![]() |
E30 - SEDAN
6 Attachment(s)
SAL din nou ,vreau sa prezint noua mea cataracta care in mare o stiti este un E30 sedan gri sobolan inchis,motorul cica este 2.7 cu chiuloasa de 2.5 dar eu cred ca este doar 2.5 12v ,o sa revin cu poze si detalii pe parcurs :D
|
Re: New Project E30 SEDAN
Masina asta am vrut sa o cumpar acum vreo 3 luni dar era cam....baie ulei sparta, exterior praf , interior la fel etc.
E buna pentru un proiect;). La ce bani ai achizitionat-o daca nu e secret ? PS. Motorul e simplu, 2.5 12v cu blocant:D. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S- pun o poza si cu motorul in halu care este :D:D |
Quote:
Sper sa faci ceva frumos din el. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E30 - SEDAN
8 Attachment(s)
Azi am schimbat debitmetru ,vai in ce hal era este unicat :D si am pus altu si am lucrat putin si la interior :D:D si am schimbat si stopul spart
|
la 500 euro .. nu mai buna masina .... la ce preturi sunt pe aici la unele epave .. vai de mama lor ..felicitari pt ea :D s`o faci bine !!
|
la 500 o luam si eu....:)
bafta ...... |
Felicitari pentru achizitie !!! ce vrei sa faci cu ea? o faci sa mergi cu ea zi de zi? sau proiect ceva?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Prima masina prezentata iam dat-o lu tata si am promis ca ma ocup de ea sa functioneze :D asa ca sa o arat si pe a mea :D la care de cand am luat-o am schimbat capota,porbagajul ,iam pus pleoape scurte si urmeaza sa dau pragurile jos suspensi sport spate ...... dar toate la randu lor sa vad cum ma descurc sa lucrez la ambele :sad:
|
M`a distrus psihic anul trecut ursul asta pe care l`ai luat acum neamtule .... eu in mare parte m`am ocupat ca masina sa functioneze cat timp a fost in craiova .... am auzit ca pana sa ajunga la tine a mai avut cativa proprietari intr`un timp foarte scurt ..... eu sper sa o scoti la capat cu el ( sper ca stii ce probleme are ) Mai e pe gaz ?
|
Quote:
|
Quote:
@Cataa - zi si mie tot ce sti despre masina ma refer la bube sa stiu unde sa incep si unde sa termin :D P.S - da are inca GPL dar o sa zboare :D |
2,5 cu delcou jos? 2,5 jetronic? exista asa ceva?
|
Quote:
|
Ti`am dat pm cu toate problemele masinii , cat mi`am mai amintit si eu ....
|
Quote:
|
are probleme grave?
|
Pacat de masina .....poate poate o scoti tu cumva la capat.Sper!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa cateva zile de gandire am hotarat 2.5-ul intra la facut ,iau geamurile electice dupa cealalta,puntea spate cu discuri,jantele ...... si le pun pe cealalata dupa care 1.8 o sa dispara cred ca in curte la tara ,si pe 2.5 o sa pun kitul de m-teck 2 :D sper sa o termin cat de cat pana in mai cand o sa apar si eu la mare :D:D:D
|
5 Attachment(s)
O intrebare poate mai ciudata ,as putea sa montez o bara fata si o fusta fata de 90 pe una mai veche ma refer cu stopuri scurte? Daca e frumos saptamana viitoare 1.8-ul intra in operatie pt fratele mai mare :D
|
3 Attachment(s)
A mai venit una in parcare :D o pisica neagra,interior piele negra ,ABS,servo,inchidere + alarma,motor 1.8 an 93 are o problema cu aprinderea treb sa o fac am facut 3 poze dar nu prea se vede am sa revin maine cu altele
|
Hai ma neamtzuleee.. numa' "dinastea" nimeresti .. :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
legat de buba ei asta e se mai intampla :D P.s -am facut rost de 2 poze :D |
ce ai facut ma? schimb pe schimb?=)):))
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pun si niste poze cu ursu care a intrat usor in lucru :D
|
BV FRATE :D :D ASA TE VREAU ! PASIONAL :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Pus si cateva poze cu pisica :D |
SE POATE INCHIDE
|
De azi intra si ursu la aranjat am vrut sa il vand dar se pare ca la 800 E omu vrea multe de la o masina din 87 dupa ce va fi gata o sa intre iar la vanzare dar cu un alt pret
Se vor schimba : - Bord alb complet - Plafon din piele alba - Baia de ulei - Fise noi - Montat M-teck2 - si altele |
Azi am scos borbul unde ma asteptam sa gasesc si eu un calculator pt bmw dar am gasit unu pe care scria '' OPEL ASCONA 1.8'' fratilor nu va mai luati bmw-uri daca nu sunt bani sincer ,am scos bara fata,fusta si ce mai era in fata,din plafon doar o parte ca a venit ploaia, azi am cumparat si fusta fata de 90 .Am sa pun poze cand le primesc ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning