![]() |
Golf 3 un pic modificat
3 Attachment(s)
O sa prezint si eu masina mea aici, dupa mai bine de 3 luni de cand zic eu ca am terminat-o.:-)
An fabricatie 1992 2 portiere Motor 1.4 ABD Full electric Scaune incalzite Inchidere centralizata Jante OZ 15' + alte modificari |
Re: Golf 3 un pic modificat
O sa urc curand mai multe poze cu masina in starea in care se afla si cum au evoluat usoarele modificari.
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos :D
Imi place mult interiorul, nu prea am vazut peaici interior asa frumos la un golf3. Ca idee: -da jos husa de pe volan sau ce o fii ca nu da deloc bine cu restul -incearca sa cobori un pic masina si va schimba mult aspectul ;) -bara fata este un pic aiurea, nu stiu exact ce..dar ceva nu-mi place la ea In rest numa' bine :D |
dragutza sa zicem.. parerea mea sa dai stickerele jos, astupa si semnalizarile din bara.. pune niste faruri cu semnalizari in ele.. :D un nr patrat(gen moto) prizele de aer de jos si buza revopsite in negru.. si in spate daca ai pune nr`u in bara.. ar arata fain.. (parerea mea) bafta la modificari !
|
Ai putea sa ii faci pleoapa sa vina din capota ca se vede aiurea asa , vopseste prelungirea din bara de jos in negru si astupai semnalele cum au mai zis unii colegi de pe forum. Bafta.
|
Bara fata o sa o remodific, vreau sa o fac mai clean decat e acum astupand toate gurile de aerisire si semnalizarile + o suspensie sport dar sa se faca mai frumos afara si poate mai astupa si astia gropile ca deja prelungire de vr6 e flenduri.
|
3 Attachment(s)
Asa arata cand am cumparat-o
|
super mijto masina! ce ii mai trebuie e o suspensie si un volan sport alb
|
2 Attachment(s)
Dupa ce am foliat geamurile si capota....
|
6 Attachment(s)
Si apoi a inceput distractia
Am dat bordul jos pt ca aveam probleme cu incalzirea, aeroterma era varza si trbuia un pic reconditionata. |
2 Attachment(s)
Si daca tot l-am dat jos m-am gandit ca i-ar sta mai bine alb si l-am foliat.
Nu a fost deloc usor avand in vedere ca a durat vreo 8 ore sa il foliez si a fost destul de dificil. |
frumos tare golful...incearca sa mergi pe clean...sa scoti bandourile, sa scoti semnalizarile din bara dupa cum multi au zis...sa ai multa grija de ea...apropo cat te-a costat infoliatul bordului?
|
Quote:
|
Quote:
|
da...e o idee...nu credeam ca l-ai facut tu...arata excelent...eu ma gandeam sa il vopsesc dar nu cred ca e cea mai buna solutie...sunt curios cum rezista la zgarieturi
|
Fara stikere ar da mult mai bine dupa parerea mea.Bafta multa .
|
Quote:
|
degresat foarte bine si dat si un plastic primer sa nu sara vopseaua...am vopsit si eu dar nu am dat cu primer si acum trebuie sa le revopsesc dar nu e bai
|
Quote:
|
bun...bafta in continuare cu ea....si sa vina caldura sa mai facem cate ceva fiecare la masina lui:D
|
Quote:
si de rezistat rezista mai bine ca vopseaua .... |
Foarte frumoasa . O vad mereu parcata la T18 . Apropo esti student la electro ?
|
Quote:
|
Cum ti-am mai zis Cristi , imi place ce-a iesit din masinuta , abia astept sa-i pui suspensia aceea de care tot vorbesti ...si apoi iti fac un stiker , abia atunci il meriti :D
In rest , nu ma deranjeaza nimic , doar daca te apuci de bara , cum au zis si baietii de mai sus , sa-o faci clen , niste faruri sexy si buza sa-o lasi in culoarea masinii , da bine asa dupa parerea mea. Succes , apropo , cauta un eleron finut pentru spate ... |
Sunt de mult in cautarea unui eleron, numai ca nu am gasit ceva sa imi placa si sa se ajeze bine..:(
|
daca il schimbi mi-l dai mie pe asta?:lol:
|
2 Attachment(s)
Ats-urile pe 15 care le-am avut, poze cu starea lor initiala nu am, erau jalnice.
Ms Virus stii tu de ce.....:D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Caroseria....a trebuit curatata bine.....nu am avut multa rugina cu exceptia hayonului dar a fost destula treaba.
|
5 Attachment(s)
Grila.......prelungirea....bara fata-spate usoarele modificari.....
|
5 Attachment(s)
Pregatirea pt folierea caroseriei..........
Bara fata spate au fost vopsite in rest....folie....... |
2 Attachment(s)
Primele poze dupa ce am foliat-o..........
|
Cam asta ar fi pe scurt evolutia masinii...
|
Inca vreo 2 poze facute de un prieten.......:)
|
Quote:
Cu placere, dar chiar nu stiu la ce te referi mai exact :lol: |
4 Attachment(s)
...........................................
|
Quote:
|
E... bun si atat :D restu nu tre' sa stie lumea :lol:
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos