![]() |
Cd Player Pioneer vs. Clarion
asta e marea intrebare..... mai bine zis...ma gandeam la miste modele
PIONEER DEH-P8600MP si Clarion DXZ858RMP pe mine ma fascineaza cum arata si ce egalizatorare are 8600..... pun pariu ca multi vor vota clarionul dar.... nu imi place cum arata :) la pioneer e interesant ca are DSP incorportat..... http://i2.ebayimg.com/01/i/01/c2/dd/7d_1.JPG http://www.prodigit.net/clarionDB/im...8RMP-EU_01.gif decizii...deciziiii...... |
Re: Cd Player Pioneer vs. Clarion
Eu nu mi-as lua alt HU in afara de Pioneer...dar daca vrei totusi SQ mergi pe Clarion :) Din cate am inteles Clarion -ul nu are DSP incorporat, un plus pt Pioneer. Si eu tot 8600 imi voi lua...
|
ai bani sa iei dspul pe viitor?
8600 mp is the shit pt SQL si SPL |
dap 8600 pe SPL
|
nu ma omor dupa SPL.... incerc sa ma indrept spre SQ....dar nu SQ de concurs...
si sa pun DSP.... imi trebuie vreo 2-3 module...adica inca 2-300E :) |
idee e ca ambele au 24Bits decodare.... adica pioneerul nu cred ca s-ar auzi ff rau la nivel de SQ
|
Intrebare :
Ati ascultat ambele aparate sa ziceti ca unu suna mai bine ca celalalt ????? |
nu le-am asculat....dar imi place ce scrie la info :)
daia am pus si topicul asta... daca stie cineva exact cum sta treaba :) |
Nu de tine era vorba, ci de cei care dau cu parerea.
Daca spunem ca x suna mai bine sau mai rau, sa spunem si DE CE ! |
HELP!!! un link catre DSP-uri Clarion imi dati si mie?? nu de alta da am clarion in gand si un DSP e bine-venit
|
|
10x
io cautam pe situ din UK si acolo ioc dsp-uri... 10x |
ce clarion exista cu dsp incorporat.... exceptand clarion DRZ9255 :)
|
Exact clarionul care l-ai pus tu linga pioneer dar e 958 !! http://www.clarion-eu.com/uk/Products.546.0.html
|
Era sa uit, vezi ca are TAZ unu. I l-am dat acum citeva luni.
|
cine e taz pe aici??? :)
|
Quote:
|
Cauta pozele de la dbDrag si-l vezi acolo.
|
Quote:
958 e un aparat f.bun dar mai e putin loc pina la deck-uri. Oricum intr-o masina nepregatita extrem de bine, care are componente altele decit Hi-End nu simti diferenta. |
dar un model care se gaseste in america??? ca vad ca europenii au niste preturii....
|
9255 se gaseste in America
|
Pt SQ eu iti recomand Clarion iar daca ai un sistem bun nici nu o sa simti nevoia de dsp.
|
albert nu e vorba de sistem bun ci de sistem bine montat. ca sa elimini nevoia unui DSP pozitionarea incintelor acustice trebuie sa fie PERFECTA
|
cat timp exista distante diferite intre boxe si sub nu ai cum sa elimini DSP
|
Quote:
ma refeream la 958....o versiune care se gaseste in america :) |
Ce pot sa spun....sunt placut impresionat de 8600 :) Am avut un 7600MP inainte, care totusi zic ca este un HU bunicel, dar diferenta este mare. :)
|
am un 6700....si nu prea imi place.... cel mai enervant e cand modific volumu se aude un boxe....un impuls... bip bip.... + ca am probleme cu un RCA de la sub .... cand modific ceva la configuratie la audio sau mut de pe cd pe radio... membrana de la sub se suge inauntru si sta 1 secunda si apoi ii da drumu.... sigur cand sta strass suge peste 200w...
nu prea mai am incredere in pionner... 8600 arata mortal....fara cuvinte..dar... |
Swat-Cat: Problemele care le ai tu acolo nu sunt din vina aparatului.
pesteimputit: un sistem bun implica atat componente de clasa cat si un montaj pe masura. Nu cred ca exista persoane care ar da mii de euro pe difuzoare si sa le monteze in fata blocului. |
faza cu greieri din tweetere e la toate modelele....
|
la ce spui tu greieri???:D
|
Swat-Cat, nu ai statie cu Hi/Low level input? Daca ai RCA trebuie setat LOW. Asa am rezolvat eu cam aceeasi chestie.
|
Nu stiu cum suna unul sau cum suna celalalt,dar cu siguranta Pioneer-u arata mai bine!Parerea mea!
|
dragos2900: e mai important sunetul decat esteticul. cine isi ia un aparat doar pt ca e frumos eu zic ca e un mare maimutoi.
|
Quote:
|
Chestia cu supt-ul difuzorului. Era dat pe HI.
|
cu zici tu..... oricum nu am pt high level...
|
In ce priveste designul la cele 2 Hu cred ca e o chestiune legata de preferintele fiecaruia.Personal imi place cum arata Clarionul.
Eu daca mi-as alege un Hu ma-ar interesa in primul rind performantele dar nu as neglija nici designul ,nu as suporta sa am un Hu care sa ma enerveze de cite ori il vad sau de cite ori vreu sa umblu la butoane si nu le nimeresc. |
Din partea mea poate sa fie urat ca porcu. daca suna nu ma intereseaza aspectul.
|
Daca tot e vorba de clarion vs pioneer, voiam sa va cer parerea in legatura cu 3 playere. Primul si de care am auzit cate ceva, este p77mp, pe care l-am gasit sh impecabil la 200e, iar celelate 2 optiuni sunt 2 modele 2006 de care nu prea stiu nimic, si anume P6800mp si dxz768. Boxele o sa fie puse direct pe hu, deci m-ar interesa o calitate a sunetului cat mai buna. Eu sincer prefer p77mp, pentru preout-ul de 6v si Burr Brown 1-bit DAC, acum ramane sa-l vad, daca e intradevar impecabil.
|
p77mp n-a fost prea apreciat... a fost cam mult fass degeaba... de aia a aparut si inlocuitoru lui p80-ul...
personal, clarion all the way :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning