s-a rupt caseta de directzie am fortzat intr-un viraj....
|
dragutza dacie :wink:
|
Sincer ...
Ce ai preparat la ea ca nu se vede nimik ! :twisted: |
eeeeee.... nu stii u ce are saul ;) pe sub capota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jokin' |
Re:
Quote:
LoL ! |
re
ha ha ha ce haz avetzi...ma pish pe orice Dacie.. cand o sa ma faca pe mine o Dacie 1100 la liniutza eu cedez mashina mea lui SpeedeR pe o cola...
|
:lol: :lol: ai grija ce spui ca s-ar putea sa bei cola :D
|
:D :D korekt
dar daca te incalzeste ceva iti dau eu o sticla de vischi pe ea cai frumoasa foc :wink: |
ce am zis bogdane..?
|
Arata super tare mashina dar degeaba daca nu vii pe 18 sep la baneasa sa vedem ce poate (Adi) :wink:
|
am zis ca poate gasesti vreo dacie mai buna ca a ta sa ramai cu cola
|
Re:
Quote:
Quote:
O nelamurire: cum ai reusit sa adaptezi motorul de Nova pe ea? |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
uite ma!!! numi vine sa cred :lol: :lol: :lol: imi da lumea masini pe cola 8) sa te vedem...vii la craiova?! :wink: sau la legale?! tot sunt kam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
la craiova....nu cred ca ajung pana acolo cu bolidul......dar la baneasa daca sunt in bucuresti vin cu siguranta....macar asa de show...ca nu cred ca fac vreo mashina...poate Dacia 1100 , olcit, ..sau trabant.. :D :D :lol: mai mult vin sa fac cunostiintza cu voi....iar cu motorul s-au facut adaptari..prea multe adaptari..ca sa se potriveasca... eu nu stiu prea multe.. eu doar am dat banu... :wink:
|
esti sigur k oltcitu nu te face?! ;)
|
nu stiu exact...dar nu cred....o sa incerc..daca are cineva de paci vreun olcit..poate ne intalnim...sa vedem...\"care pe care\"
|
dar u cce motor ai pe ea! :)
ajm inteles k ai de nova?! zimi cati cai are si cate kile are masina plz :D |
nu stiu catzi cai are..ca nu am cum sa ii masor...dar cred ca vreo 70cp...shi masina are 760 kg...un olcit cate kg are shi catzi cp?
|
cum mey?! nu stii kati cai are motoru tau!? :lol: :lol: :lol:
makar zi ce performante are!!! nu spune k nu ai incercat sa vezi in kat prinde suta ;) |
pei zimi tu cum as putea sa ii masor.??? daca s-au facut zeci de adaptari..piese..de alfa romeo..tico....opel....isuzu....nova...super nova....papuc.... shi nu am incercat sa vad in cat timp prinde suta..pt ca nu imi indica exact kilometrajul de pe bord....el este reglat pt jante de 15...shi acum am pe ea jante de 15 deci nu am cum sa stiu exact..
|
Re:
Quote:
hai vino azi la pescarus ( herastrau) sa mai vb asa k pe net e aiurea :D |
pei se mai strange lumea la pescarus..? in herastrau..? shi cam pe la ce ora??
|
vino pe la 10... vedem in cat prinzi suta :D
suta de mii luata de vant, domnilor gabori 8) |
bai nene...am fost la herastrau...interesant....dar a venit politzia..shi au fugit totzi...nu va inteleg...ce va faceau mei?? va amendau ca stateati pe loc?
|
mdea. pai sa ne povesteasca baiatu cu cielo de prahova. ca pa el lau oprit. cand am iesit io din parcare l-am auzit pa un gabor cand il intreba palalalt \"ii oprim pa toti?\" si ala\"pa toti \"
imi venea sa urlu la ei da prosti ce sunt, ca toti nu mai eram decat eu :D :D si nici p amine nu mau oprit |
1100 s un olcit care merge bine nu ai cum sa-l faci.Garantat. si mai depide si de sofer. Eu am avut olcit de 1300 trs. fara modificari. Masina mergea perfect. Si l-a liniute pe 400 de m s-au inclinat in fata mea toate cielo inclusiv executive , nove si super nove.in rest respec ptr munca si pasiunea ta
|
Quote:
|
nu stii tu ce face un oltcit.. 8) :wink:
nu poate sa faca un cielo,totusi... dk era dacie supernova,mai credeam.... |
DNS fuge mai bine decat cielo 8v, oltcit trs o ia de la ambele iar de 16v nici nu se apropie, luati-o mai moale, nu exagerati (ce zic e din experienta nu din auzite so ...)
|
eu zic sa incercati o 1100 vs olcit ca nu se stie niciodata :punch: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning