![]() |
lucrari autodesign
10 Attachment(s)
salutare baieti! am sa-mi postez periodic rezultate cu toate masinile facute de mine, imi place ceea ce fac si vreau sa ma mandresc cu munca mea
|
Re: lucrari autodesign
salut. cat ai lua pentru o foliere completa la o Nubira 1 din 99 sedan ( luneta, geamuri spate si fata)?
|
salut! pt nubira toata masina fara parbriz 320 de ron,folie omologata fata +spate
|
perfect. folie LLumar? din pacate trebuie sa imi schimb luneta si apoi mi-o foliez. deci undeva pe la mijlocul lunii viitoare fac operatia.
P.S. intrebare am la tine. aplici folia direct pe geamul pe usa sau dai geamul jos si apoi il montezi la loc? |
4 Attachment(s)
folia este madico, pt llumar platesti mai mult...defapt platesti brandul, caracteristicile sunt identice
ym: agentautodesign tel: 0746.832.303 lucian |
9 Attachment(s)
alte rezultate
|
10 Attachment(s)
aici mai sunt si maini inscriptionate...
|
10 Attachment(s)
......
|
9 Attachment(s)
folie carbon 3D ,folie telefoane mobile,leptop-uri,tiple...etc
|
10 Attachment(s)
.....
|
tu i-ai pus lu robert( b 42 akz ) un tigru pe roata de rezerva la rav4, identic cu cel din poza de sus?
|
da...dc?
|
e colegu meu.. si na vrut sa-mi zica cat a dat... k vreau si eu sa-mi pun pe masina 2 dungi albe si voiam sa stiu cat l-a costat pe el si cat ar face pt mine:)
|
daca el nu a vrut sa-ti spuna eu ai voi respecta dorinta...in legatura cu dungile...trebuie sa-mi dai mai multe detalii, masina si niste dimensiuni ca sa-ti pot da un pret
|
skoda octavia 2 2008 , din fata de pe capota, pana pe portbagaj. presupun ca e vreun metru jumate de dunga.
|
da un add ym : agentautodesign
|
8 Attachment(s)
rezultate noi!
|
Renault Megane 2 HatchBack 5 usi...Foliat fata/spate + stopuri?
|
salut! pt un Renault Megane 2 HatchBack 400 de lei folie fata-spate+stopuri
|
9 Attachment(s)
1.03.2010
|
se face treaba buna aici recomand bafta luci
|
ms madaline...hai ca nici tu nu esti mai prejos;)
|
7 Attachment(s)
..,,....
|
0746.832.303 - 0754.414.669
|
5 Attachment(s)
,,,,,,
|
pt peugeot 307 fata spate cu autorizatie este in 5 usi masina
|
salut! pt peugeot 307 fata+spate 380 de ron
|
3 Attachment(s)
vand autocolant diferite culori, negru mat sau lucios,folie imitatie carbon
|
pune-mi te rog o paleta de culori mate...ms
|
nuantele sunt cele din catalog...alegeti niste nuante si eu iti spun daca sunt pe mat
|
20 35 43 40 54 56 64 66 76
Ma intereseaza ce ai mat din aceste nuante , sau altele cu aproximatie ..... |
te anunt pe maine sa vb cu distribuitori...momentan am doar negru mat, pe maine postez nuantele de folie mate
|
si 63 dak il ai mat:D
|
salut! toate culorile din catalog sunt pe varianta mata si lucioasa, trebuie comandat cel putin 2 m liniari pt alta culoare decat negru
|
si preturi ?:d
|
spune-mi exact codurile de nuante
|
3 Attachment(s)
ALB & TRANSPARENT = 25,5 RON MP
COLORATE = 28,8 MP NUANTE DE ROSU = 29,1 METALICE = 31,0 NUANTE MATE ALB & TRANSPARENT = 31,9 COLORATE = 34,1 inclusiv negru mat carbon structura 3D DIMENSIUNE 122* 100 = 160 M LINIAR Carbon structura 3D DIMENSIUNE 134*100 = 180 M LINIAR Preturile sunt in RON si contin TVA TEL: 0746.832.303 0754.414.669 |
PROMOTIE!!! DIN 25 APRILIE 2010 LA O FOLIERE GEAMURI INDIFERENT DE NUMARUL ACESTORA SAU DE MASINA.AVETI O POLISHARE GRATIS!!!
|
Daca te-ai saturat sa cauti o spalatorie auto care sa iti faca tapiteria ta ca noua,sau persoane care sa iti ceara sume enorme pt acest serviciu,atunci,eu sunt SOLUTIA TA !
Cosmetica auto cu solutii profesionale la preturile cele mai mici din oras !!! Indiferent de tipul tapiteriei (textil/pile), rezultatele sunt remarcabile ! Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon la : 0756-32.34.12 (Lucian) sau la id : fanatik_iasi o lagatura catre pagina mea : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1775...ml#post3201218 |
se face numai treaba buna la lucian. bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning