![]() |
cateva piese de golf 2
15 Attachment(s)
scaune fata + bancheta fractionabila din piele neagra (scaunul soferului uzat) 5 mil
fete de usi piele neagra ( pt fata ) 1,5 mil volan sport 80 lei ( 100 lei impreuna cu butuc de golf2) grila din bord - una normala si una pt bord digifitz - 30 lei buc torpedou 25 lei buc geamuri laterale spate cu cheder - 30 lei buc politza haion (gaurita pt difuzoare ovale, perfecta) 40 lei haion plin + luneta + eleron luneta 150 lei usa dreapta cu triunghi completa (macara, broasca, geam, oglinda) 1 mil planetare - 100 LEI buc bara fata lata (tip GTI) + semnale - 100 lei far mare stanga - 40 lei motoras stergatoare fata / spate - 50 LEI buc caseta directe - 150 lei discutabil vas expansiune - 10 lei buc pompa de frana - 80 lei amortizoare spate folosite - 50 lei buc + 10 lei arcul rezervor - 70 lei toba finala gti 2 iesiri - 100 lei discutabil chedere - in functie de cheder intre 10 lei - 50 lei coaja bord - 50 lei plasticaraie - in functie de piesa 5lei - 25 lei jante Ats Cup ( necesita reconditionare ) - 40 euro buc se vand impreuna 4 buc + cauciucuri 195/50/15 cadou cei interesati ma pot gasi pe email: [email protected] ; ym. robot_srv ; tel. 0765509762 sau scrieti aici |
Re: cateva piese de golf 2
fa-mi un pret la scaune si bancheta si la fetele de usi!!!! Semnalele din bari sunt dalea late albe????
|
Preturile le ai trecute in dreptul la fiecare lucru in parte. Am semnalelele galbene originale ( nu italia ).
salut |
zi un pretz si la stopuri.ma intereseaza...
ms |
cu parere de rau iti spun ca ambele stopuri au mici ciupituri / sparturi. Daca esti interesat spune-mi si sambata trebuie sa ajungi undeva in zona coletina ca sa le iei MOKA evident.
salut |
vrei doar pe volan un volan tot sport cu tot cu butuc de golf2? ma intereseaza doar volanul fara butuc, sau daca il lasi mai jos la pret iti dau banu...ms anticipat
|
700 ultimul pret fara butuc. eventual ataseaza si o poza cu ce volan ai tu. poate poate .....
|
cat e placa de hayon gaurita pt boxe?
|
400 este intr-o stare ireprosabila nu este deloc rupta.
|
doar ca are gauri... daca mai lasi putin contacteaza-ma pe yahoo. cristi_vw
multumesc |
2 Attachment(s)
k atasez poze
|
@tru_astra
--> imi pare rau treaba cu volanul tau + diferenta cade (personal nu imi place modelul) asa ca ramane in picioare oferta de 70 lei fara butuc pt volan. @cristivw --> politza de haion este fix la 40 lei. te va cauta un amic pe mess sa vorbiti legat de ea. Daca vrei si boxele ovale care au fost pe politza respectiva mai scoti 40 lei sunt kenwood dar din cate stiu de la fostul propritar una nu mai functiona. @ All --> Din lista a disparut bara fata si se mai adauga - 1 parbriz - 100 lei - 1 punte spate cu discuri si etrieri 300 lei |
spune-mi te rog ce dimensiuni are finala aia ? ma intereseaza diametrul tevii de intrare, si dimensiunile propriu-zise ale tobei
|
in lipsa lui remusWRC va voi raspunde eu la intrebari :)
bil1706, toba are diametru 5 cm la intrare si 106 cm lungimea totala. ar mai fi si alte maruntisuri de vanzare, intrebati si eu va spun daca am sau nu. |
salut!
un pret pt chedere de exterior - model 2 usi (stanga / dreapta) ... si in ce stare sunt. merci |
sal Adrry chederele sunt la 50 lei bucata. Cel pe dreapta (sper sa nu ma insel ) este perfect, iar pt stanga nu mai am decat unu.
Numai pt 2 usi. Se mai adauga la lista de piese un set de fete de usi material textil ( perfecta stare ) la 60 ron discutabil. ( tot pt 2 usi ) + multe alte maruntisuri. |
sef raspunde pe mess ca vreu mai multe de la tine ...."ugodvamesu"
|
up ...
scaune fata + bancheta fractionabila din piele neagra (scaunul soferului uzat) 5 mil fete de usi piele neagra ( pt fata ) 1,5 mil volan sport 80 lei ( 100 lei impreuna cu butuc de golf2) grila din bord - una normala si una pt bord digifitz - 30 lei buc torpedou 25 lei buc geamuri laterale spate cu cheder - 30 lei buc politza haion (gaurita pt difuzoare ovale, perfecta) 40 lei haion plin + luneta + eleron luneta 150 lei usa dreapta cu triunghi completa (macara, broasca, geam, oglinda) 1 mil planetare - 100 LEI buc far mare stanga - 40 lei motoras stergatoare fata / spate - 50 LEI buc caseta directe - 150 lei discutabil vas expansiune - 10 lei buc pompa de frana - 80 lei amortizoare spate folosite - 50 lei buc + 10 lei arcul rezervor - 70 lei toba finala gti 2 iesiri - 100 lei discutabil chedere - in functie de cheder intre 10 lei - 50 lei coaja bord - 50 lei plasticaraie - in functie de piesa 5lei - 25 lei jante Ats Cup ( necesita reconditionare ) - 40 euro buc se vand impreuna 4 buc + cauciucuri 195/50/15 cadou |
upppp
*scaunele fata + bancheta s-au vandut |
* haionul s-a dat si el
|
Cumparati de la baietii astia ca sunt de treaba si seriosi si mai au si lucruri moka , eu am luat de la ei si sunt multumit
|
* Multumesc pentru impresii si sper ca iti voi fi de ajutor si in viitor.
Numai bine |
up
preturi negociabile in general. + diverse piese care nu apar in lista |
salut bro
tamponul frontal de la motor il ai? si dak da, la ce pretz..ms |
jantele sunt indoite ?! sunt in stare ok ?!?!
de udne eshti ?! |
@ bizonul Tamponul da este 30 lei
@ Psycho jantele sunt ok au fost reconditionate la un atelier de pe soseaua fundeni. Mai necesita doar echilibrare pt a fi totul impecabil. Sunt din Bucuresti. numai bine |
un disc de ambreiaj din cupru ai ???????
|
Nu, imi pare rau.
salut |
ma intereseaza jentile!!!!!pune cateva poze mai....bune cu el pls
|
am uitat sa specific ca pretul fiecarei jante s-a marit cu 5 euro. adica acum 1 bucata = 45 euro
cel tarziu sambata seara am sa pun poze cu jantele dupa reconditionare. am si poze cu ele dinainte de refacere pt a nu exista dubii. numai bine |
etrierii pe spate la ce pret sunt?
|
Nu se vinde decat puntea cu totul la 3 mil.
|
care e distanta dintre prezoane ? !
|
4x100 ;)
|
up..... ...........
|
salut, ma intereseaza foarte urgent termocupla de la radiator.
si un pretz bineinteles.. |
cred ca vreau eu "grila din bord pt digifiz". a luat-o cineva? sincer cred ca mai este, ca nu-s prea multe g2-uri cu asa ceva pe ele :-P poate mai discutam la pret? :)
|
@bizonul - recomand sa iti cumperi una noua. nu este nici scumpa.
@ cristivw - tu chiar vrei moka ? 30 lei e pretul .. asta ramane pt grila aia. Mai e si tambalaul cu trimisul pana la CT. Daca esti interesat asa cum e vb cu smith pe mess. |
going up ^
|
hai ca postez si eu dupa 100 de ani. Ma intereseaza lungimea tobei propriu-zise (fara teava) Vreau sa o pun pe o alta masina... pe unde stai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning